Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההוי אנשים אמיצים ונשים גם,

אחרי נסיעה ארוכה בדר"כ האוטו מעט מתחרפן וגובה הסל"ד בניוטרל גבוה מהמקובל ובלתי יציב.

המחוג נע בין 1,800 ל2,300 אם כי כבר קרה שעמד אפילו מעט גבוה יותר.

לעיתים כיבוי והדלקה של המנוע עוזרים (ריסטרט זה תמיד דבר טוב).

הדבר התחיל לפני מספר חודשים לעיתים נדירות ועכשיו קורה לעיתים תכופות יותר.

מה אני עושה??

אוהד

נ.ב. האוטו עבר לא מזמן טיפול 10 אלף והוחלף רדיאטור. אבל התקלה התחילה עוד לפני כן

פורסם

גש למוסך, בקשר שיתחברו למחשב. לפי תיאור שלך אני חושד בחיישן טמפרטורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום שלום,

זה אוטו משנת 1994. אם אקח אותו למוסך מורשה לצורך אבחון הם יקחו ממני פעמיים המחיר של האוטו.

ולא יודע אם קשור אבל המד טמפרטורה אצלי באוטו תקין.

ועוד משהו, הסל"ד נשאר גבוה גם בנסיעה, אם אני לא לוחץ על הדוושה הימנית הוא יגיע לסביבות 35 קמ"ש.

אוהד

נ.ב. האוטו ידני

פורסם

לא חייב מוסך מורשה יבואן. יש מוסכים אחרים שמתמחים בסוג רכב כזה ויש להם מחשב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סביר להניח שהצטבר לך פיח במנוע צעדים או שהוא תקוע לגמרי.שווה לנסות לפרק אותו,לנקות אותו ואת הבית בו הוא יושב עם ספריי ניקוי ואז להרכיב בחזרה.לעיתים הוא גם מתפרק לגמרי מהקפיץ שלו ואז אתה צריך להחליפו.

בהצלחה

• תוכן חדש...