Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עובד על משהו בבסיס,

ואני צריך לבנות מיכל מים , שמצד אחד (מלמעלה) יש לו כניסת מים בלחץ מאקדח\רובה גרניק(מכשיר שטיפה) כ100BAR.

ומצד שני (למטה) יש לי יציאת מים לתוך הגרניק.

מדובר על מתקן לבדיקת מכשירי שטיפה, במקום להשתמש בברז המים הרגיל ולהעיף כמויות אדירות של מים,

אני מנסה לבנות מתקן שיחסוך את המים וימחזר אותם.

הברז מים הרגיל מוציא לחץ חלש 2.5-2 BAR בסה"כ, אני צריך 4 BAR ביציאה מהמיכל.

חשבתי עם לקחת מיכל מים , למלאות אותו 100%, לאטום אותו, מלמטה לשים צינור יציאת מים לגרניק ולמעלה אקדח מים בלחץ מהגרניק, יווצר לחץ במיכל והמים יצאו בלחץ מהברז.

התחלתי לעבוד על הפרוייקט וכרגע אין לי אטימה מוחלטת של המיכל ויוצאים מים בכל מיני מקומות, וכך לא ראיתי גם שום לחץ במים.

איך אפשר לבנות את זה טוב יותר?, מה דרוש , אשמח לכל ייעוץ.

תודה.

פורסם

מיכל אטום יהיה בעייתי כי לא תוכל להתיז לתוכו.

ההמלצה שלי היא משאבה חשמלית או להגביה את המיכל ב 15 מטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הרעיון הוא , שבפתח האקדח ניתן לשים אתן כלשהו גומיה או משהו כזה ובכך לאטום גם את החלק הזה...

מזתומרת להגביע את המיכל 15 מטר? .

פורסם

כמה דברים:

למיכל צריך להיות נשם כדי שתוכל להתיז לתוכו.

מומלץ לשים פילטר ביציאה מהמיכל שלא תגרום נזק עם לכלוך למשאבה.

אתה בכל זאת מידי פעם תאלץ להחליף מים במיכל.

מומלץ לשים משאבת מים שמתחילה לפעול בצורה אוטומטית לפי הלחץ כדי שתוכל לספק לחץ רציף למכונה שאתה בודק.

זהו נראה לי.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

באיזה מיכל אתה משתמש?

תנסה להשיג דרך הצבא מיכל מים שחור,זה במודה היום מיחזור , וקצינים יאהבו להשוויץ במיחזור מים אצלהם בבסיס מול ביקורות ומבקרים.

מאותה הזדמנות תנסה להשיג משאבה 4 באר , תחבר אותה בתחתית המיכל , ותקבל 4 באר בכניסה למכונה .

התקן מדרגות לראש המיכל ומשם תשפריץ מנימה את המים כשאתה בודק את המכונה .

סחטיין על היוזמה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כרגע אני עבדתי על מיכל שמן לשעבר, כ60-80 ליטר.

מדובר על מיכל ברזל, וקשה מאוד לאטימה, אם בכלל אפשרי,

רותך למטה למיכל יציאת מים, משם זווית 90 מעלות ומשם יציאה למכשיר.

למלמעלה נסתמו כל הכניסות הלא רלוונטיות, חוץ מכניסה לאקדח המים.

איפה ניתן להשיג משאבה כזאת של 4 באר?.

תודה.

• תוכן חדש...