Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לווקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי לפני כמה ימים טורטל ווקס ולפי התגובות שקיבלתי הבנתי שהווקס לא איכותי (בלשון המעטה)

אני מחפש כרגע ווקס טוב (מומלץ שיהיה ברשתות ACE - מפני שזה נמצא בקניון שאני עובד ולכן אני לא צריך לנסוע במיוחד בשביל זה לאוטו דיפו וכו')

בנוסף, מאיפה אני משיג פוליש? ואם אפשר גם המלצה לפוליש טוב :)

*לפני כמה ימים הגעתי לאוטו דיפו ואמרו לי שיש בווקס פוליש (?!!!)

תודה לעוזרים ולעוזרות! :wink:

פורסם

מצטער על הדאבל פשוט אין כפתור עריכה ואני חייב לציין שצבע הרכב הוא כסף ולכן אני צריך המלצה לווקס מטאלי איכותי! :-)

שוב סליחה על ההקפצה ותודה לעוזרים.

פורסם

משתמש בטורטל ווקס, ואני ממש מרוצה, פשוט כי הוא עושה את העבודה, ואנשים רואים את זה.

לא ניסיתי ווקס אחר.

פורסם

השתמשתי בטרטל עשרות פעמים הוא עושה עבודה מדהימה... ויש לי ניסיון עם וואקס של חברה מאוד ידועה אחרת לסיכום הטרטל קנייה מעולה

פורסם

תודה רבה, אך אני אשמח אם תתיחסו גם לשאלה השנייה שלי -

בנוסף, מאיפה אני משיג פוליש? ואם אפשר גם המלצה לפוליש טוב :smile:

*לפני כמה ימים הגעתי לאוטו דיפו ואמרו לי שיש בווקס פוליש (?)

פורסם

פוליש אמיתי לרכב עושים בעזרת מכונת פוליש עם פרווה שמורידה שכבת צבע. לאחר מכן עושים את אותו התהליך עם ספוגים רכים יותר כדי להגיע לרמת גימור מבריקה. ולאחר מכן מורחים ווקס.

התהליך מחייב מכונה וציוד מתאים. החיסרון שלו הוא שהתהליך מוריד לך שכבת צבע.

על כן פוליש עושים רק במידה וקיימות שריטות שטחיות על הצבע, שאין דרך אחרת להיפטר מהם אלה בליטוש.

ואקס לאומת זאת זה שכבה של שמן שמגנה על הרכב מפני פגעים, בארץ אין יותר מדי ווקסים איכותיים. החברה פה מדברים על איזה חברה אנגלית. "CAR" משהו..

בכל אופן אם אתה רוצה עבודה טובה אתה תצטרך לעשות פלסטלינה שמנקה את הצבע ולאחר מכן למרוח ווקס קרנובה איכותי.

את כל החלקים תאלץ לייבא מEBAY

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...