Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה קרב ובא חג העצמאות, ומנהג נפוץ הוא לקשט את הרכב בדגל לכבוד החג.

בשנים האחרונות נוהגים נהגים מסויימים להניף דגלים אחרים מלבד דגל ישראל הרשמי (נו, זה הלבן עם הפסים הכחולים ומגן הדוד באמצע).

אז סקר קצר לי אליכם - איזה דגל תניפו על רכבכם בחג העצמאות?

והמועמדים:

דגל ישראל. בדרך כלל הבחירה הפופולארית ביותר, נפוץ אצל אנשים שיש להם פינה חמה בלב למדינת ישראל.

il.gif

דגל ארצות הברית של אמריקה נפוץ בעיקר בקרב בעלי האינטליגנציה הנמוכה יותר, או בקרב אזרחים מודאגים המעוניינים להתחנף למעצמות גדולות ידידותיות.

us.gif

דגל מיקרונזיה די נדיר, בשימוש בקרב אזרחים מודאגים המעוניינים להתחנף למעצמות קטנטנות ידידותיות.

fm.gif

דגל לבן לא נפוץ במיוחד, אם כי יש לצפות שהפופולאריות שלו תלך ותגבר. בשימוש בקרב אזרחים שפשוט אין להם יותר כח לכלום.

f1-slow.gif

דגל השחמט לא נפוץ במיוחד, בשימוש בקרב אזרחים המעוניינים לציין סיום מירוץ.

f1-fin.gif

דגל בית הדין הבינ"ל בהאג בשימוש בקרב אזרחים שונאי אריק שרון, ייתכן ויחולק בגליון ערב החג של עיתון הארץ.

int-pca.gif

דגל השודדים לפי תקנות חדשות של איגוד המוסכים, נדרשים מוסכים מורשים להניפו בחגי ישראל. הנפתו על רכב בעל המוסך היא בגדר רשות.

pirates.gif

דגל איי הבתולה אם אתה יושב כל היום מול האינטרנט, טוחן פורומי רכב למרות שעדיין אין לך רשיון, או לחילופין אתה משרת במשרד כ"א של אוגדת מילואים - תהיה כנה עם עצמך ותלה את הדגל הזה על האופניים/מיול/106ראלי שלך.

vg.gif

דגל פדרציית הכוכבים המאוחדת אם הרכב שלך שייך לצי הכוכבים, והמשימה שלך בחיים היא לחקור עולמות מוזרים חדשים, לחפש חיים חדשים וציוויליזציות חדשות, וללכת באומץ למקומות אליהם איש לא הלך מעולם!

fic-ufp1.gif

דגל גראנד פנוויק כי גם לעכברים מותר לשאוג!

fic-gfen.gif

דגל לונה החופשית כי אין דבר כזה כמו ארוחת חינם.

lunafs.gif

אני מקווה שכיסיתי את כל האופציות הסבירות, אם מישהו מתכוון להניף דגל אחר, אשמח לשמוע באיזה דגל, רצוי בצירוף מידע וקסילולוגי כל שהוא!

כן, אני יודע שמשעמם לי.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז השאלה היא לא איזה דגל לשים, השאלה היא האם בכלל שווה לשים דגל שאחרי יומים נעלם כלא היה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הדגל מגדיל את מקדם הגרר ופוגע במהירות הסופית. :x

אי לכך ובהתאם לזאת, השנה לא אשים דגל :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אז השאלה היא לא איזה דגל לשים, השאלה היא האם בכלל שווה לשים דגל שאחרי יומים נעלם כלא היה?

אז קונים כמה דגלים

למה כמה עולה, שקל וחצי?

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

אתם יודעים....

דגל פדרציית הכוכבים המאוחדת מזכיר קצת את סובארו.......

היתכן ? סובארו היא חברה בין גלקטית בבעלות חייזרים?

עכשיו אני מבין את הביצועים המדהימים של הDL ....... :twisted:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני (כמו 95% מהאנשים השנה) בחרתי שלא לשים דגל.

יש גבול ליכולת שלי להיות טמבל(וסליחה עם כל אלו שכבר רכשו אחד :oops: )

סוף עידן הפטריוטיות.

פורסם

בואנה יא עוכר ישראל!!!!

דגל זה סימליות ורוחניות המצביעה על היותך יהודי גאה.

וסתם זה מגניב ככה עם 2 דגלים אחד מכל צד...

קיצר חברה לשים דגלים.

אסור תמונות אז:

"תדמיינו תמונה של אפלאוז מדהימה משופצרת עם קיט מרהיב ועוצר נשימה."

אפלאוז טורבו- חחחחחחחח בטח!!!

פורסם

הכי מגניב לשים שתיים במכסה מנוע של ישראל או ארה"ב בעיקר אם יש לך אוטו אמריקאי שחור (עם חלונות משושחרים).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...