Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב משומש ב40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לרגל סיום הלימודים ותחילתה של עבודה חדשה, חבר שלי רוצה לשדרג את הרכב הנוכחי שלו(סוזוקי סוויפט 94, מנוע 1000 ידני, 135 ק"מ אמיתיים, שתפורסם למכירה בהמשך...).

לצורך העניין, הוא הקציב סכום של 40K לרכישת רכב אוטומטי\ידני לפי הצרכים הבאים :

1. נוחות

2. אמינות

3. נוכחות

4. אחזקה(טיפולים, צריכת דלק, ירידת ערך וכו')

5. ביצועים

6. בטיחות

הוא חשב על הרכבים הבאים :

1. פולקסווגן פולו 1.4

2. פיאט פונטו ספייס 1.25 80 כ"ס מפרטי

3. סיאט איביזה 1.4

4. מאזדה 323 1.6

5. פיג'ו 206

אמרתי שלפי דעתי הוא צריך ללכת על הפיאט מכיוון שהוא יכול להביא אחת כזאת בשנתון הכי גבוה ובמצב הכי טוב ביחס למכוניות שהוא ציין. המאזדה 323 זה אחלה רכב, אבל מדובר על רכב משפחתי עם מנוע גדול והוא ידוע כלא חסכוני במיוחד.

הסברתי לו שהאיביזה והפולו הן אחיות לקונצרן פולקסוואגן, והעליות אחזקה שלהם סבירות, אבל החלקי חילוף שלהם יקרים ואם משהו הולך ברכב או אחד החיישנים שובק, זה עשוי להגיע לאלפי שקלים...

אני באופן אישי הייתי הולך על הפיג'ו 206 1.6 110 כ"ס ידני 3 דלתות, כי ה1.4 עצל מדי ויצרוך יותר דלק מכיוון שהוא מתאמץ יותר. שלא לדבר על כך שה1.4 זה מנוע פרימיטיבי שמלווה את פיג'ו עוד מתחילת שנות ה90.

האם הפיג'ו אמינה יותר מהרכבים לקונצרן פולקסוואגן? עלויות חלפים?

מה אתם אומרים, באיזה רכב הוא צריל לבחור?

תודה לכם

• תוכן חדש...