Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטלפון זה לא רציני.

איתמר, מי מנסה להוריד מחיר הטלפון? גש וראה את הרכב.

אגב, המלצה שלי, חפש סיאט קורדובה. גם יש ידנית, גם יש שמורה, וגם מחירון נמוך. כך שלבקש מעל מחירון לא כזה נורא.

משכנתא זה קל

פורסם
או למשל כשאני שואל מתי האוטו עבר טיפול טיימינג ואני מקבל תשובה שהאוטו פשוט לא עבר וצריך להחליף רצועת טיימינג ועוד ועוד, אני יכול להעריך מהו הסכום ההתחלתי שיש להשקיע ברכב.

למה רכב שעבר 60K צריך לעשות טיימינג?

כי אדון איתמר רוצה לקנות רכב עם טיימינג מוחלף וציפוי כרום על הגריל?

וכל היציאות אלה בכלל בלי לצטת מהבית לראות את הרכב.

תמשיך להתיאש. גם אני מנתק לאנשים שמתחילים לדבר על מחיר בטלפון. לא תודה.

• אחראי פורום
פורסם

מעניין, אותי שוק הליסינג דווקא דופק בחריצות, כשאני מנסה למכור להורים שלי את המאזדה 3 שלהם.

דווקא התקשרו לא מעט. 95% מהשיחות היו כאלה:

מתעניין: "70 אלף?! [פחות מהמחירון הממוצע] אתמול הציעו לי אחת בול אותו דבר ב-58".

אני: "זה מנוע 2.0 יד ראשונה"

מתעניין: "מה זה יד ראשונה? מאיזה חברה קניתם אותה?" (:shock:)

אני: "ממאזדה בכבודם ובעצמם! זה לא 1.6 מליסינג, בקיצור"

מתעניין: "אה". ניתוק.

הכי מצחיק, בין מיליוני ה-3 הכסופות והלבנות (שלנו כתום יפהפה), אחד אומר לי "איזה צבע מעפן בחרתם, תאמינו לי".

אנשים מחפשים לשלם מעט ולקבל סטנדרט ואת זה בדיוק הם מוצאים בליסינג.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
למה רכב שעבר 60K צריך לעשות טיימינג?

כי אדון איתמר רוצה לקנות רכב עם טיימינג מוחלף וציפוי כרום על הגריל?

וכל היציאות אלה בכלל בלי לצטת מהבית לראות את הרכב.

תמשיך להתיאש. גם אני מנתק לאנשים שמתחילים לדבר על מחיר בטלפון. לא תודה.

תלך תפתח ספרות רכב/הוראות יצרן ואחרי זה תבוא ותבלבל את המוח.

טיימינג מחליפים כל זמן מסויים או ק"מ, הקודם מבניהם (למשל בפולקסוואגן 90 אלף ק"מ או 3 שנים הקודם מבניהם)

רצועת טיימינג מתייבשת עם הזמן וכן, צריך לעשות טיפולים לפי הספר ולא לפי מר מוסך ישראלי שחושב שהוא יודע הכל.

כניראה שיש כמה אנשים פה יש בעייה בהבנת הנקרא אז אני אכתוב שוב:

אין לי בעייה לשלם מעל המחירון ועל הלאון ז"ל שהלכה טוטאל לוסט שילמתי מעל המחירון אבל האוטו היה במצב מעולה למרות שהיה צריך להשקיע קצת על טסט טיימינג וטיפול (הבנאדם דרש 4000 ש"ח מעל המחירון, אחרי מו"מ ובדיקה קיבל 2000 מעל המחירון.

הנאד הנפוח (הבעלים של מכוניות יפאניות שחושבים שיש להם אוצר ביד ומבקשים אלפי שקלים מעל המחירון) הזה בסופו של דבר ימשיך להסריח ובסופו של דבר, עם קצת סבלנות, גם ירקיב.

בעזרת השם בקרוב 8)

תמשיך לחפש עד שתמצא מישהו הגיוני שמבין שיש לו ביד מכונית ולא אוצר

אני מחכה, בנתיים אני נוסע על הלאנסר שלי שמשרתת אותי נאמנה

איציק

• תוכן חדש...