Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר של אבא שלי מעוניין לשים CAR PC והוא שואל איזה ספק עדיף לקחת?

M2 או M4? מה ההבדלים ביניהם ולמה כל אחד מהם משמש יותר?

ועוד שאלה קטנה הוא אמר לי שראה מחשבים בשם HTPC מוכנים והאם הם יכולים לשמש בתור מחשב לרכב?

תודה.

Scan Speak

פורסם

HTPC זה home theater PC

שזה מחשב לקולנוע ביתי ...

אי אפשר להגיד לך שזה מתאים כי צריך לדעת מה המפרט של המחשב

עקרונית כל מחשב עם התאמה מסויימת של החומרה שלו יכול לעבוד כCAR PC ...

בלי שום קשר

פורסם

מבחינת גודל המארז זה מארזים קטנים או כמו של מחשב רגיל?

בכל מקרה

זה המפרטים שהציעו לו:

• דיסק קשיחSEAGATE 7200.12 500GB SATA2221₪1 • מארזCOMPUCASE CI-8K01 + 120WATT PSU248₪1 • זיכרוןG.SKILL 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT281₪1 • לוח אםASUS ITX-220/SI + INTEL CELERON 220385₪1

או:

• דיסק קשיחSEAGATE 7200.12 500GB SATA2221₪1 • מארזCOMPUCASE CI-8K01 + 120WATT PSU248₪1 • זיכרוןG.SKILL 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT281₪1 • לוח אםGIGABYTE GA-GC330UD + INTEL DUAL CORE ATOM 330468₪1

או :

• לוח אםGIGABYTE GA-73PVM-S2H360₪1 • דיסק קשיחWD BLUE 640GB SATA2331₪1 • צורב DVDSAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK113₪1 • זיכרוןG.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT537₪1 • מארזANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATTS PSU511₪1

מה אומרים?

Scan Speak

פורסם

באופן מאוד כללי אני יגיד לך שכדאי הארד דיסק SSD, לא צריך יותר מ 2 GB זכרון.

וכדאי ללכת על מעבד יותר חזק מ ATOM במיוחד אם אתה כבר לוקח M4 אבל אפילו אם M2 אני מפעיל בכבוד רב וללא בעיה I3 530.

אתה לא יכול פשוט לרשום רשימות משעממות של מפרטים ולצפות שאנשים יעשו את החיפוש בשבילך.

המעט שאתה יכול לעשות זה לתת קישורים לחלקים עקרים כמו לוחות אם.

פורסם

CarPC זה עולם ומלואו.

מה הוא מתכוון לבצע עם המחשב?אולי הוא לא זקוק למעבד סופר חזק או לכרטיס קול ייעודי.

בנוגע לספקים, כדאי לקחת את הM4, ההפרש במחיר אינו גבוהה אך ישנו הפרש גדול בתועלת וביכולת הגדילה, על אחת כמה וכמה כאשר הספק בדרך כלל לא נרכש בארץ ולא מזמינים אחד כל יום.

איפה המחשב הולך להיות ממוקם?

מחשבי HTPC יכולים להתאים, אבל הוא יכול להתאים את החומרה בדיוק לשימושים שלו ולבחור כל מארז שיחפוץ בו, או אפילו לבנות אחד ייעודי.

הכי חשוב הוא להבין קודם את שימושי המחשב, תקציב, ומיקומו.

פורסם

אני לא מחפש לעבוד על המחשב מי יודע מה ול למשחקים.

אני רוצה נטו אודיו ולעבוד עם כרטיס קול יחסית נורמלי,מה שאני עוד מחפש במחשב זה GPS ורדיו וסרטים.

בשביל זה אני מאמין שלא צריך מעבד סופר חזק ולא לוחות אם סופר חזקים..

יש הצעת?

Scan Speak

פורסם

בבקשה דן:

לוח אם:Asus P5QPL-AM

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727213

מעבד: אינטל E7400

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732436

זיכרון :Corsair TW3X2G1333C9A

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738387

WD:HD

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574560

(אם יש לך תקציב עדיף לך לשדרג לכונן SSD)

כרטיס קול תנסה את OB ,אם הוא לא מספק אות אותך תעבור לAUDIGY 2 ZS או אחרים.

בקשר לספק,אני חושב שM2 יספיק לך אבל תבדוק את ההספקים של החומרה.

בשיפוצים...

פורסם

תודה רבה גיל.בקשר להארד דיסק יש לי הארד דיסק 160 ג'יגה של מחשב נייד,אני מאמין שזה יספיק לי,אני מתכוון להחזיק רק שירים במחשב,ואת התוכנות הדרושות,וזה מספיק נראה לי.

אפשר המלצה למארז קטן גם שיהיה אפשר להכניס את זה?

ואשמח גם להמלצה למסך לא חייב לוליפופ.

Scan Speak

פורסם

הבנתי.

אתה יכול לעשות לי בדיקה של תצרוכת חשמל של מה שהבאת לי?

אני חוץ מהמעבד לא הבנתי שום דבר כמה הוא לוקח..אשמח אם תוכל לעזור לי, ולהגיד לפי המפרט הזה אם צריך M2 או M4

Scan Speak

פורסם

יש לך מחשבונים ברשת

תחפש

psu calculator

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ליליפוט זה לא "בטוח" אבל זה מה יש במחיר סביר.

יצא כרגע דגם חדש תומך HD בעל בהירות גבוהה מהקודם.

מומלץ. אבל המחיר בהתאם 270 $ בערך ללא משלוח.

פורסם

1.dan b.p מה זה אומר להשתמש בו לאודיו?אתה רוצה סיגנל איכותי ומאגר שירים או שאתה מחפש איכות סאונד גבוהה ושליטה מלאה?איזה סטאפ אתה מחבר לו(אקטיבי או פאסיבי?)

2. איפה אתה ממקם את המחשב?זה מאוד משמעותי, אם המיקום לוחץ ותרצה מארז מאוד קומפקטי הייתי לוקח מחשב בעל פליטת חום נמוכה, מארז מאוד קטן כמו morex או voompc או אפילו מארז קאסטום והספק כוח צריך להתאים למארז ולמקום.

אתה מבין את החשיבות?

3. בנוגע למפרט, כמה כסף אתה רוצה להשקיע?מהשימושים שלך, הבנתי שאפשר להשתמש במעבד הרבה יותר חלש, כמו אטום D510 במחיר של כ450 שקל ללוח + מעבד (מחיר המעבד בלבד שהציעו לך) ובעל צריכת חשמל ופליטת חום קטנים מאוד = כ1000-1200 ש"ח למחשב כולל מארז או אפילו atom 330 מה שיצא כ 1500 שקל.

לדעתי, אתה תהנה הרבה יותר אם תשקיע כסף בכונן SSD מאשר במעבד חזק יותר.

4. איבגני, המסך HD של ליליפוט, לפי מה שהבנתי מ bybyte.com לא נדלק בזיהוי שהמחשב דלוק(נראה לי זה אומר שרק צריך להדליק ידני) והוא לא תומך במעבר אוטומתי למצלמת רוורס.

לי הם המליצו על ה 629gl שהוא בעל בהירות גבוהה מאוד וחיבור VGA בניגוד לHDMI במסך HD. הם טוענים שהוא באותו רמה ושהמחיר המוגזם אינו מומלץ.

"Although this version has the benefit of the HDMI and DVI connectivity, this version of the screen does not have the "auto rear view camera option" and can not be programmed to "Auto turn on" when detecting the pc signal. I would suggest the 669 better as its image quality is as good as the 669 without having to pay the higher cost.

"

פורסם

לגבי כל מה שציינת למעלה בשביל זה אני רוצה אותו,ואני עובד אקטיבי. בנתיים 2WAY=סאב בעתיד הקרוב-רחוק נעבור ל3WAY וסאב.

לגבי המיקום אין לי כ"כ הרבה אפשרויות אלה לשים אותו בבגאז' כי עוד כשנה וחצי הרכב יימכר ואני רוצה שיהיה לי יותר "קל" לפרק את הכל מהרכב.

לגבי המעבד אני באמת מרגיש שאני לא צריך מעבד חזק כי המחשב צריך רק להריץ תוכנות ואת השירים (מדי פעם סרט פה סרט פה) וGPS .. יש לך הצעה עם מפרט שאתה מציע לי בשבילי עם הצרכים שלי?

לגבי כרטיס קול אני כנראה אלך על EMU 0404,שמעתי עליו רק דברים טובים והוא גם במחיר טוב מאוד,מה אומרים?

Scan Speak

• תוכן חדש...