Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק במצבים שונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Eily דווקא אמרתי בהודעה ה-4 באיזה רכב מדובר, מזדה לנטיס 1.6 ליטר שנת 2000.

בדקתי מה שאמרת וכן יש בסוויץ' מצב של ACC לפני ה ON, רציתי לשאול: הווליום של המוזיקה שאני שומע במצב זה תגרום למצבר לעבוד לפחות מחצי שעה?

עריכה: ולא, לא שומעים במקום מגורים. דווקא לא חסר מקומות למכוניות לא קרובות לבתים פה. :-)

פורסם

אתם רוצים להגיד שעדיף לדומם מנוע כשאני מחכה למישהו 2 דקות ?!

ניראה לי צריכת הדלק בזמן ההתנעה יותר גדולה (וגם הזיהום) מאשר עמידה אם מנוע חם מונע.

הבזבוז של (1/40)*2=0.05 ליטר כלומר בערך 50 גרם דלק לשתי 2 דקות עמידה נראה לי יותר קטן בהרבה מהתנע של המנוע.

וAfek זה מאוד תלוי בווליום שאתה שומע אצלי היה רכב שהיה מספיק לשעה + אם מערכת פיונר ורמקולים רגלים בווליום דיי גבוהה .

הסימן הראשון שתראה אם הולך להיגמר לך המצבר זה

שהתאורה ברכב/מערכת מתיחלה להבהב לפי הקצב של הבסים - זה הסימן שצריך דחוף להניע את הרכב .

וכמו שאמרו פה תכבה את כל הדברים החשמליים כשאתה עושה את זה (מערכת,אורות,מטענים למינהם)

פורסם

Eאily כתב , כן הערה חשובה שחמקה מתשובתי:

אני לא ממליץ להדליק את המנוע לזמן קצר לצורך הזה, ממספר סיבות:

- המצבר לא מספיק להתמלא בזמן קצר, אלא רק בנסיעה לא קצרה - של מספר קילומטרים.

איני בטוח שזה נכון, העובדות בשטח שרכב שהמצבר התרוקן ומניעים אותו עם כבלים הוא מייד מתמלא וגם אם תכבה את המנוע אחרי חצי דקה תוכל להפעילו שוב בלי כבלים

• תוכן חדש...