Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כותב בשביל חברה.

לבחורה יש 205 שנת 94 שקיבלה מאחיה הגדול במתנה, הוא החליף רכב והעביר בעלות על שמה,

עברה שנה מאז שהוחלף האלטרנטור, יש אפילו קבלות,

 

עכשיו מה שקורה זה שעם ההנעה המנורה של המצבר נידלקת ונכבית מיד, ממש נותנת מן הבהוב לשניה.

עוד דבר שקורה זה שכשמניעים האורות מרצדים לאיזה כמה שניות עד שמתייצבים, ועוד דבר אחרון זה המנורה של הבלם יד מהבהבת בצורה שבקושי ניראית לעין, אבל מהבהבת טיפה ולוקח לה כמה זמן להתייצב.

 

לפי איך שאני רואה את זה זה בעית טעינה, כי המצבר שלה חדש בן בקושי 4 חודשים, אבל לפי הנתונים שהבאתי אשמח אם תוכלו לעזור בדיאגנוסטיקה, כי חשמלאי רכב אחד פסק שזה אלטרנטור בחצי שניה ולא כול כך סומך עליו, ואחד אחר אמר שזה לא אלטרנטור ושהוא נותן טעינה טובה גם בעומס.

 

בכול מקרה עשיתי בשבילה כמה טלפונים וקיבלתי הצעות מחיר שנעות מ600-900 ש"ח, יש למישהו מקום מומלץ וזול יחסית לביצוע אלטרנטור באזור רחובות - נס ציונה, אפשר גם ראשון לציון למרות שעדיף בסביבה.

 

בכול מקרה חברים יקרים, קחו בחשבון שזה רכב עם 234 אלף קילומטר על המחוג, עבר לא מעט, ולא מתכוונים להשקיע בו סכומים גדולים, הבחורה מנסה למשוך איתו כמה שיותר כדי לחסוך מספיק כסף לרכב בשנתון גבוהה,

 

אשמח לעזרה.

×
×
  • תוכן חדש...