Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבד/ נגנב מפתח של רכב פולו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נעלם לי המפתח של הרכב. אין לי מוזג אם הוא אבד, או נגנב. כרגע אני משתמש במפתח הרזרבי. מה הייתם מציעים לי לעשות כדי להיות מכוסה מבחינת הביטוח, ובכללי כדי שהרכב יהיה בטוח?

פורסם

אני לא הייתי סומך על תגובה בפורום בכל מקרה במה שקשור לנושאי ביטוח, דבר עם החברה שלך.

לא אסון לאבד מפתח, אני בטוח שתהיה להם תשובה מוכנה בשבילך.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני בטוח שזה קרה כבר לאנשים אחרים ותהיה בטוח כי הפוליסיה לא השתנתה, אלא אם כן כתוב אחרת.

תבדוק מול הסוכן שלך.

פורסם

אני הייתי משכפל מפתח חדש ומקסימום משנה את הקידוד של האזעקה / אימובילייזר /קודן .

לפחות עד שהייתי מוודא שלא יצאתי טמבל והמפתח באמת אבד.

לומר כזה דבר לביטוח זה סוג של שאלת קיטבג שאפשר רק להפסיד ממנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כזה קשה לא לעשות כלום?!?!?!?

לך תשכפל מפתח ושלום על ישראל

אני בטוח במידה ויגנב הרכב השאלה הראשונה של הסוכן לא תהיה "תגיד נעלם לך מפתח בתקופה האחרונה?"

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

השאלה הראשונה של סוכן הביטוח תהיה " איפה המפתח השני?".

ואם אין מפתח כזה, הם יכולים לחשוד, שהשארת את הרכב מונע עם המפתח בפנים.

לכן, תודיע לחברת הביטוח שהמפתח אבד ובכוונתך לשכפל מפתח, תשכפל מפתח נוסף (כדי שלא תישאר ללא המפתחות בכלל במיקרה נוסף של גניבה\אבידה) ותישן בשקט.

אני גם יודע, שמקומות רציניים (כמו פאר המנעולים), כאשר משכפלים מפתח עם אימובילייזר מובנה, מוחקים את המפתח האבוד מרשימת המפתחות שיכולים להניע את הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות.

אני עובד בחברה שעובדת עם "פאר מנעולים" בפתח תקווה, כך שהייתי אצלם היום שיכפלו לי מפתח+ הישן נמחק מהאימובילייזר. בנוסף גם עשו לי שני שלטים.

בנוגע לביטוח התקשרתי אליהם, רצו לשלוח לי גרר ופורץ. כשאמרתי שאני לא מעוניין לפרוץ את הרכב מכיוון שיש לי מפתח הם אמרו שזה לא כל כך מעניין אותם כל העסק ואולי כדאי לי לדבר עם הסוכן. בסוכנות נאמר לי שהם יבדקו ואם צריך לעשות משהו יחזרו אליי, לא חזרו ויש לי הרגשה שגם לא יחזרו.

• תוכן חדש...