Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 306 ב-3000 ש"ח לחייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

שמי מיתר, בן 20, חדש בפורום.

מתוקף תפקידי בצבא, אני די נזקק לרכב פרטי ראשון, להתניידות בבסיס ומחוצה לו.

התקציב עומד על כ 10K הכוללים הכל (ביטוח, יישור קו, טסט לשנה אחת, קצת רזרבות לטיפולים).

בבדיקה שעשיתי מול חבר'ה שאני מכיר, הם הציעו לי פיג'ו 306, עם כ 315K ק"מ, שהיו לה בעיות עם המאווררים,

וכרגע היא בטיפול אצליהם- מתקינים לה חדשים. לדבריהם (די סומך עליהם) שאר הרכיבים ברכב תקינים.

הם מבקשים על הרכב 3K. נשמע סביר? האם כדאי בכלל להיכנס לעסקה עם רכב עם נתונים כאלה?

מה דעתכם בכללי על הפיג'ו 306?

תודה :)

פורסם

מנוע 1400 מאוד "אנמי", מה גם שיש לו כרגע בעיות.

אם יש לך אפשרות להמתין ולחפש את הדגם עם מנוע 1600, היתי ממליצה לך לבחור אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני ממש לא רוצה להטעות אבל צרפתיה עם 300K+ שנת 94 לדעתי היא מתכון לשפיכת כספים, אני חושב שהרבה בעיות יצוצו לך לאורך השנה עם כאלו נתונים, מה גם שמנוע בנזין שעשה 300K הוא דיי בסוף חייו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הבנתי.

מה לגבי סקודה פליסיה?

ממה שקראתי לגביה נראה שהיא גם מומלצת, אני צודק?

וביחס לפיאסטה או לקליאו?

פורסם

ג'סטי לא יותר זולה לאחזקה כי רובן שחוטות ואין חלקים חלקי מרכב עולים רצח. בקיצור עידן הג'סטי נגמר.

פיאסטה רכב זול ומעולה אבל יש לו בעיות חשמל.

הפיזו היא עיסקה מצויינת ה1400 יש לו מערכת חשמל יותר פשוטה מה1600 ואמינות מוחלטת מבחינת מחשב מנוע ואלקטרוניקה.

התיקונים זולים מאוד בשל גישה קלה ביותר לדוגמא פירוק ראש מנוע לא יותר מחצי שעה. טיימינג משחק ילדים. מה שחשוב לבדוק זה קורוזיה בבלוק והאם השתמשו במי ברז. זוהי רגישות הכי בעייתית בפיזו הזאת בעיקר בדגם מנוע KFX ,תבדוק ברשיון.

החלקים גם מאוד זולים השווה הגה חדש בין פיאסטה ל306. נניח אם לא עברת טסט. או משולשים בפיזו ניתן להחליף רק בוקסות שהן מאוד זולות ולא כל המכלול.

פורסם

אה ועוד דבר פיליסיה אם אתה עם חוש מכני זה בסדר אם לא אל תיגע. ראש מנוע שם זה גומי לא ברזל, חה חה חה כאילו בצחוק, אבל הוא מתעוות בהתחממות ברמות שזה מצחיק ברגי ראש ננעלים לגמרי ולא בהברגה. סטרטר יקר בלי הצדקה.

ורנו... אהםםםם, לא המלצתי מעולם ולא מתכוון להמליץ. כל המחלות באוטו אחד. וגם מנוע צפוף. לפרק הגה יש סדר עבודה אחרת הוא לא יוצא, וככה כל חלק פשוט מכה.

פורסם

אני יתקן את זה מעלי .

הפיאסטה יוטה רכב מצויין לשנתון אמין וחסכוני בדלק עם הפיאסטה שלי אני עושה 1 ל15 בנסיעה רגועה.

תמצא לך אחת שטופלה טוב ותהנה מימנה לשנים רבות .

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תוכן חדש...