Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על MAC AUDIO CFX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הה לי קומפוננטים של מאקרום ושל דראגסטאר וחשבתי להישתדרג לקומפוננטים שמוזכרים מכותרת ומשהו מוזר כי לא מצאתי אותם באף חנות בארץ ובאף חנות בחול חוץ מהאתר הרישמי של MAC AUDIO מישהו יכול לתת לי עליהם חוות דעת??

פורסם

למרות שבאתר הרשמי של מאק אודיו הם מוצגים כ-"הייאנד" הם ממש לא כאלו

מדובר בסט ברמת כניסה גבוהה,סוג של מתחרה לקומפוננטים ברמה של מורל דוטק אוביישן או פוקאל פוליגלאס

מדובר בסט טוב עם זאת ולא סוג של זבל,אין לי מושג איך הגעתה לבחירה בהם אם לא מצאתה אותם בשום מקום

בארץ אני דווקא כן מצאתי בזאפ חנות שמוכרת אותם :

http://www.autodesign.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=74

למרות שיצא לי לשמוע את הסט הנ"ל ממש מזמן ,וגם סטים אחרים של מאק אודיו ברמות הגבוהות שלהם

לא ממש התלהבתי,עניין של טעם אישי.

פורסם

אם אני לא מתבלבל ומדובר בסט כמו שיש לאריק (bassboost) אז מדובר בסט בכלל לא רע, רק שהוא מתאפיין בסאונד "גרמני" טהור - מאוד חד, מאוד מדוייק ו"נטול רגש". יש כאלה שאוהבים, יש כאלה שלא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על העזרה הסט ניקנה והרכבתי אותו הוא יושב על מגבר של BOSS CW560 נישמע באמת גרמני סאונד נקי ומדויק רק שעדיין לא הצלחתי לכוון אותו כמו שצריך אמרו לי לחתוך אותו בHP זה נישמע טוב אבל כשמגביהים הוא מתחיל להיתעוות ולהוציא את כל הליכלוכים שיש בשירים באיכות נמוכה אני עדיין מנסה לכוון אותו כמו שצריך

פורסם

אני לא יודע מה הבעיה ברמקולים או בכיוון כי הרמקולים הם 140 RMS אז אין סיבה שכבר יתחילו להיתעוות בעוצמה לא כזאת חזקה המגבר אמור להיכנס לרוויה ליפני הרמקולים כי המגבר הוא 110 RMS ליציאה אז אין מצב שהוא מנצל את הרמקולים עד הסוף אפילו לא קרוב .

לגבי המגבר לא יודע אם הוא סיני אני מניח שכן אבל הוא מוציא יפה עדיין

פורסם

יש לי את הסט הזה תחת החברה הראשונה שיצרה אותו, phase אני מאמין שזה אותו סט בדיוק (אז הוא נקרא CFS 165.25) כיום הוא נשמר אצלי בארון לאחר שעברתי לעבוד אקטיבית עם רכיבים "קצת" אחרים :) . מדובר בסט נפלא עם מידבאסים שפורחים בשילוב עם איטום וטווטרים מאוד מפורטים.

שים לב שיש נפילה די משמעותית בתחום התדרים באזור ה2.5K עקב נק. החיתוך בקרוס הפאסיבי, תיקון קל בתחום הזה יפתור את העניין.

אם כבר במק אודיו עסקינן, חפש גם את המקסימוס, לא יודע אם הוא עדיין מיוצר אבל מהפעם היחידה ששמעתי אותו הוא היה נשמע מדהים. בזמנו התלבטתי בין שינהם.

נ.ב

אם אני זוכר נכון תחת PHASE הוא היה מוצהר כסט שיכול לספוג 100W RMS, בכל מקרה אין לנתונים האלה יותר מידי משמעות, אני מאמין שאצלי הוא קיבל יותר מאשר אצלך (סאן דאון 100.4) אבל עבודה נכונה, עם התקנה נכונה, חיווט ראוי HU טוב ואיטום יוציאו מהסט הזה משהו אחר לגמרי.

בשיפוצים

• תוכן חדש...