Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי כמו בקותרת המון זמן חסכתי ואני כרגע מתכוון להתחיל את הפרויקט בשלום.

תכנונים-יצירת מערכת SPL איכותית עם רכיבים איכתיים מאוד.

התקנה יסודית ומדוייקת.

תוצאות רצויות-מערכת שתשרת אותי לכמה שנים הבאות.

אוקי לעיניין-יש בידי כמה סאבים,קומפוננטים,מגברים,רדיו דיסקים,דאבל דינים,איטום דינמייט,חיווטים מכל מיני סוגים (0G-2G).

מעוניין לדון איתכם בכדאיות של רכיבים,כל אלו הם אופציה,את כל אלה אני וקרוב מישפחה הבאנו מחו"ל בעצמנו.

אוקיי,סאט אפ ראשון שהגעתי אליו:

דאבל דין- Pioneer avhp6050DVD

קומפוננט-jbl 660 GTI

קומפוננט דלתות אחוריות(מאחרוה המידה יותר קטנה)-jbl 560 GTI

אחוריים-MB quart rfv269

מגבר לסט קדמי ואחורי-kicker kx650.4 ל אבטוח לגביו מעוניין בכיוון ג'נסיס אבל בכל מיקרא.

סאב-kicker solo baric 18' SPL

מגבר לסאב- orion hcca 5000.1שמעתי המון המלצות

מצבר-פריקה עמוקה,עוד לא הוחלט סופית איזה.

חיזוק מערכת חשמל ישנו.

איטום דינמייט,לכל הרכב (שברולט טאו ג'יפ)

דעות והמלצות יתקבלו בחום,תקציב גמיש.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סאב- ממש לא SQL, מצריך המון וואטים בשביל להזיז אותו ובפועל, יש אלמנטים שייתנו תוצאה טובה יותר בפחות כסף.

מגבר- אלא אם כן יש לך אותו בהזדמנות טובה, הייתי מחפש משהו יותר זמין, כמו סאנדאון, סלסטרה, גראונד זירו וכו'.

קיקר- אחלה מגבר, למרות שהוא די זללן :)

מצבר פריקה עמוקה- דבר איתי בפרטי.

ומה ה MBQ קשורים לכל העסק הזה?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
סולובאריק SPL זה רחוק שנות אור מSQL.

לא התכוונתי לסאב שהוא SQL אלה למערכת בכללי שזה ציפיות שלי הסאב SPL והמערכת עצמה רמקולים וכו' שישאף לSQ כמה שיותר מקווה שניסחתי את עצמי טוב.

סאב- ממש לא SQL, מצריך המון וואטים בשביל להזיז אותו ובפועל, יש אלמנטים שייתנו תוצאה טובה יותר בפחות כסף.

מגבר- אלא אם כן יש לך אותו בהזדמנות טובה, הייתי מחפש משהו יותר זמין, כמו סאנדאון, סלסטרה, גראונד זירו וכו'.

קיקר- אחלה מגבר, למרות שהוא די זללן :)

מצבר פריקה עמוקה- דבר איתי בפרטי.

ומה ה MBQ קשורים לכל העסק הזה?

אני מאמין שהאוריון יזיז את הסאב טוב מאוד,אלה אם כן אתה ממליץ אחרת וזה המקום

בקשר למצבר ראיתי ביד שנהי ב2400שקל קצת הזוי לא? תפנה אלי אעם הצעה אשמח מאוד.

הMBQ לא ממש סגור בכלל,לא מאמין שהם ישפיעו בכלל.

אשמח להצעות,בקשר לסאב סגור מאוד וגם המונו,אלה אם כן יש משהו יותר מומלץ (BTL18?)

יש לציין מעוניין אח ורק ב18'.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ידידי, הבנתי היטב את הכוונה שלך.

אבל SQL, זה מערכת SQ חזקה מאוד, וכל קשר בין סולובאריק לSQ מקרי בהחלט, הוא יותר דומה למפוח אוויר.

לא מהיר, לא מדוייק, ולא נעליים.

קח FI-Q15 בתיבה אטומה כמו שהיה אצל אלי, ותקבל סאב SQL.

under construction..

פורסם

אוקיי אני יסביר את עצמי אחרת,אני מעוניין בSPL ורמולים איכותיים מאוד (מקווה שיותר מובן סללה על הSQ המיותר).

איזה סאב 18 מומלץ בתווח המחירים של הסלובריק? BTL? DD? AA?

אשמח לדעות על הסאט אפ וחוות דעת

פורסם

GLANSFOR היקר,

לא ברור מה אתה רוצה - SPL או SQL ? הכותרת אומרת SQL אבל כבר בהודעתך הראשונה שפתיחת שרשור זה אתה כותב שהינך מעוניין במערכת SPL.

על מנת שנוכל להגיב, עליך להיות סגור עם עצמך.

בכל מקרה - מערכת SQ - סט קדמי איכותי וטוב, ולא כל המישמש הזה שיצרת לעצמך (סט אחורי+אחוריים).

בנוסף - מה עם אלטרנטור ? אותו לא צריך לשדרג ?

בנוסף 2 - האם אתה בעצמך מבצע את כל ההתקנה ?

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני חייב לציין שלא ראיתי בלאגן כזה כבר הרבה זמן.

כך את כל הכסף שרצית להשקיע על רמקולים ותפציץ עם קומפוננט קידמי אולי יש מספיק ל - Nordica של DLS :).

שים סאב ואתה מסודר, ה - Nordica עשויים מקוולר (כן כן החומר של השחפצים) והם נותנים סאונד מטורף!

תדאג רק שיהיה מה שיזיז אותם (הם מנצחים בתחרויות כבר שנים).

ואני מבטיח לך שגם אם תוסיף עוד 10 רמקולים לא תשמע כמו ששומעים עם Nordica.

בהצלחה!

פורסם

תארוז לי שניים nordica.

השירשור הזה לא ברור בכלל , glanfor אני חושב שאתה לא סגור עם עצמך לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת ,סאב SPL עם רמקול SQ ? מה יצא לך מזה?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
אני חייב לציין שלא ראיתי בלאגן כזה כבר הרבה זמן.

כך את כל הכסף שרצית להשקיע על רמקולים ותפציץ עם קומפוננט קידמי אולי יש מספיק ל - Nordica של DLS :).

שים סאב ואתה מסודר, ה - Nordica עשויים מקוולר (כן כן החומר של השחפצים) והם נותנים סאונד מטורף!

תדאג רק שיהיה מה שיזיז אותם (הם מנצחים בתחרויות כבר שנים).

ואני מבטיח לך שגם אם תוסיף עוד 10 רמקולים לא תשמע כמו ששומעים עם Nordica.

בהצלחה!

איך הם מנצחים "כבר שנים" בתחרויות אם הרמקול הזה יצא בשנה שעברה?

היה רכב אחד בתחרות אמה שזכה כשהסט הזה מורכב ברכב, והוא לא זכר באיזו קטגוריה בכירה, אלא אחת שולית יחסית.

יצא לך לשמוע את האלמנט הזה מותקן ברמה רכבים שונים? יש רק אחד כזה מותקן בארץ וגם הוא לא הספיק להיפתח.

הנורדיקה זה סט מעולה ולא צריך ליצור הייפ סביב משהו, בטח שזה לא מבוסס.

שבת שלום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מספיק עם ההצהרות המפגרות האלו של "האוטו של אבא גדול וירוק" (או איברים אחרים)

סט אחד ובודד לעומת עשרה סטים טובים - אולי מספיק???

אפשר גם לקחת דאבל מידבאס הלון של אודיו סיסטמס.

הJBL GTI נחשבים למידבאסים נהדרים והם ידועים ביכולת שלהם להפיק באס.

אני לא מבין את מטרת המערכת - לעשות סט קדמי ואחורי מבוסס רמקולים עם נתון SQ גבוה יחסית כמו הGTI של JBL אבל לשים על זה סאב שמורח את הכל ולחשוב שתקבל כלשהיא תוצאת SQ?

ממש לא - ברגע שאתה תכניס את הסולובאריק לרכב אתה תקבל שתי מערכות נפרדות - אחת מהן זה מערכת שבנויה לפיזור הפגנות והיא בעצם מורכבת רק מסאב וופר והשניה זה מערכת שבוכה "הצילו, מי זה הערס הזה מאחורה".

לא מספיק סולובאריק אז עוד 18 אינטש - אפילו TC מקסימלי בין הסט הקדמי לסאב הזה לא יכול לתקן כזה עיוות - יא וואראדי.

SQ זה לא יהיה עם הL או בלי הL.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין סולובאריק 18, יש סולו איקס 18. 18 שינגן יחסית "מדוייק" זה FI Q18 . FI BL18. AA HAVOC18

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תשמע בחור, אין לך מושג מה אתה רוצה.

כל מילה נוספת מיותרת

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

דיברתי עם ישראל, אני שואף לSPL חזק אבל רמקולים שישלתטו על הסאב לפחות שיהיו איכותיים. (הזסברתי את עצמי כמה הודעות מעל).

פעם הלא יודע כמה כולם מדברים וזורקים שמות,תתנו המלצות עם קישורים ודגמים ומחירים התקציב גמיש.

שבת שלום במידה ולא יהיה היענות המשיך את היעוץ עם מי שכבר בונה איתי את הפרוייקט(ההתקנה תיתבצע עם מישפחה מחו"ל שיש להם סדנת מערכות איכותית).

ומה כלכל שונה הBL מהקיקר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...