Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות טלפון קבוע לרכב, ככל נראה, מוטורולה ספיריט M930.

מכשיר חדש בחברה שלי, סלקום, עולה מעל ל-1000 ש"ח.

מכשיר משומש עולה בסביבות ה-300 ש"ח ואף פחות.

אני מתכוון לרכוש את המכשיר משומש ולהביאו לאיש מקצוע.

שתי שאלות קטנות, ברשותכם:

1. האם ניתן לבדוק את המכשיר בצורה כלשהי, כאשר הוא מפורק ?

2. אילו אביזרים צריכים להימצא עם הטלפון עצמו?

פורסם

אל תקנה משומש, תחפש ביד 2 - יש המון שמוכרים במחירים האלו חדש באריזה.

כמו כן, קח בחשבון שגם התקנה עולה כסף, ואולי עדיף לך לקנות מהחברה ולקבל עליו זיכוי כל חודש + אחריות + התקנה, מאשר לקנות בחוץ ולשלם התקנה לבד.

פורסם

אהלן,

כמובן שהעדיפות היא לקנות מוצר שלא השתמשו בו כלל, אך מה רע באחד משומש במצב טוב?

אני לא מגיע לסכום אשר מחזיר לי זיכוי על המכשיר.

אני מודע, כמובן, שקיים גם מחיר התקנה והוא לא זול.

פורסם

לא הייתי סומך יותר מדי על יד 2, אתה לא יודע מאיזה משאית המכשירים האלה נפלו ומתי המשטרה תבקר אצלך בעקבות כך.

באופן כללי, לא הייתי ממהר לשים את מבטחי בהמלצותיו של מר נקמיצ'י, כשאני מסתכל על הודעותיו הקודמות (כאן למשל).

אני מציע שתעשה סבב טלפונים בין המתקינים המומלצים באזור שלך ותבדוק אם יש להם מכשירים שפורקו ממכוניות של לקוחות.

באותה הזדמנות, שאל גם מה אמורה לכלול הערכה, כל מתקין נורמלי ישמח לתת לך את המידע הזה.

250-300 ש"ח הם מחיר סביר לטלפון כזה יד שניה, רק בדוק שהוא פתוח לרשת שלך. אני עשיתי קניה דומה ומוצלחת לפני כשנה.

בדיקה ניתן לעשות בקלות ע"י חיבור למתח 12V והוצאת / קבלת שיחה, הודעה וכו'.

פורסם

Derish - אתה קצת חצוף לא?

מה יש? יש לך אחוזים בנוט-בוק קלאב? או שמה קנית שמה ואתה לא רוצה להרגיש פראייר ואז כולם גם חייבים לקנות שם?

תאמין לי שהניסיון שלי בדברים הללו הוא לא קטן.

ההצעה שלך חסרת כל טעם, לעשות טלפון בין המתקינים שיתקינו לו איזה זבל שלקוח זרק.

טלפונים חדשים באריזה לא נפלו מאף משאית והמשטרה לא תבוא לבקר אצלך.

אני קניתי טלפון חדש מהאריזה וקיבלתי אותו עם כל מה שצריך + סים כארד + אנטנה ב-300 ש"ח.

אז שיש לך עכשיו היסטוריה בלהיות פראייר, לא אומר שאתה צריך לגרור את כולם.

וחבל שאתה יורד לפסים אישיים, אבל כנראה שזאת הרמה שלך...

פורסם

בהיעדר מערכת רייטינג ציבורית בפורום, נתתי את חוות דעתי על אמינותך, כאשר אני מתבסס על הודעותיך הקודמות.

אינני רואה את הבעיה פה. אם ההנהלה רואה פה בעיה, היא מוזמנת לצנזר את ההודעה שלי.

כנראה שהיה לך מזל עם הטלפון שקנית. יופי. זה לא אומר שלכולם יהיה את אותו מזל.

אני מניח שאתה לא תממן לפותח השרשור את הוצאות המשפט והעו"ד במידה ויגיע לכך, לכן מסתייג מעצתך המלומדת בנושא.

את שאר הדברים שכתבת אני אפילו לא אכבד בתשובה, וזה גם לא רלוונטי לנושא הדיון כרגע.

פורסם

הוצאות משפט.. עו"ד...

יותר הגיוני לקנות פלאפון משומש מאשר חדש באריזה, כי את האריזה "גנבו ממשאית" ואת המשומש אי אפשר לגנוב נכון?

ובקשר ל"הודעתי הקודמות" - ממש כואב לך שלא מסכימים איתך, אבל מה לעשות יש אנשים שלא מבינים שלפעמים הם טועים.

במקום להודות בטעות שלך אתה מנסה להאחז בשיניים ולהכפיש. איש הישר בעיניו יעשה.

והכי מצחיק שאתה עוד מדבר על ההצעות שלי.

לי מאוד היה מוזר שראיתי את ההודעת "השכרת דירה" שלך, שאתה עושה טובה לבעל הבית הקודם ומפרסם דירה מדהימה, קומה 4, בלי מעלית, בלי מזגן ובשכונה שאם זה מה שנדמה לי אז בצחוק לא הייתי חושב לגור שם, בנתניה, והכל תמורת טובה לבעל הדירה המדהים שלקח ממכם שכירות, והשיא: לדבר א-י-ת-ך בה"פ. האממ.. ברור...

לא ברור לי אם אתה תמים/פראייר/נוכל'סתם אוהב להכפיש אחרים.

אז... מה הסיפור שלך?

פורסם

תודה לשניכם.

במידה וארכוש מכשיר ביד 2, אני תמיד יכול להחתים את המוכר כי הוא הבעלים החוקי של המכשיר.

אני מבקש לא לנצל את השרשור הנ"ל ע"מ להתנגח אחד בשני, זה לא מוסיף כבוד לאף אחד מאיתנו.

אשמח לשמוע מה אמור להיות באריזה,

תודה.

פורסם
לא הייתי סומך יותר מדי על יד 2, אתה לא יודע מאיזה משאית המכשירים האלה נפלו ומתי המשטרה תבקר אצלך בעקבות כך.

כן,ממש:lol::lol::lol: רמת האכיפה של מוצרים שנפלו ממשאית ברמה כזו גבוהה שבקרוב נפסיק לקנות מיד2.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אתה מעוניין יש לי אחד חדש באריזה ועדיין בניילונים שקיבלתי בחינם בזמנו מאורנג' (אפילו יש שקית נפרדת נדמר לי לאנטנה) , אבל לא התקנתי בגלל שהרכב אצלי מגיע עם דיבורית מובנית מהחברה .

בכל אופן אם אתה מעונין לקנות דבר איתי בפרטי אני אתך לך אותו במחיר של יד שנייה.

פורסם

אם הדיבורית תומכת גם בתדר 1800 אז אין שום בעיה להשתמש בסים סלקום.

מ-ק-ס-י-מ-ו-ם תלכו לאורנג' שיפתחו את הנעילה תמורת איזה 77 שקל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...