Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בפאביה 2005 16V ידנית 1.4, 100 כ"ס

laphroaig
שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

למישהו יש ניסיון עם הדגם הנ"ל?

אצלי מתדלוק FULL ועד להדלקת הנורה אני מספיק לעבור רק 350-360 ק"מ (עירוני ובינעירוני, תמיד עם מזגן).

ניסיתי לתדלק במספר תחנות שונות, ואין שינוי.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

תודה ושבת שלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שדרך החישוב היא לא מדעית, קראתי קצת בפורום איך מחשבים צריכת דלק (ועדיין לא יצא לי לנסות),

אבל בסופו של דבר הרכב נותן בערך 400 ק"מ למיכל של 45 ליטר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו לא ברור לי -

אם מילאתי מיכל מלא, איפסתי את הק"מ, נסעתי 370 ק"מ, הגעתי לתחנת דלק ומילאתי שוב מיכל מלא - והפעם תדלקתי 39 ליטר.

האם זה לא נכון שצריכת הדלק במיכל הזה היתה 370/39 = 9.5 ק"מ לליטר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נכון מאוד.

ככה מחשבים צריכת דלק, אבל היא תלוייה בהרבה הרבה גורמים אחרים כמו: כמה "כבדה" הרגל על הגז, חלונות פתוחים בנסיעה מהירה או מזגן בנסיעה איטית (מי שלא מאמין, שיראה פרק של מכסחי המיתוסים), אם רוב הנסיעה שלך היא בעיר או מחוץ.

אצלי יש פאביה 2002 ידנית אבל מנוע 68 כ"ס, הצריכת דלק הממוצעת שלי עומדת על 12.5 ק"מ לליטר.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוצאתי מהמוסך המרכזי את פירוט כל הטיפולים שהרכב עבר (אצל הבעלים הקודם), אשמח אם תמצאו משהו חריג שלא הוחלף בזמן ויכול לגרום לצריכת דלק גבוהה:

ינואר 2006 - טיפול 15K החלפת מסנן שמן ושמן מנוע.

ינואר 2007 - טיפול 30K החלפת מסנן שמן, מסנן אויר, מסנן אבק ושמן מנוע.

מרץ 2007 - החלפת שסתום סעפת.

דצמבר 2007 - טיפול 45K החלפת גל הינע אחד, ציריה קדמית, מגן אבק חיצוני.

מרץ 2008 - החלפת 2 צלחות בלם, 2 תותב לזרוע, 2 אום ציר, רפידות בלמים קדמיות, 2 דיסקות בלם קדמיות, משולש תחתון שני צדדים, 2 מקבעי משולשים, שמן מנוע, מסנן שמן, רפידות בלם. כיוון פרונט, העברת גלגלים אחוריים לקדימה+איזון.

יוני 2008 - החלפת סליל הצתה.

מרץ 2009 - 4 צמיגים חדשים, נורת הלוגן.

מרץ 2010 - טיפול 75K החלפת מצנן מים, מסנן שמן, שמן מנוע, פקק לאגן, שמן 5.90, מצנן מים, נוזל קירור, טבעת לפקק.

האוטו כרגע עבר 76K ק"מ.

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...