Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון יצא לי ולחבר לברר קצת על רכב בשבילו לפני הכניסה לאוניברסיטה.

אחד הרכבים שעלו הוא הסופר לנסר 97, אוטו'.

הוא מצא אחת שמורה ממש אך עדיין מתלבט בגלל "שמועות" כאלה ואחרות.

אז אם יש מישהו שמכיר את הדגם אני אשמח לקבל כל חו"ד עליו, על אמינותו, על בעיות הגיר האוטו' (עם קולר ובלי קולר), צריכת הדלק, בעיות חשמל וכו'.

כל מידע שתוכלו לספק לי על הדגם יעזור לי מאד.

אני שם דגש בעיקר על הגיר עליו אני שומע לא מעט!

תודה מראש לכל העונים!

צח.

פורסם

אי אפשר לדעת מתי ישבוק חיים גיר של רכב בן 13.

זה תלוי בק"מ שעבר הרכב,בצורת הנהיגה שנהגו בו,האם מותקן ברכב קולר גיר ?

יכול להיות,שחברך יקנה את הרכב,יסע בו שנה וזה יקרה פתאומית.(לי הלך גיר בפתאומיות באפלאוז 97,באמצע העלייה,דוושת הגז הפכה לחמאה ואז התברר שחסרים לרכב לפחות 2 מ-4 ההילוכים שלו).

באופן כללי,אם ברכב הותקן קולר לגיר הסבירות לקלקול בגלל התחממות הגיר נמוך אך לא שואף ל-0.

בלי קשר,הרכב הזה לא אידיאלי לסטודנט ואולי דווקא פיאט פונטו אוטומטית משנתון מתקדם הרבה יותר/רכב קוריאני כמו אקסנט יכולות להיות חלופות עדיפות בהרבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האוטו אמין מאוד והגיר יחזיק מעמד רק אם הותקן לו קולר חיצוני (מעין רדיאטור קטן על הרדיאטור הרגיל של הרכב).

המחלה של הגירים היתה שהם התבשלו כי הקירור שלהם נעשה ע"י מחליף חום בתוך הרדיאטור שהיה מתכסה אבנית ומאבד מיעילותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קולר חיצוני איכותי כולל הרכבה ומע"מ עולה בסביבות ה-500 ש"ח .

בוודאי שהתקנת קולר תיהיה יעילה כדי למנוע בעיות עתידיות בגיר .

• תוכן חדש...