Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ברשותי תקציב של כ200,000 לרכישה.

בתקציב הנ"ל נכנסת E280 2006 (מנוע 3000), ואפשר גם לגרד שנתון אחד למעלה(30-40K) תלוי ברמת האבזור.

אשמח לדעת כמה שיותר על אמינות הרכב, בהנחה שאקנה מטרייד אין כלמוביל, רכב עם היסטוריה אמינה וקילומטראז' נמוך (עד 120,000 ק"מ).

כמו גם, אחזקה שוטפת, בעיות ספיציפיות לדגם, עלויות ביטוח ושאר אי אלו הארות והערות.

נ.ב.

כרגע אני עם B4 2007 נהדרת , וההחלפה/שידרוג, באות בהחלט להגשים חלום, זו לא הולכת להיות הקניה הטובה/מושכלת ביותר שלי...אבל לא נראה לי שאני מצליח להוציא את הג'וק מהראש.

תודה לכם.

אריאל

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

למרות שלא הייתה בבעלותי, מנסיון של חבר עם E350 2006, אני יכול לספר שהרכב ככלל אמין, אבל צריך להיות מוכן עם הרבה מאוד כסף אם צריך לבקר במוסך (מורשה לפחות). דוגמא:

נדלקה מנורת מנגנות לסיוע בזינוק בעליה. התוצאה: הוחלפו 2 מחשבים ברכב. העלות: למעלה מ-20K (!).

דוגמא נוספת: לאבי C200 שנת 2008. לא עבדה נורת ברקס מאחור. מה שב-B4 בטח יהיה החלפה של נורה, נגמר אצלו בהחלפת מחשב (!) האחראי על התאורה האחורית. העלות? 6500 ש"ח...

צריך לזכור, אלו מכוניות שעולות כחצי מיליון שקל כחדשות. לא סתם הן מאבדות 60-70% מערכן תוך שנים ספורות. ככלל הרכב אמין, אבל אפילו תקלות קטנות יכולות להיות עסק יקר.

מצד שני, אם זה חלום... נו.. חלומות צריכים להגשים, רק תכין את עצמך נפשית למקרה של תקלות. (או שתמצא מוסך טוב וזול).

פורסם

זה אחד מהדגמים הפחות אמינים של החברה הזו ותיקון התקלות עלול להיות עניין יקר במיוחד.

איכות הנסיעה מפתיעה לרעה (ביחס לרכב ולמוניטין שלו, לא ביחס לשאר כלי הרכב).

ממליץ לך בחום לעשות נסיעת מבחן ארוכה על הרכב כדי לראות אם אתה עדיין מאוהב בו, יתכן שתחווה התפכחות מכאיבה מאוד מהחלום.

• תוכן חדש...