Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מבקש חוות דעת על Clarion FB286BTB.

אני מחפש מכשיר איכותי שיהיה בו בלוטוס כדי לשמוע דרכו דרך האייפון.

אני יודע שאין לו נגן דיסקים.

תודה מראש.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

יש אולי איזשהו מכשיר שנותן תמורה טובה יותר, עדיפות שיהיה לו בלוטוס.

הציעו לי מכשיר Alpine 113BT ב1600 כולל התקנה ומע״מ.

כדאי?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לשמוע שירים מאייפון/אייפוד דרך "שן הכחולה" ?

קנה כבל ייעודי לחיבור מכשירי אפל וסגור עיניין.

לא צריך שום חיבור בלוטוס.

אגב, רוב הסיכויים שזה לא יעבוד גם.

הדבר היחידי שתוכל לעשות עם הBT של האייפון הוא לדבר דרך אוזנייה וזהו.

BT מוגבל לחלוטין, אבל מה לעשות, אפל תמיד היו ותמיד יהיו "מיוחדים".

פורסם

יש לאייפון פונקציה AD2P, אפשר לחבר אוזניות אלחוטיות, לכן אפשר לשמוע גם דרך הרמקולים.

שנית נמאס לי מכל הכבלים.

פורסם

AUDIO STREAMING עובד באיפון.

אבל שוחט את הסוללה. אם יש למכשיר הזה (ואני מניח שיש) תאימות לאיפוד/ איפון זה הרבה יותר עדיף. אמנם אפל מיוחדים , אבל הצליחו היכן שסוני הפסיקו להצליח (זוכרים את עידן הווקמן של סוני ?). כל הרעיון הוא שליטה מלאה דרך ה HU על פונקצית האיפוד באיפון (או באיפוד עצמו באם מדובר במכשיר איפוד). כולל בחירה של קטעים , רשימות השמעה וכיוב'.

הרוב המקרים גם האיכות דרך הכבל היא טובה יותר מאשר BT וזה כבר תלוי ב DAC שמוטמע ב HU. (המתאמים הראשונים לאיפוד , העבירו את האודיו אנלוגית בנפרד מהשליטה, והאיכות היתה תלויה בדור האיפוד . ) יתרון נוסף הוא באמצעות כבל המכשיר גם נטען במקביל.

פורסם

בקיצור אני מבין שאי אפשר לברוח מהכבלים של אייפון.

אז יש אולי אישזהו HU איכותי בסביבות 1200 שקל?

אני בונה מערכת מ-0 והחלטתי ללכת על הנגן בתור התחלה.

בעתיד קומפוננטים קדמיים, סאב ומגבר.

פורסם

אם תמצא 786 בתקציב שלך זה יהיה מצוין.

מכשיר מעולה, שמאפשר עבודה אקטיבית של שלושה חלקים באופן מלא.

מתחדשת*

פורסם

הייתי אומר, שהוא יקר.

מה כל כך טוב בו? מזה אומר 3 יציאות RCA?

תוכל להסביר בבקשה מזאת אומרת עבודה אקטיבית של שלושה חלקים באופן מלא?

פורסם

שלושה חלקים אקטיבי משמע הפעלה של זוג טויטרים, זוג מידים וזוג וופרים/סאב עם יכולת שליטה על כל רמקול בנפרד.

לצורך זה דרושות 3 זוגות של יציאות RCA.

מתחדשת*

פורסם

זה נגן שאפשר יהיה להשאיר אותו אם בעתיד אני ארצה לשדרג משהו

במערכת?

פורסם

אוקיי, אז כנראה שנגן הזה סגור, נשאר לחכות ל10 לחודש ולמצוא את המקום הכי זול.

מישהו יכול אולי להמליץ?

וד״א, למה 2v יציאה למגבר נחשב לטוב?

מה ההבדל עם DXZ775USB? איזה יותר טוב? אני שואל כי 775 יותר זול.

• תוכן חדש...