Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו לגאסי 92 1800 GL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לי סופר הגיוני.

הליאונה של מר SUBARU LOYALE עושה בסביבות 1:9 בעיר, עם פקקים זה גרוע יותר.

כמה אתה מצפה שיעשה אוטו עתיק בן 19, עם גיר 3 הילוכים וגוף ענק?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתה לחבר לגאסי 92 1.8 קרב' אוטומט (אומנם DL). אף על פי כל ההכחשות שלו (יפאנוFAG, מה תעשה) בשנתיים שהיה לו את הרכב, הוחלפו:

ראש מנוע (זוג. כן, יש שניים, זה סובארו) עקב נזילת מים, התחממות, וטימטום של אותו החבר.

מנוע (לא יודע מאיזה סיבה).

גיר (כל השמן נזל, והגיר נתפס).

אחרי שיפוץ ברמה מאוד נמוכה, הגיר הלך שוב פעם.

קרבורטור (נדרש שיפוץ).

משאבת דלק.

המזגן אף פעם לא עבד (אגב, שימו לב, מי שקונה אוטו והמזגן לא עובד, תמיד אומרים ש"חסר גז". בפועל זה יכול להיות כל דבר, בין מחסור בגז ועד מדחס דפוק).

שוב פעם, אני לא יודע אם ככה זה האוטו, או שהאקזמפלר הזה ספציפית סבל מהזנחה והתעללות, אבל הרכב ממש היה מתפרק לו בידיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלי שלום רב !

משום מה אתה נוטה ללכת לעבר המשמיצים, חסרי הניסיון בלאגסי, ההולכים לפי סטיגמות שאין להם כלל אחיזה במציאות.

לעומת בעלי לאגסי בעבר, בעלי ניסיון אישי בלאגסי, שמצירוף מקרים מעניין, הם גם לקוחות שטיפלו בעבר בקרבורטור אצלי, וההנו מביצועי הרכב לאחר הקרבורטור, וכוונתי לחגי עם הלאגסי 1800GL. האיש עם הלאגסי עם רכב זהה, דורון,ואנשים נוספים כמו יהודה ולירוי 1, לעומת משמיצים קבועים של סובארו, אחד שמעיז לכנות את עצמו ד"ר סובארו, שלא מכיר כלל סובארו, ודוקטור ארז המשמיצן הלאומי של סובארו.

לסיום אני חוזר וממליץ על לאגסי 1800 GL, הדגם עם ארבעת ההילוכים בלבד, ולא עם השלושה.

לגבי המגיב האחרון, הוא נפל במקרה בסטטיסטיקה של רכב לימון מוזנח שלא טופל בעבר.

בהצלחה בקניית הלאגסי, לא תצטער זה בדוק.

ואת הקרבורטור תבצע אצל ארז הוא מומחה לקרבורטורים, ועובד חינם.

שבת שלום.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדוד שלי היתה לגאסי 94 1.6 אוטומט 12 שנה (החליף אותה לפני שנתיים) עם 300000 ק"מ. הרכב היה אמין מאוד.

לבוס שלי יש 1.6 אוטומט סטיישן שנת 92 יד ראשונה עם 155000 ק"מ והוא מת על הרכב.

רכב מאוד אמין, בעיקר עם מתוחזק כראוי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הלו צביקה...6 שנים החזקתי ליאונה. דוד שלי החזיק במשך יותר מ-20 שנה סובארו - מליאונה 78, לליאונה 82, ליאונה 88, לגאסי 91, ליאונה 93. כולן היו חדשות מהסוכנות.

חבר יקר בשם SUBARU LOYALE שהוא חבר אישי שאני מכיר במשך 7 שנים מחזיק ליאונה כבר מעל עשור.

וגם ארז מחזיק סובארו ליאונה 1800 והוא מודע למעלות ולמגרעות.

אז אם מישהו אומר דעה שמנוגדת לשלך - זה ממש לא אומר שהוא לא מבין עניין. תרד מהסיפור - מכונית בת 20 שעברה שני עשורים אצל הנהג הישראלי שידוע בתחזוק המדהים שלו - היא ב-99% מהמקרים ג'אנקייה מתפוררת. מכיוון שיש למכוניות האלה איכות בנייה מצויינת, הדשבורד שלהן והצורה הכללית הצליחה להשמר יפה למרות התחזוקה המזעזעת ולכן הן נפוצות יותר מפיג'ו למשל שהייתה פופולרית מהן בזמנו. אבל לכל תעלול יש גבול ומה לעשות המכוניות האלה הגיעו לקצה.

ברוך השם יש את תוכנית הגריטה ובקרוב לא נצטרך לראות את הקקמייקות האלה על כבישי הארץ. יישארו רק הרכבים השמורים באמת, כמו זה של לירוי ועוד רכבים מיוחדים.

פורסם

ד"ר סובארו היקר ,שנה טובה .

פיאט פונטו משנים מתקדמות יותר הוכיחה שהיא לא צריכה תוכנית גריסה כדי להעלם .

כבר בשרשורים קודמים כתבתי לא פעם שחשובה רמת תחזוק הרכב ולא השנתון .

בקשר לפיג'ו :

רכב לא זורקים או מורידים מהכביש בגלל פלסטיקה .

ולמי שכתב שגיר 3 הילוכים אוטומטי בלגאסי צועק במהירויות גבוהות ,לא נהג על כזו מימיו, או שנהג על אקזמפלר במצב גרוע.

אין ספק שגיר 4 הילוכים בלגאסי הוא מהיר יותר בתחילת נסיעה ,פחות אמין מגיר 3 הילוכים ,אבל עדיין אמין הרבה יותר מרכבים שונים משנתונים מתקדמים.

בנוגע לצריכת הדלק :

כאחד שרכש את הרכב מבעל לגאסי 2000 סמ"ק , 4 הילוכים ,הזרקה,אוטומטית ,1992 , לא היו הבדלים ברמת הצריכה.

2 הרכבים ברמת תחזוק גבוהה .מוזר ,אבל אמיתי.

אני מחזיק 6 שנים לגאסי 1800 ,קרבורטור ,גיר 3 הילוכים ,1991 ,וצריכת הדלק זהה לרכב שרכשתי לאבי לפני כשנה:

לגאסי 2000 GL אוטומטית 4X4 ,הילוכים 4 , 1995 .

בברכה

מוטי

פורסם
אל תותר רכוש סובארו ותירשם למועדון סובארו שם יעזרו לך בכל דבר . כמובן שגם כאן בפורום

לירוי שלום .

יצא לי לפגוש את משה אזולאי לפני מספר ימים והבנתי שהאתר אינו פעיל .

אשמח לקבל קישור ולדעת האם קיים מועדון / אתר אחר .

בברכה

מוטי

פורסם
ד"ר סובארו היקר ,שנה טובה .

פיאט פונטו משנים מתקדמות יותר הוכיחה שהיא לא צריכה תוכנית גריסה כדי להעלם .

כבר בשרשורים קודמים כתבתי לא פעם שחשובה רמת תחזוק הרכב ולא השנתון .

בקשר לפיג'ו :

רכב לא זורקים או מורידים מהכביש בגלל פלסטיקה .

ולמי שכתב שגיר 3 הילוכים אוטומטי בלגאסי צועק במהירויות גבוהות ,לא נהג על כזו מימיו, או שנהג על אקזמפלר במצב גרוע.

אין ספק שגיר 4 הילוכים בלגאסי הוא מהיר יותר בתחילת נסיעה ,פחות אמין מגיר 3 הילוכים ,אבל עדיין אמין הרבה יותר מרכבים שונים משנתונים מתקדמים.

בנוגע לצריכת הדלק :

כאחד שרכש את הרכב מבעל לגאסי 2000 סמ"ק , 4 הילוכים ,הזרקה,אוטומטית ,1992 , לא היו הבדלים ברמת הצריכה.

2 הרכבים ברמת תחזוק גבוהה .מוזר ,אבל אמיתי.

אני מחזיק 6 שנים לגאסי 1800 ,קרבורטור ,גיר 3 הילוכים ,1991 ,וצריכת הדלק זהה לרכב שרכשתי לאבי לפני כשנה:

לגאסי 2000 GL אוטומטית 4X4 ,הילוכים 4 , 1995 .

בברכה

מוטי

שלום רב !

אחרי דבריו של מוטי, כל מילה נוספת מיותרת!

מוטי תרשה לי לעדכן אותך, פורום מועדון סובארו חי ופעיל נושם ובועט, והוא נקרא פורום סובארוהוליק, ותוכל למצוא אותו ולהרשם אליו, בכתובת הבאה:

http://www.subaruholic.co.il/

ברוך הבא !

צביקה

פורסם
סתם להשכלה

חבר טוב מחזיק בדגם 2.2 (שנת 91 או 90 אם אני לא טועה) 340K על השעון מנוע מקורי

נוסע נהדר (פעמים עד שלוש בשבוע בית שמש -פתח תקווה - הרצליה) וצורך 1/10 בממוצע עם מזגן!

פנים הרכב במצב הרבה יותר טוב מה306 שלי (99 1.4).

מה דעתך לשאול את חבר שלך אם הוא רוצה למכור???? אני מחפש 2.2 בטירוף

לי יש 1.8 כמו שהזכרתי

:-P הכי טוב בלי חתימה בינתיים :arrow:
פורסם
צביקה

תודה על העדכון

אני בדרך .

עוד 2 רמזורים ואני נרשם :-)

בברכה

מוטי

ברוך הבא, נשמור לך מקום של כבוד בפורום !

בברכה

צביקה

פורסם
מה דעתך לשאול את חבר שלך אם הוא רוצה למכור???? אני מחפש 2.2 בטירוף

לי יש 1.8 כמו שהזכרתי

שאלתי התשובה שלילית כמובן הוא אמר שהרכב שווה הרבה יותר מכמה גרושים שהוא יקבל עליו ובסכום שהוא שווה הוא התמורה הטובה ביותר לרכב שאפשר למצוא.

• תוכן חדש...