Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחר נוסע ליראות באולמות התצוגה והיתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על רכב זה ?

מבחינת אמינות ,יופי, צריכת דלק, נוחות

מדובר במנוע 2000

הצאות מעניינות נוספות יתקבלו בברכה

פורסם

היא נראית טוב, צריכת הדלק לא מצטיינת בעיקר תחת עומס והרכב לא נחשב לנוח עקב כיול מתלים נוקשה אבל הוא מאוד מרוסן ולא מתרסק לתוך בורות ושברים בכביש. דגם ה-5 דלתות יפה הרבה יותר לדעתי, במיוחד בלבן.

אופציות נוספות הן סקודה אוקטביה שתוכלי לרכוש בגירסת ה-1.4 TSI עם 122 כ"ס ברמת גימור אלגנס או בתוספת קטנה את ה-1.8 עם 160 כ"ס ברמת הגימור הפשוטה יותר. האוקטביה תהיה מרווחת וחסכונית יותר אך המאזדה מאובזרת יותר.

בהצלחה.

פורסם

אחרי שנהגתי על ה3 החדשה למשך תקופה מסוימת, פשוט חוויה זוועתית, כסאות לא נוחים, מנוע עייף, למרות שאתה מכוון ל2.0, אני מדבר על ה1.6, מזגן מקרר בקושי, כמעט הזעתי בתוך הרכב, מאחורה מאוד צפוף, באמת לא מסוגל להמליץ על הכבש הזאת, לדעתי בקטגוריה הזאת הi30,עדיפה מכולם, מנוע חסכוני, חזק וזריז, מרווח מבפנים ורבמת גימור איכותית, מה גם הוא רכב יותר יפה לדעתי וגם יותר זול לכיס, לדעתי בלבד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לדעתי אתה קצת נסחף.

בתור אחד שיש לו ניסיון עשיר ביותר עם 2 I30 וקרוב ל-90 אלף קילומטרים במצטבר היא לא עדיפה על המאזדה.

הגימור ואיכות החומרים במאזדה עדיפה על היונדאי, אמנם לא בהרבה אבל עדיפה וגם ריסון תנודות הגוף בסיבובים ובפגישה עם בורות ומהמורות עדיף במאזדה המוצקה יותר.

אני אהבתי את הכיסאות החובקים והמזגן והמנוע לא עייפים באף דגם.

המרווח מאחור דומה לדעתי עם יתרון קל למאזדה במרווח הכתפיים והראש בעיקר ליושבים בצדדים ויתרון קל ליונדאי במרווח לכפות הרגליים והברכים.

שתיהן בחירות טובות אבל לדעתי המאזדה בגירסת ה-2 ליטר עדיפה.

פורסם

כמו שאמרתי, דעתי בלבד, וגם לי היה ניסיון עם שני הרכבים, והתכוונתי לi30cw, המזגן במזדה 1.6 בוודאות לא מקרר כמו שצריך, ממש התעצבנתי על הקטע שאני וואלה כמעט מזיע בתוך הרכב שהמזגן על 16 מעלות בעוצמה מלאה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

גם לי יש יונדאי i30 2 ואני מאוד מרוצה אפילו מופתע מכמה שאני מרוצה.

להבדיל מהבחור מעלי, גם אני נסעתי על המאזדה 2 ליטר ולדעתי היונדאי עדיפה, בכוח, אחיזת כביש, איבזור, גודל תא מטען ושטחי אחסון.

ללמדך שעד שלא תיסע בשני הרכבים לא תוכל לדעת.

לפרטים נוספים על הרכבים אני ממליץ לך לבדוק גם בקטלוג הרכב החדש של קארספורום.

בהצלחה

• תוכן חדש...