Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,הרבה מאוד זמן לא הייתי פה.

בטח רובכם לא מכירים אותי,כי אני בעיקר הייתי קורא פה ולא מגיב.

והנה הגעתי לגיל בו אפשר כבר לנהוג,בע"ה בקרוב ניגש לטסט,והתחלתי לחשוב לכיוון של קניית רכב.

התקציב נעד עד 15אלף(אולי מעט יותר),והוא ישמש אותי כשנה וחצי עד לתקופת הצבא.

דבר ראשון,מה דעתכם,האם בכלל כדאי ומשתלם לקנות רכב לתקופה כזאת?(ההורים בעלי רכב אחד

מאזדה 2 אוטומט אבל הוא רוב הזמן יהיה בשימוש)

דבר שני מה המלצותיכם לרכב בסביבות המחיר הזה,ומה דעתכם,כדאי לקנות אוטומט או ידני?(כרגע מהניסיון שלי בשיעורי נהיגה אני מאוד מאוד נהנה לנהוג בידני,אני חושב שאלך לכיוון הזה)

פורסם

אם אתה חייב רכב כדי שתוכל לקיים שגרת יום אז תקנה, אם אתה בתקופת בצפר ולפני צבא , לדעתי לפחות אל תקנה, כי כנראה אתה תרצה אותו בשביל לצאת בערב ושטויות כאלה ואחרות, בשביל זה יש רכב של ההורים, אבל זה בתנאי שאלה יהיו מטרות הרכב שלך, תוכל להמשיך לחסוך ולקנות אחרי הצבא בתקציב יותר גדול ורכב יותר חדשים , מה גם תחשוב שאתה צריך כסף בשביל ביטוח ותחזוקה שוטפת ודלק לרכב, זה לא מסתכם רק בקניית רכב וזהו, מקווה שעזרתי.

בהצלחה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תודה על התגובה.

אני גם כן עשיתי את החשיבה הזאת,וגם התייעצתי עם ההורים,התמיכה הכלכלית היא מהם,הם קונים לי את הרכב.

ד"א,הסתכלתי מעט ביד 2,ומצאתי כמה מודעות שנראו לי עם רכבים במצב טוב,מה דעתכם:

סיאט קרודובה,סיאט איביזה ופיאט בראבו

כמובן שפתוח לעוד הצעות

פורסם

בתקציב כזה ובמצבך כדאי לקנות רכב שידרוש הוצאות מינימאליות.

אני מציע לבדוק פיאט פונטו, הכי חדשה שנכנסת בתקציב ולבדוק היטב את עברה.

רכב זול לקנייה ולאחזקה, פשוט לטיפול ולתיקון אם נדרש.

בהצלחה.

• תוכן חדש...