Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הרכב לחלפים - יתכן שהתלתן יסכימו לפרק לך את הרכב או לשמור עבורך את הרכב בחצר. לפעמים הם מסכימים עבור לקוחות וותיקים ...

היתה לי קאפה 93 למשך שנתיים וחצי שנרכשה מהטריי אין ונמכרה לאחד המכונאים שטיפלו ברכב לשימוש אישי.

מאוד נהנתי, עד היום אני נזכר בחדווה ברכב. מהיר, כיפי ונוח גם במובן שקל להתרגל ולהנות ממנו. כמובן ששונה לחלוטין ממכונית קטנה.

פורסם

עדכון, ראיתי את הרכב!

אז ככה, 8 שנים אח שלו היה הבעלים של הרכב והרכב בשנתיים האחרונות נמצא אצל האח הצעיר (בן 20) שעליו לא הייתי סומך שטיפל ברכב כראוי.

מנוע מלפני שנתיים הוחלף בתלתן, בולמים מונרו, מבפנים נראת טוב, חיצונית אולי מכה קטנה איפשהו, בקלית אחורית שדורשת החלפה וטמבון קדמי סדוק בכמה מקומות. מתחת למכסה מנוע היה נראה לי כמו סינית אז אין לי מה לומר!

ההתרשמות הכללית מהדגם: נוחות, ואו!! מדהימה! כוח סביר + (תלוי למה נשווה).

הרגשתי אשכרה מבוגר יותר וסולידי בנהיגה בה מאשר ב 106 למיניהם!

סה''כ אני רוצה לקחת אותה למישהו שמבין ואם לא יצא אז לבדיקה.

מה שבטוח שאם הרכב שומר על אמינות יחסית +, אז הוא שווה כל שקל!

העניין פה לא בכמה לקנות, אלפיים יותר או פחות אלא כמה אצטרך לשים אח''כ!

כנראה אראה עוד תמה ואז יוחלט...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עדכון קטן.

בעזרתו והכוונתו של יפתח הרכב נבדק (יפתח שוב המון המון תודה! ותודה ענקית לברוך והחבר'יה שלו שבדקו את הרכב!).

אז מה שיצא זה מצב סביר של הרכב ביחס לשנה, כמה דברים שאמרו שנעשו לא באמת נעשו, מה שדורש ישור קו מבחינה מכאנית זה: צנורות מים, צנורות דלק, ציריה, בלמים קדימה, צמיגים קדימה, משולשים, ועוד קצת גומיות בפרונט ומאחורה.

חיצונית הרכב במצב סביר +, שוב דרושה השקעה חיצונית, שלדה נקיה, וקצת נזילות שמן.

כרגע במשא ומתן לגבי המחיר, ונראה מה יהיה.

תודה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...