Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר מרמה - עזרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר ימים עצר אותי שוטר לבדיקת רשיונות, המפגש התקיים במחלף אור עקיבא במפרץ של תחנת אוטבוס בעליה לכביש 2 לכיוון דרום. תוך כדי שהשוטר ממלא את פרטי הרשיון שלי בחוברת שבידו "טעיתי" ושאלתי אותו מדוע לא יחנה את רכבו לפני תחנת האוטובוס היכן שעומקו של מפרץ החנייה מאפשר חנייה בטוחה ולא ביציאה ממפרץ החנייה היכן שהוא עומד תוך כדי סיכון עצמו והתנועה, מרגע זה והלאה הפכה הפגישה לשדה קרב, השוטר הפסיק לדבר איתי וזכיתי בדוח שיקרי לחלוטין על חגורת בטיחות שכיביכול לא חגרתי! - כאשר שאלתי את השוטר מה קרה התשובה היתה סתנדרטית - אין לך מה לדבר איתי - דבר עם בית המשפט.

ניסיתי לבקש מימנו שיכתוב את דברי על גב הדוח אך השוטר אפילו סרב להגיב, כאשר ניגשתי אל הניידת (השוטר חזר לניידת שלו) וניסתי לבקש שנית - זכיתי גם בזימון לבית משפט על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו!

עכשיו, בדוח השוטר רשם כי העבירה (כיביכול ) התבצעה על כביש 2 לכיוון דרום (לא מצומת או מחלף - כביש 2 ) אחר כך מחק וכתב על דרום צפון וניתן לראות בבירור את שני הכיוונים בו זמנית בדוח, בזימון לבית המשפט מצוין מקום העבירה כמחלף אור עקיבא ביציאה לכביש 2 צפונה, המרחק בן שני המקומות הוא כקילומטר ואף אחד מהן אינו נכון

ברשותי תמונות של הניידת והשוטר בהם ניתן לראות את החנייה המסוכנת ואת ההפרעה לתנועה וכמובן את המיקום המדויק של האירוע + סרט ווידאו בו אני מנסה לשוחח עם השוטר ומבקש מימנו לרשום את דברי בגב הדוח אך הוא נועל את עצמו בניידת עם חלונות סגורים ומסרב לתקשר

יש עצה ?

תודה!

נמרד

פורסם

לא אוסיף מלח על פצעיך כי הבנת שטעית לבד.

אם בידך פרטים והקלטה של האירוע מה טוב. כי מסרט וידאו אני מקווה שזה כולל גם הקלטה.

מכתב מפורט לתובע ובקשה לבטל את כתב האישום.

כמו כן פניה למפקד של השוטר / מח"ש כדי להתלונן על החניה המסוכנת של השוטר ועל ההתעמרות שלו, שני הדוחו"ת שקיבלת , שבאו עקב ההערה שלך בלבד.

האם היית לבד ברכב או שהיו עדים נוספים לתקרית, האם השוטר היה לבד בניידת או היו עימו שוטרים נוספים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הטעות במיקום היא לא לטובת השוטר, זה ברור.

אבל .. לא הייתי בונה על זה תילי תילים. למרות שעו"ד טוב יכול להפוך את העיניין לפיל גדול.

ספר את סיפורך הוסף והדגש גם את הפרט הזה לסלט הפירות שעשה השוטר ותקווה לטוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה,

ננסה - יש לי את התמונות המראות את החנייה הבעיתית של השוטר, יש לי גם תמונות המראות את השוטר מתפעל את מכשרי הניידת כאשר הוא רוכן על חלון הנוסע של הניידת ולא על חלון הנהג - דבר שרואים בבירור שהיה מעמיד אותו ממש בתוך מסלול הנסיעה , יש לי סרט ווידאו כולל קול המראה אותי מנסה לתקשר עם השוטר המתעלם, ישנן הטעויות במיקום העבירה בשני הדוחות - העים כל זה יכול להזיז חזרה את הצדק לצידי?

תודה

נמרד

פורסם

בזימון לבימ"ש שהוא נתן לך, הוא אמור לפרט מה מהות ההפרעה. אם אין פירוט, או שהפירוט שקרי - עליך לפנות מיידית למח"ש בכתב (לא בפקס/מייל וכו') בדואר רשום כדי שלא יתנערו מזה שהם "לא קיבלו".

בקשר להתנהגותו של השוטר - א. אסור לו לנוע לבד - זה דו"ח הסבר למפקד שלו, וזה לא כ"כ נעים להגיש דו"ח כזה. ב. ההתנהגות הכללית, כפי שעולה מדבריך לא תואמת את הסטנדרטים שהמשטרה מנסה להציב לעצמה. רק על זה השוטר יאכל הרבה ח** מהמפקד שלו, לכשיקבל את התלונה.

מומלץ, שוב, ללא דיחוי - לגשת למח"ש!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כמו שאמרו לפני, הצטייד בעו"ד טוב וייתכן מאוד שמכלול ההתנהגויות והטעות בתיאור מקום העבירה של השוטר יעבוד לטובתך.

אגב, ככלל, ברגע שעוצר אותך שוטר, הדבר השני שכדאי לעשות אחרי הפעלת אורות מצוקה זה להפעיל את מצלמת הווידאו של הטלפון, להניח אותו על גג הרכב באופן שיתעד היטב את כל הנעשה.

תתפלאו לשמוע עד כמה הדבר מטריף את השוטרים ומוציא אותם משיווי משקל, לחלופין כל ההתנהלות שלהם פתאום הופכת לשירותית באופן שמיטב מלונות היוקרה וטרקליני ה-VIP של לופטהנזה היו מתקנאים בהם...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

תשמע נמרוד, אף אחד לא יוכל לחזות את העתיד ולהגיד לך האם שופט יסכים אתך או לא. אתה פשוט צריך לדעת לקראת מה אתה הולך, אתה צריך להחליט האם אתה הולך לבית משפט, אם כן, ישנה אפשרות אחת שבה השופט יהיה לצידך וישנה אפשרות שניה שבה השופט יהיה לצד השוטר. פשוט תחליט האם זה שווה לך את זה.

פורסם

אוקי,

בזימון לבית המשפט כתב השוטר:

נהגת ברכב הנ"ל ולא ציטת להוראת שוטר במדים שהורה לך להמתין ברכב. הפרעה לשוטר , סירוב ללבוש אפודה זוהרת ולהמתין ברכב בניגוד לתקנה 23 (א) .

יש לציין כי השוטר סרב לדבר איתי ורק כאשר ניגשתי לניידת לשאול מה קורה הורה לי לחזור לרכב ואמר לי כי הוא מוסיף עכשיו לדוח גם הזמנה לבית משפט וסגר את חלון הניידת כך שלא יכולתי לתקשר איתו יותר, בקשר לאפודה זוהרת - הייתי בתוך מפרץ החנייה לאוטבוסים כך שאיני חושב שצריך הייתי ללבוש אפוד זוהר.

נמרד

פורסם

השוטר מחוייב להקשיב לך. בדו"ח הוא כותב את דברי הנהג. הוא כתב מה שאמרת לו, או שהוא לא שאל אותך בכלל?

בכל מקרה - התנהגותו של השוטר הנ"ל פסולה. אתה יכול לשלוח לי בפרטי את שמו של השוטר כפי שמופיע בדו"ח? (כולל מ.א.)

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

שלום וברכה...

רוב הסיכויים שכן "יש לך קייס".

אם הבנתי נכון יש לך גם זימון לבית משפט על הפרעה לשוטר וגם דו"ח על חגורה.

תבקש לעשות איחוד תיקים (לא בטוח במינוח הנכון) ותשפט על שניהם ביחד.

תציג את כל טענותיך לשופט, יחד עם ה"ראיות" שיש בידך וסיכוי טוב שתצא זכאי. בתי משפט לתעבורה מאוד עמוסים ויש לאחרונה לשופטים נטייה להחמיר עם שוטרים ש"מבזבזים את זמנו של בית המשפט".

אגב, איזה צבע חולצה לבשת? איזה צבע החגורה? והאם גם את זה יש לך מתועד?

(אם זה באותו הצבע יש לך טיעון משכנע שיש לגביו הרבה תקדימים:)).

פורסם

סירב בתוקף?! יש לך קייס רציני נגד המ***. דבר איתי בפרטי/מייל ואדריך אותך איך להתנהל מולו.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...