Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה מעצבן ? אותי מעצבן ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ילד STI - מה?!?

יובק יותר טוב? חח סתם..

זה פשוט מחרפן אותי, זה מפריע לי בעין לראות אנשים שמעבירים הילוך שהמחוג בלוח מחוונים לא על שבע :S לא יודע למה.. :oops:

• תגובות 270
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמע, עד עכשיו לא הסתלבטתי, אבל אתה בהחלט נותן חומר :shock:

למה אתה מתכוון, שלא ידעת איך קוראים לזה או שאתה עדיין לא מבין למה אני מתכוון?

פורסם

שמע, יכול מאד להיות שהתכוונת לסל"ד הרכב.

אבל זה כל כך לא הגיוני שתתכוון לזה, כי מה איכפת לך (או איך בדיוק אתה יודע) באיזה סל"ד בנאדם מעביר הילוך, כך שזה נשלל על המקום.

אז כן, תאיר את עיניי!

מתחדשת*

פורסם
שמע, יכול מאד להיות שהתכוונת לסל"ד הרכב.

אבל זה כל כך לא הגיוני שתתכוון לזה, כי מה איכפת לך (או איך בדיוק אתה יודע) באיזה סל"ד בנאדם מעביר הילוך, כך שזה נשלל על המקום.

אז כן, תאיר את עיניי!

כן, התכוונתי לשעון טורים, סתם נגיד אתה במירוץ, ומשהו מעביר הילוך שהמחוג מופיע על 3 זה מחרפן :S

ויש כאלה, תאמין לי.. זה מפריע לי פשוט.. גם אם הרכב ייסע על 100 קמ"ש ומשהו יעביר הילוך שהמחוג על 3 אני ירגיש כאילו האוטו לא זז, שיש מהירות רצינית אני מרגיש את הסביבובים של הגלגלים במושב

פורסם

זה מעצבן?

אותי מעצבן שיש משדר כלשהו באזור הרצליה פיתוח אשר משבש את האימובילייזר של הפונטו שלי, כך שהוא מניע וישר נכבה. והפתרון היחיד זה להזיז את הרכב מאותה נקודה , לפעמים 5 מטר בלבד, והוא מניע בנגיעה.

פורסם

זה מעצבן, זה מעצבן??:twisted:

מעצבן העיתון המסריח הזה של שישי שבת, שבשביל לקרוא אותו, צריך להיות בעל יכולות של טייס שעבר שבוע שבי ולא ברח הביתה לאמא כי קשה.

מעצבן הזבוב המעפן הזה שנכנס לאוטו והחליט להתנחל על השמשה הקדמית באוטו ולא ייצא משם עד שהוא יוציא לי את הנשמה.:evil: :evil:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כן, התכוונתי לשעון טורים, סתם נגיד אתה במירוץ, ומשהו מעביר הילוך שהמחוג מופיע על 3 זה מחרפן :S

ויש כאלה, תאמין לי.. זה מפריע לי פשוט.. גם אם הרכב ייסע על 100 קמ"ש ומשהו יעביר הילוך שהמחוג על 3 אני ירגיש כאילו האוטו לא זז, שיש מהירות רצינית אני מרגיש את הסביבובים של הגלגלים במושב

חחחחח תפסיק לשחק NFS

XD

פורסם

אני יגיד לכם מה מעצבן, זה שאנשים מבוגרים קוראים לכל קטנוע שקיים ווספה זה מעצבן!

וזה מעצבן? שאתה נכנס לאוטו של חבר ושומע שיר שאתה חולה עליו ואז מבקש שיגביה אז פתאום הוא אומר "הלו" ואתה מבין שזה צליל המתנה ששמעת בדיבורית זה מעצבן! ועוד יותר מעצבן שאחרי שהוא מנתק אתה שואל אותו עם יש לו את השיר באחד הדיסקים הוא אומר שכן אבל הוא הלווה את הדיסק הזה לחבר:evil:

זה מעצבן? שכולם טסים על 120-130 בכבישים שמותר בהם 70 קמ"ש אבל נוצר פקק ענק בגלל שכולם מתחילים לנסוע באמת 70 קמ"ש בגלל שיש ניידת מקדימה וכולם מפחדים לעקוף אותה כי חושבים שיעצרו אותם או משהו ולא מבינים שזה לא משטרת תנועה והם לא יכולים להוכיח בבית משפט שנסעתי מהר זה מעצבן! תעקפו אותה גם על 250 שתלך תוכיח!

זה מעצבן? שהמשטרות נטפלות לאופנוענים זה מעצבן! כלי מועד לפורענות גם כן, לכו חפשו ילדים בני 17 שעושים דריפטים בכיכרות ותנו להגיע הביתה בשקט סה"כ יש לי 125 סמ"ק עם חור באגזוז:roll:

פורסם

זה מעצבן? אותי מעצבן אנשים שלא יודעים להתבטא, ובסוף מתברר שנדפק להם הראש באיזה מרוץ :lol:

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

זה מעצבן ?

כשאתה רואה מכוניות נתקעות בשביל לנחל אלכסנדר ואתה נוסע ב"ג'יפ" שלך ועוקף אותם בלי בעיה...

אה זה דווקא לא מעצבן :twisted:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
זה מעצבן??

להכנס למוסך 20 פעמים בשנתיים זה מעצבן!

להיות שנתיים עם אוטו מתפרק שאי אפשר להרגיש בו בבית כי לא ידוע מתי אפטר מהקללה הזאת זה מעצבן!

מעצבן?!

להזיע עכשיו שבועיים באופניים בשביל לחכות לכלה החדשה זה מעצבן!

(אבל קצת נחמד :lol: )

נו מתי הרכש החדש מגיע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...