Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה ננעלת על ציקי?!

מה נהיית לוחם חופש וחירות?

ממש מיקי רוזנטל:|

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באשכול אחר כתבת שאת הבעלים אתה מכיר אישית, אבל הדור הצעיר כנראה לא כמוהו.

מה הפעם? המבוגרים מנסים להיראות צעירים? :-o

דיברת עם ציקי והוא אמר לך שהוא זיהה אותי?

לא שוחחתי איתו לאחר המקרה השני.

אני בטוח ,שהוא זיהה אותך ומכאן היתה ההתנהלות כמו שתוארה על ידך בלבד.

פורסם

אני לא יודע אם ציקי צודקים או אתה צודק אבל דבר אחד ברור לי.

אם לקוח כמוך היה חוזר אליי אז ברגע שהייתי מגלה מי אתה הייתי מרים אליך טלפון ומבקש לבוא לקחת את האוטו כי אין לי עניין לעבוד איתך.

מעבר לזה עם כל הכבוד לכסף יש גבול גם לקמצנות. שירות טוב עולה כסף ושווה אותו. אם המקום לא נראה לך אז תוסיף את ההפרש הלא גדול (בסך הכל מיכל דלק אחד) ותתקין במקום ראוי לדעתך.

בקיצור, אתה סתם קטנוני שמחפש לצאת מנצח ולא לקוח שמחפש לקבל שירות טוב במחיר הוגן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
למה ננעלת על ציקי?!

מה נהיית לוחם חופש וחירות?

ממש מיקי רוזנטל:|

ממש לא ננעלתי, הוא פשוט קרוב למקום מגוריי, וגם כיון ששמעתי שהוא מייבא ווים מתוצרת טובה.

אין לי מושג כלל איך העבודה שלו.

פורסם
אני לא יודע אם ציקי צודקים או אתה צודק אבל דבר אחד ברור לי.

אם לקוח כמוך היה חוזר אליי אז ברגע שהייתי מגלה מי אתה הייתי מרים אליך טלפון ומבקש לבוא לקחת את האוטו כי אין לי עניין לעבוד איתך.

מעבר לזה עם כל הכבוד לכסף יש גבול גם לקמצנות. שירות טוב עולה כסף ושווה אותו. אם המקום לא נראה לך אז תוסיף את ההפרש הלא גדול (בסך הכל מיכל דלק אחד) ותתקין במקום ראוי לדעתך.

בקיצור, אתה סתם קטנוני שמחפש לצאת מנצח ולא לקוח שמחפש לקבל שירות טוב במחיר הוגן.

למה אתה חושב כך?

העובדה היא שלא ביקשתי הנחה כלל. זה שאמרתי את המחיר הנקוב במייל, לא אומר כלל שזה זול, אולי זה המחיר ספציפית לדגם הנ"ל?

חוץ מזה, שאישרו את המחיר הזה מייד בבוקר כשראו את ההודעה.

נראה לך שהם שם עובדים לשם שמיים? ברור שאם אישרו את המחיר, הרווח כולל עבודה וכול חשמל וטיפול ברישוי ושירות (כן גם שירות) כלול כבר בפנים.

להציג אותי כאחד שרק מנסה להיות גרידי, זהו חטא לאמת.

מה רצית שאעשה כשאישרו לי את המחיר? הייתי צריך לכתוב בחזרה "אני מעוניין לשלם דווקא 1400 בכדי לקבל מכם שירות יותר טוב?".

העניין הוא שבעל עסק צריך להבין כיצד להתנהל, ולא לחשוב שאם העסק "דופק" וקיים משנת 75, אז באפשרותו להתנהל ככל העולה על רוחו, רק משום שהוא מכיר את ערכו.

מה לעשות? לפעמים נופלים על אחד כמוני שגם יודע לעמוד על שלו, ולא נותן לאדם השני לבזבז את זמני לחינם.

אני מבטיח לך שאחרי שאתקין וו גרירה ואהיה מרוצה, אמליץ אף לאחרים.

פורסם

אני חושב שפותח השרשור הבין את הטעות שלו, אבל כמו כולנו אף אחד לא יודה שטעה ובטח שלא ברבים.

לדעתי חבל על העצבים שלו ושל כולם ועל הנגררת שנהייתה פה, וכדאי להפסיק את זה כאן.

היום רביעי, מחרתיים כיפור, שלא יהיה צורך לצום עד יום ראשון במקום עד מוצ"ש. (ציניות למעט כבדים)

חתימה טובה לכולם

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אני חושב שפותח השרשור הבין את הטעות שלו, אבל כמו כולנו אף אחד לא יודה שטעה ובטח שלא ברבים.

לדעתי חבל על העצבים שלו ושל כולם ועל הנגררת שנהייתה פה, וכדאי להפסיק את זה כאן.

היום רביעי, מחרתיים כיפור, שלא יהיה צורך לצום עד יום ראשון במקום עד מוצ"ש. (ציניות למעט כבדים)

חתימה טובה לכולם

אם היית מכיר אותי היית יודע שכשאני טועה אני מודה ברבים.

מה לעשות שהפעם זה לא כך?

גמר חתימה טובה גם לך.

פורסם

אתה משחק אותה ראש קטן, תמים וחף מפשע.

אז אתה לא.

כולם אומרים לך שההתנהלות שלך שגויה והם מבינים את הצד השני ולא אותך ואתה בוחר ללכת עם הראש בקיר. ככה לא תגיע לשום מקום (לא בפורום ולא בכלל).

אני אנסה להמחיש לך:

ב10:20 הגעת לבית העסק.

בסביבות 11:00 (?) כבר עזבת את בית העסק והשארת את רכבך שם.

בסביבות 11:01 אחד העובדים פנה לעמיתו ושאל אותו: "תגיד, מי זה הבחור הזה? אתה מכיר אותו?"

עובד ב': "נראה לי מוכר. למה, מה יש לך ממנו?"

עובד א': "הוא זכור לי. ולא מעלה אסוטיאציות נעימות".

חוזרים לעבוד.

11:14.

עובד ב' לעובד א': "אח שלי, נזכרתי! אני חושב שזה הנודניק ההוא מלפני שבועיים שפתח עלינו ג'ורה בCF"

עובד א': "וואלה, זה הוא!"

הבוס: "על מה אתם מדסקסים שם? תחזרו לעבוד"

עובד ג' לבוס: "הם זיהו את ההוא שהיה פה קודם. זה אותו אחד מלפני שבועיים שעשה לנו את המוות ולכלך עלינו באינטרנט"

הבוס: "אתם בטוחים?"

עובד ב': "כן, 100%"

הבוס: "תתקשרו אליו ותגידו לו ש:" ואומר לי בטון מזלזל הרכב שלך מחכה בחוץ תבוא לקחת אותו , אין לי וו גרירה בשבילך, חיפשתי ואין. וניתק את השיחה.

...

הוא עונה לי, זה מה יש. אני לא רוצה להתקין לך וו גרירה, (נכשל בלשונו) אח"כ תיקן את עצמו, אני לא יכול להתקין לך וו גרירה.

...

פשוט זה מה יש, אם אתה רוצה קח עו"ד ולך תבע אותי בבית משפט."

"

אם עדיין לא הבנת תבקש ממישהו שינקד לך.:lol:

פורסם
אתה משחק אותה ראש קטן, תמים וחף מפשע.

אז אתה לא.

כולם אומרים לך שההתנהלות שלך שגויה והם מבינים את הצד השני ולא אותך ואתה בוחר ללכת עם הראש בקיר. ככה לא תגיע לשום מקום (לא בפורום ולא בכלל).

אני אנסה להמחיש לך:

ב10:20 הגעת לבית העסק.

בסביבות 11:00 (?) כבר עזבת את בית העסק והשארת את רכבך שם.

בסביבות 11:01 אחד העובדים פנה לעמיתו ושאל אותו: "תגיד, מי זה הבחור הזה? אתה מכיר אותו?"

עובד ב': "נראה לי מוכר. למה, מה יש לך ממנו?"

עובד א': "הוא זכור לי. ולא מעלה אסוטיאציות נעימות".

חוזרים לעבוד.

11:14.

עובד ב' לעובד א': "אח שלי, נזכרתי! אני חושב שזה הנודניק ההוא מלפני שבועיים שפתח עלינו ג'ורה בCF"

עובד א': "וואלה, זה הוא!"

הבוס: "על מה אתם מדסקסים שם? תחזרו לעבוד"

עובד ג' לבוס: "הם זיהו את ההוא שהיה פה קודם. זה אותו אחד מלפני שבועיים שעשה לנו את המוות ולכלך עלינו באינטרנט"

הבוס: "אתם בטוחים?"

עובד ב': "כן, 100%"

הבוס: "תתקשרו אליו ותגידו לו ש:" ואומר לי בטון מזלזל הרכב שלך מחכה בחוץ תבוא לקחת אותו , אין לי וו גרירה בשבילך, חיפשתי ואין. וניתק את השיחה.

...

הוא עונה לי, זה מה יש. אני לא רוצה להתקין לך וו גרירה, (נכשל בלשונו) אח"כ תיקן את עצמו, אני לא יכול להתקין לך וו גרירה.

...

פשוט זה מה יש, אם אתה רוצה קח עו"ד ולך תבע אותי בבית משפט."

"

אם עדיין לא הבנת תבקש ממישהו שינקד לך.:lol:

אני מאוד מקווה שאתה כן קורא בלי ניקוד כי אין לי כח לנקד. :lol:

כמו שאמרתי לפני כן, ההקלטה התחילה מהרגע שנכנסתי.

שם אפשר לשמוע איך ירין אומר לי , אה, נו אז בסוף חזרת?

זאת אומרת שאם נכונה הקונספירציה שהעלית שכיון שהוא זיהה אותי עשה את זה, היה אפשר לדחות אותי לדבריך כבר בהתחלה.

פורסם
למה אתה חושב כך?

העובדה היא שלא ביקשתי הנחה כלל. זה שאמרתי את המחיר הנקוב במייל, לא אומר כלל שזה זול, אולי זה המחיר ספציפית לדגם הנ"ל?

חוץ מזה, שאישרו את המחיר הזה מייד בבוקר כשראו את ההודעה.

נראה לך שהם שם עובדים לשם שמיים? ברור שאם אישרו את המחיר, הרווח כולל עבודה וכול חשמל וטיפול ברישוי ושירות (כן גם שירות) כלול כבר בפנים.

להציג אותי כאחד שרק מנסה להיות גרידי, זהו חטא לאמת.

מה רצית שאעשה כשאישרו לי את המחיר? הייתי צריך לכתוב בחזרה "אני מעוניין לשלם דווקא 1400 בכדי לקבל מכם שירות יותר טוב?".

העניין הוא שבעל עסק צריך להבין כיצד להתנהל, ולא לחשוב שאם העסק "דופק" וקיים משנת 75, אז באפשרותו להתנהל ככל העולה על רוחו, רק משום שהוא מכיר את ערכו.

מה לעשות? לפעמים נופלים על אחד כמוני שגם יודע לעמוד על שלו, ולא נותן לאדם השני לבזבז את זמני לחינם.

אני מבטיח לך שאחרי שאתקין וו גרירה ואהיה מרוצה, אמליץ אף לאחרים.

לא הבנת את מה שכתבתי.

לא דיברתי כלל על הנחות או מחיר זול. לקוח שהתנהג כמו שאתה התנהגת (לכלוכים מפה ועד להודעה חדשה ועוד בא לחפש אותו אח"כ) אף עסק לא רוצה בלי קשר לכמה הוא מרויח כי יש דברים שהם מעבר לכסף.

לגבי מה שאתה משלם, אני לא מבין למה לחזור למקום שאתה מאמין שלא התייחס אליך יפה. שלם עוד 100-200 ש"ח ולך למקום אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני גולש כרגע לכיוון שונה טיפה.

עיינתי באתרים האלה ויצאתי קצת מבולבל, יכול להיות שישנה טעות בנתונים?

באתר הזה כתוב ש- 018-442 מתאים לשנת 92-98 ושהאגזוז קיים בצד שמאל, ושכתוב ברשיון הרכב N33W.

וש-022-801 מתאים לשנתון 98-03 והאגזוז בצד ימין וסדרות N50 N80.

עכשיו שלי זה 2001 N33W ואגזוז בצד שמאל.

מה זה אומר שלמעשה אני צריך לקנות את מודל ה- 92-98 ? כיון ששם מצוין בפירוש גם לפי רשיון הרכב וגם לפי מיקום האגזוז?

תודה.

http://www.catalogue.bosal.com/pages/tow_carspecnr_list.php?query_nr=2&make=MITSUBISHI&model=Space+Wagon

http://www.autohak.com.pl/EN/index.php?id=lista&lang=en&marka=24&model=Space

http://www.autohak.com.pl/upload/Mitsubishi%20Space%20Wagon%20Z24%20angielska.pdf

פורסם
החכמה היא לפעול בשיקול דעת כשרוצים לחסוך, ולא מתוך אמוציות, ולעניות דעתי היה אפשר לעשות זאת.

המילה נקראת הפרדה.

כמובן שזכותך לחלוק עלי.

אני חושב שאתה חסר אופי ושאני הולך להתקין אצל ציקי את וו הגרירה הבא שלי. (כמו השלושה האחרונים).

אופנוען

פורסם

אני שם 100 שקל על זה שכל עניין יבוא הוו מחו"ל והתקנתו בארץ יהיה יותר יקר.

מי שמעוניין להצתרף להימור, אני נותן בינתיים 2:5.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תגובה ראויה של בעל העסק ללקוח הזוי, וטוב שלא עמדת על הברכיים וביקשת שיתקין לך, למרות שאין הרבה הבדל בין זה למצב שהגעת עליו, מבחינת הכבוד העצמי שלך (הלא ממש קיים, כנראה).

• תוכן חדש...