Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח לוילון לנהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי וילונות ברכב על כל החלונות האחוריים, ובנוסף על שני החלונות הצידיים מצידי הנהג. כשהוילונות שלידי מונחים בתוך רוכסן, שמכווץ

אותם למינימום. לשום שוטר זה לא הפריע, עד שביום בהיר עצר אותי שוטר שעמד מאחורי ברמזור וסימן לי לעצור אחרי הפניה, והוא

ניגש אלי עם מטרמדד את רוחב הוילון לצידי המכווץ, ונתן דו"ח של 250 ש"ח,אמרתי לו שפעם ראשונה שקונסים אותי והוא עונה לי שהם לא יודעים את החוק והוא בוחן תנועה ויודע, ביקשתי להוריד את הוילון שליד הנהג במקום ולהיפטר מהדוח ( אח"ז יגידו שיש לי עבירות תנועה, עיין תאונת רכבת )ולהפתעתי הוא אומר יש לך גם דוח וגם תוריד במקום או שתתייצב לפני קצין משטרה תוך 24 שעות ותראה לו שהורדת א"ז.

למישהו יש מידע בנידון ?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אאל"ט קיבלת קנס ללא נקודות, סעיף 6056.

בדומה להדבקת מדבקות בשמשה הקדמית של הרכב (צד נהג ונוסע).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

א.אסור להתקין שם דבר על החלונות הקדמיים (של הנהג והנוסע)

ב.אסור להתקין שום דבר על השמשה הקדמית מלבד לריבוע שבין הקורה הימנית למראה המרכזית

את אומרת לא שמאלה מהמראה המרכזית

ולא למטה מהקו התחתון שלה

ג.אסור להתקין שום דבר על השמשה האחורית מלבד ב-10 ס"מ התחתונים לרוחב השמשה

זאת אומרת כל דבר בתנאי שלא יעלה על גובה של 10 ס"מ מתחתית החלון

כל דבר אחר גורר קנס + חובה לתיקון במקום\הורדה מהכביש

פורסם

סעיף ג. השתנה בחודשים האחרונים.

מותר להדביק מדבקה/ ווילון בשמשה האחורית, בתנאי שיש 2 מראות צד תקינות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל, יש איזה מסמך או משהו שאני יכול לקחת איתי למבחן הרישוי השנתי ?

לא מזמן העברתי רכב שלי טסט ורצו להכשיל אותי על העניין.

תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אנסה למצא את המסמך באינטרנט ואעלה לכאן.

זו הסיבה שהתקנתי וילון אחורי שחור מאחורה, מכיוון שכעת זה חוקי.

ל'

פורסם

אני אצלי נוסע עם מדבקת השחמה, כבר הרבה זמן, גם בניגוד לחוק, עכשיו שזה חוקי הרבה יותר נחמד לי :)

אני ממש אשמח להצטייד במסמך שאומר את מה שרשמת, ע"מ להמנע מטעות עם שוטר חסר ידע.

תודה רבה :)

פורסם
סעיף ג. השתנה בחודשים האחרונים.

מותר להדביק מדבקה/ ווילון בשמשה האחורית, בתנאי שיש 2 מראות צד תקינות.

ל'

אם תוכלי להביא בבקשה אסמכתא לדברייך, תודה;

לפי תקנות התעבורה העדכניות לא נתקלתי בסעיף שכזה.

אגב- ברכב פרטי משנת ייצור 1990 חובה שלוש מראות תשקיף- אחת בתוך הרכב ושתיים מחוץ לו משני צידיו.

:puzzled:
פורסם

אההמ אההמ וערב טוף!

אני קורא מגיל 5 (לא מתנפח, רק תמשיכו לקרוא הלאה) וקראתי וקראתי שוב ושוב ועדיין העיניים מסרבות להאמין.

מותר, לאטום, או לתלות, או לסגור, או כל מושג אחר שתקראו לזה, את החלון, האחורי, שברכב??

אני מניח שכשאמרתם אחורי, התכוונתם בוודאי לחלון, שנראה דרך המראה הפנימית ברכב, האם על זה דיברתם?

אם כן, מצטרף לבקשה למסמך מעניין שכזה, ובינתיים אני מזמין תור, אצל הציירת השכנה שלי, שתתפרע כמו שהבטיחה לי

"ביום שזה יהיה חוקי"

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

היי, אתה קורא ומבין נכון, היה פה לא מזמן איזה מסמך שמישהו צירף, לא טרחתי לשמור אותו כי היה נראה לא מספיק רשמי לטעמי.

מלבד זאת, אני מעוניין במספר התקנה ואו התיקון לתקנה, ע"מ שאוכל לשלוח את אדון שוטר לבדוק בעצמו בקרות מקרה (בתקווה שלא יקרה, אבל בכ"ז לא מזיק להיות מוכן)

פורסם
היי, אתה קורא ומבין נכון, היה פה לא מזמן איזה מסמך שמישהו צירף, לא טרחתי לשמור אותו כי היה נראה לא מספיק רשמי לטעמי.

מלבד זאת, אני מעוניין במספר התקנה ואו התיקון לתקנה, ע"מ שאוכל לשלוח את אדון שוטר לבדוק בעצמו בקרות מקרה (בתקווה שלא יקרה, אבל בכ"ז לא מזיק להיות מוכן)

אור אגב מספרי תקנות וכ'ו, שאלה לי אלייך ידידי:

נאמר לרגע (נמציא מספר) ותקנה 2 א' אומרת שמותר לנסוע באורות גבוהים (אני ממציא דברים כדי להגיע לפואנטה) ואני אומר לשוטר שתופס אותי שזה מותר ועוד איך, האם אני יכול לדרוש/הוא יכול לבדוק במחשב שלו בניידת, אם אני צודק או לא?

המון פעמיםקורה, כשאני לא בקיא (כמו רבים אחרים ומנוסים ממני) בחוקים כאלה ואחרים, ששוטר מתנפח עליי בלי סיבה, ואני רוצה המון פעמים להעמיד אותו על טעותו.

האם הוא יכול לבדוק כל תקנה שאציב בפניו, דרך המחשב שבניידת?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

תקנה 27 לתקנות התעבורה

(ד) לא ינהג אדם רכב שבו הוגבלה בכל אופן שהוא, למעט הגבלה זניחה, יכולתו לראות את הדרך והתנועה בה מן השמשה הקדמית של הרכב או האחורית או זו שלצד הנהג או זו שלצד הנוסע במושב הקדמי.

(ה) על אף האמור בתקנת משנה (ד) מותר לנהוג ברכב שבו קיימת הגבלת ראות מן השמשה האחורית, אם מותקנות ברכב, מכל שנת ייצור, מראות תשקיף.

תקנה 356 לתקנות התעבורה

(ד) לא יירשם רכב או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים המותקנות בו, כולן או מקצתן, צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

אלה למיטב ידיעתי התקנות המעודכנות להיום

האם השוטר יכול לבדוק במחשב הניידת , לא יודע מקסימום מתקשר בקשר לתחנה. אה, גם שם לא יודעים ? בעיה !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...