Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר מרמה - עזרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל מהאמצע - סוף:

בכביש בין עירוני (אפילו כביש ראשי בין מושבים נחשב לכזה), בעת עצירה, חובה, אני מדגיש חובה, ללבוש אפוד זוהר, גם ביום וגם בלילה.

כך כתוב בחוק.

אינני מוצא כרגע את הכיתוב המדוייק של החוק, אך בגדול, אסור לצאת מהרכב ללא אפוד זוהר, בכביש בין עירוני, ביום או בלילה.

מטומטם ודבילי, מיותר ומרגיז, אדיוטי ומציק ככ שיהיה, זהו החוק.

אם תלך ותריב עם השופטשוטר/קצין על זה, זה כבר עניין אחר.

כל מה שאמרו לך על ההסברים לשופט, על ההתנהלות של השוטר מולך, סגירת החלון, ההתעלמות וכ'ו, תפעל אך ורק לטובתך.

בעניין הדו"ח עצמו, החל מהשעה בה מופסקת תנועת האוטובוסים (למשל 2 בלילה, לפני או אחרי לא חשוב), תחנת האוטובוס, העמוד, או כל התחום שלה, הופך להיות חפץ נוי לכל דבר, מותר לך אפילו לחנות את רכבך (בדוק, לא סתם אומר) בתוך המפרץ של תחנת האוטובוס, ולעולם לא תקבל על זה דו"ח (אם כן הוא יבוטל). במקרה הספציפי הזה, היית שם באור יום, בשעה שדווקא יש תנועה, שיש אוטובוסים וכ'ו אבל (וזה אבל רציני מאוד), השוטר יצא טמבל שבכלל התנהל איתך שם, במקום הספציפי הזה, במקום להגיד לך תתקדם קדימה, תעבור אותי, סע עוד 20 מטרים וכ'ו.

נעבור להתנהגות השוטר: הבהרה!! השוטר עובד אצלך (אצלך=לשירותך), הוא שם בשבילך ולא להיפך, הוא זה שחייב לך (בתור לובש מדים כן?) הכל, ואתה מחוייב (לא לו) לשמור על החוק.

נכון שהוא אמון על החוק, נכון שהוא נבחר לאכוף אותו, נכון שהוא "מחזיק את החוק בידיים", ודווקא בגלל זה, אתה בתור אזרח, כולנו לא רק אתה, יכולים או מוזמנים ואפילו מתבקשים, לשמור על היושרה של האנשים האלה.

ובכלל עוד לא נגעתי בחוק 12 המטרים ממפרץ תחנת האוטובוס, שזה חובה, על שוטר ואפילו אמבולנס, במצב שהם אינם בתפקיד, או סכנת חיים

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

לך למשפט ותהיה רגוע.

עובד שלי נסע עם טנדר שלי והביא מטילי פליז (משטח סטנדרטי שעליו קשורים מטילי פליז בגובה כולל שלא עובר את דפנות הטנדר).

שוטר משועמם עצר אותו כי חשב שמצא גנב נחושת. השוטר התאכזב לגלות שיש תעודות משלוח וכל כשר אז הוא אמר לנהג שלי שהוא מבריח זהב. הנהג שלי שאל את השוטר את השאלה המתבקשת במקרים כאלה ("מה? אתה דפוק?) וזכה בתלונה על העלבת שוטר ועל נסיעה עם מטען לא קשור.

השופטת ששמעה את הטענות זיכתה אותו מאשמת המטען הלא קשור ונתנה לו קנס של 100 ש"ח בלבד על השוטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעל ג'ימיני

פרט ל נושא האפוד בוא אתה מדייק השאר תסלח לי פטפוטי ביצים.

סעיף 65 ב לפקודת התעבורה

אפוד זוהר – חובת החזקה ושימוש

65ב. (א) ברכב מנועי יימצא אפוד זוהר.

(ב) הנוהג ברכב שאינו אופנוע, יחזיק את האפוד הזוהר, בכל עת, בתא הנהג ברכב.

(ג) הנוהג ברכב מנועי בדרך שאינה דרך עירונית, היוצא או היורד מהרכב, לפי הענין, ילבש אפוד זוהר, למעט במדרכה; ואולם הוא יהיה פטור מהחובה האמורה אם אחד מנוסעי הרכב יצא או ירד מהרכב כשהוא לבוש אפוד זוהר.

(ד) הוראות סעיף זה לא יחולו על סוגי כלי רכב שקבע השר, באישור ועדת הכלכלה של הכנסת.

(ה) בסעיף זה –

"אפוד זוהר" – אפוד מחזיר אור, העומד בדרישות שנקבעו לענין זה בתקן רשמי, כמשמעותו בחוק התקנים, התשי"ג-1953;

"דרך עירונית ו"מדרכה" – כהגדרתן בתקנות.

שוטר אומר לך לעצור כאן. זה כאן. ולא משנה אם במילוי ההוראה הזאת הפרת את חוקי התעבורה.

תקנה 23 לתקנות התעבורה .מחקתי את הלא רלבנטי מהתקנה

. (א) עובר דרך חייב לציית –

(1) להוראות שנותן שוטר במדים....

(ב) הציות כאמור חובה הוא אף אם ההוראה או האות הם בניגוד לתקנות או בניגוד לתמרורים או להוראות כלליות אחרות בענין סדרי תנועה שניתנו על ידי כל רשות מוסמכת לכך.

וגם שוטר בעת מילוי תפקידו רשאי להפר את כל חוקי התנועה הקשורים בדרך. במקרה הזה הוא מצא כי החניה במפרץ האוטובוס לא תסכן אותו ולא תסכן את מי שהוא עוצר ולא תגרום גם להפרעה לתנועה.

תקנה 32

32. (א) רכב של משטרת ישראל שהנוהג בו או הנמצא בו ממלא תפקיד רשמי בפועל לא יחולו לגביו הוראות חלק ב' אם היה בקיומן כדי למנוע את מילוי התפקיד.

למה? כך החליט המחוקק.

וחברים לפני משפט יכתוב מכתב לביטול הדו"ח וישלח למח"ש תלונה על הבן ... ונקווה לטוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה ישה על התיקון, עשיתי "תרגיל" כדי שמישהו יתקן אותי ויביא את החוק הכתוב, שוב תודה.

בעניין החוק עצמו ישה, גם אם יזרוק אותי למעצר של 24 שעות (ויש באפשרותו), אני לא אעצור איפה שמתחשק לו.

שיתן דו"ח, שיוציא עליי את האקדח שלו (גם לי יש אקדח, זה לא אומר שאשתמש בו), אבל לא אסכן את עצמי רק כי מתחשק לאדון מנהל לבדוק לי רישיונות, או סתם לשאול אותי מאפה הרכב הזה.

יש צורה וסדר (בחיים) לדברים, ובטח לא שוטר כזה או אחר ינהל אותם עבורי.

תפקידו הוא לאכוף, שיאכוף.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

לא בטוח. אבל יש משהו במה שהוא אומר, רק שהשוטרים שטועים הם לא חלאות אדם שחושבים שהם מינימום תפסו את אלוהים מהביצים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני נתקלתי בכמה תרגילים של שוטרים:

1. עצרו אותי כבר פעמיים וניסו להלביש לי דו"ח על נהיגה תוך דיבור עם פלאפון.... בפעם השנייה שזה קרה כבר הייתי כל כך מנוסה עד שאמרתי לו : תשמע, אני לא יודע אבל... יש לי דיבורית ברכב, והבלוטות' כרגע פועל כך שכל שיחה נכנסת ישר לדיבורית.. ואם הוא היה מתעקש אז גם הייתי מבקש מסלקום דו"ח פירוט שיחות על השעה הזאת..

הקטע שהוא היה כל כך עיקש שכמעט האמנתי לו :) מיותר לומר שהוא עזב במילים " תזהר, אני מוותר לך הפעם... ורץ לרכב".

2. שוטר אחר לזר אותי על 120 ואמר לי שהוא מוריד לי בתור טובה 5 קמ"ש... הוא לא ידע שאני יודע שחוקית הוא חייב להוריד 5 קמ"ש.

אבל שיחקתי אותה נחמד כי אין מה לעשות.. ניסיתי את שיטת "ראש בקיר" וזה לא עבד במשך שנים :)

בקיצור... התנהגות מבישה של הרבה משוטרי התנועה של ארצנו.... וחבל שזה מכפיש את תדמית האנשים הטובים במשטרה.

Garage list:

SLK 1.8 KOMPRESSOR 2010

Boxster S PDK 2009

פורסם

אצלי גם היה שוטר שניסה להלביש עלי דיבור בפלאפון.

אמרתי לו שהוא יכול לחפש בכל האוטו ולפרק אותו לגורמים והוא לא ימצא בו טלפון.

אחרי שדרשתי שיקרא לקצין ואמרתי לו שאו שהוא עוצר אותי או שיעזוב אותי בשקט, והסברתי לקצין את המצב, הם עזבו אותי בשקט.

באמת לא היה לי טלפון כי שכחתי אותו בבית, אז לא יכולתי אפילו לעשות את העבירה.

פורסם

שנות ה 90 כביש 40. אני רוכב על אופנוע במהירות חוקית למהדרין ולפני ניידת.

השוטר קולט אותי במראה ומתחיל להאט. במהירות 70 החלטתי שנמאס לי ויצאתי לעקיפה.

השוטר מחליט להשוות מהירות ולנסוע במקביל אליי. כשראיתי שאני עומד לעבור את המהירות המותרת,

האטתי במחשבה לחזור לנתיב הימני. ברם אולם, השוטר מחליט גם להאט. וכך חוזר חלילה למשך דקה.

אני מאיץ הוא מאיץ, אני מאט הוא מאט, ממש קוף אחרי בנאדם.

בשלב זה נמאס לו וקורא לי לעצור בצד.

סיכום: השוטר החליט "לוותר" לי בגלל שחג. תודה באמת. הייתי עושה ממך מטעמים בבית המשפט אדון שוטר.:evil:

שנת 2010 מהירות מותרת 70 נתיב אמצעי: אני נוסע ברכב לא ספורטיבי בעליל ומלפני ניידת.

השוטר קולט אותי במראה ומחליט להאט..ולהאט ולהאט. אני לא מתפתה לעקיפה מימין כמו שהוא ציפה בכליון עיניים,

מה גם שאין לי שום אפשרות עקיפה בנתיב השמאלי והימני עמוס. לאחר 2 דקות, החליט שנמאס לו וטס במהירות כדי לחפש קורבן אחר.

פורסם

מח"ש לא קשור לסיפור הוא חוקר עבירות פליליות של שוטרים אתה יכול לגשת לקצינת תלונות הציבור.

וכמובן בזימון לבימ"ש תגיע עם עו"ד טוב.המשך יום טוב..

אין כמו אלפא :)

פורסם

בדיוק באותו מפרץ באור עקיבא , קיבלתי מתנה דו"ח על חגורה לפני חודש , אפילו לא נתן לי אזהרה בגלל עברה ראשונה בכל זאת 10 שנים ועברה ראשונה .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

• תוכן חדש...