Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, בשבוע שעבר אני נוסע אחרי רכב, הקיצר אני קולט שהנהג תוך כדי נסיעה מחפש משהו מאחרוי מושב הנהג ולכן נוסע ממש לאט בנתיב השמאלי, לכן עקפתי ונעמדי ברמזור ביחד עם אותו נהג עסוק, אציין שאני עומד בנתיב הימיני והוא בשמאלי , ושנינו פונים שמאלה.

הקיצר התחלף האור לירוק, ואני מתחיל את הפניה שמאלה, ואני קולט את הזקן, ש,או שהוא מחליט שהוא סמיטרלייר, או שהוא התחרט והוא רוצה להמשיך ישר.וממש לקראת סיום הפניה אני מרגיש את הכניסה החזקה שהוא הביא לי ברכב, הייתי בטוח של הצד שלי נקרע, כמובן אחרי צרור ברכות ואיחולים, אני נעמד בצד ויוצא לראות את הנזק, ואכן יש נזק אך הוא מועט (אבל עדיין נזק) בכנף האחורית השמאלית.

הקיצר הזקן הזה עוצר אחרי, בהתחלה, הוא איך שהוא מודה שהוא נכנס בי, אך לפתע שהוא קולט את הנזק שנגרם לרכב שלו, לו נקרע צידו הימיני של הטמבון וגם הווינקר. הופך את עורו, וטוען שאני זה שנכנס בו, הקיצר אני אומר לו, איך אני יכול להכנס בך, שיש לי את כל הנתיב השמאלי לעצמי, ואני נכנס אליו בקשת רחבה?

הוא התחיל לגמגם, וממישך לטעון שאני נכנסתי בו, אז אמרתי לו אתה יודע מה, בוא נזמין משטרה, ואני מאמין שהם ידעו להעריך מה קרה פה. טוב את ההמשך לגבי המשטרע אתם כבר צופים בעצמכם. החלפנו פרטים והמשכנו איש איש לדרכו.

תוך כדי שיחה עם הסוכנת ביטוח שלי, מסתבר שהוא כבר התקשר וטען שאני נכנסתי בו. ואני נתתי את גרסתי לסוכנת, והוחלט שהולכים למשפט.

מה אני אמור לעשות, עם אותו זקן נוכל ושקרן שנגיע למשפט (ממש גועל נפש, שמהדור הזה אני אמור לקחת דוגמא והוא אמור לשמש לי מדריך).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז רגע, המשטרה לא הגיעה אליכם? לפי מה שהבנתי מדבריך המשטרה לא הגיעה, אני במקומך הייתי מחכה שם גם 5 שעות עד להגעת המשטרה, אם משטרה הייתה מגיעה אני בטוח שמצבך היה הרבה יותר טוב, זמן ההמתנה שווה רק כדי לחסוך לך אח"כ משפטים מיותרים כיוון שהצד השני משקר. יש לך אולי שמות של עדים שראו את התאונה? צילמת את מקום התאונה ואת הרכבים שנפגעו?

מילא לא עשית את זה אם אותו אדם אודה בפניך שהוא אשם, אבל אם מישהו משקר בפניך ואומר שאתה אשם אתה צריך לבטח את עצמך מכל הכיוונים (ז"א משטרה למקום התאונה, צילומים, עדים וכו').

פורסם

לפני מספר שנים קרה לי מקרה זהה, זקן שנסע במסלול הימיני ואני בשמאלי בתוך כיכר,

הוא החליט לקחת את הסיבוב צר ואני קולט אותו צופר וצופר ומנסה לבלום ולהתרחק אבל לא מספיק והוא נכנס לי בכנף.

עצרנו להחליף פרטים והוא מתחיל להגיד דברים בסגנון של "יהיה בסדר", "זה קורה לא נורא" וסה"כ מתנהג כאילו הוא לוקח על עצמו את האשמה למרות שזה לא נאמר בפועל.

אני לא חושב לשניה ומוציא מצלמה ומצלם את הרכבים מכל כיוון אפשרי.

למחורת (התאונה הייתה בשבת) אני מתקשר לביטוח לדווח שהוא נכנס בי ומגלה שהוא כבר דיווח לביטוח שאני האשם.

השגתי את הטלפון שלו, התקשרתי ואמרתי לו שהוא חוצפן ואדיוט, ולא רק שהוא יפסיד במשפט הוא ישלם לי פיצוים על בזבוז הזמן, עוגמת הנפש והוצאות משפט ושלי אין שום בעיה ללכת למשפט יש לי הוכחות מעל ומעבר שאני צודק - בוא ניפגש במשפט.

למחורת קיבלתי שיחה מחברת הביטוח שהוא התקשר להגיד שהוא האשם בתאונה.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

לא, "משטרע" לא הגיעה, מהסיבה שאם אין נפגעים, לא שולחים ניידית, ככה לפחות נימקה לי אותה שוטרת שענתה לי במוקד.

את רכבו לא צילמתי, כי, מה לעשות אין לי ותק בתאונות ולא כל כך יודע מה לשות במקרה.

אבל הביטוח שלי ביקש ממני לצלם את הרכב שלי מכל הכיוונים, וגם את איזור התאונה, אז הלכתי וצלימתי וידאו, שמראה בברור שאין מצב שבעולם שאם אני במסלול החיצוני אני יכול להכנס בו,אלא אם אני ממש אבל ממש חפץ במסלולו, אבל הביטוח אמר לי שוידאו לא יתפוס במשפט, אלא רק צילומי סטילס!! איך אני אמור להמחיש לכל הרוחות את הפניה שלי רק בעזרת סטילס.

מה אני אגיד לכם, עצוב מאד שבנאדם בגילו, במקום לקחת אחריות על מעשיו, עוד משקר במצח נחושה.

פורסם

פשוט לא יאומן איזה חולירות אנשים. למזלי (או שלא למזלי), כל האנשים שנכנסו בי עד היום היו בסדר גמור ואף אחד לא ניסה להתחמק מאחריות.

פורסם

היה לי מקרה דומה של מישהי שנכנסה בי.

היא שברה לי את הפגוש ולה נגרם נזק מזערי.

היא הכחישה את אשמתה אז תבעתי אותה.

בבית המשפט אתה מגיע עם דו"ח שמאי, עדים (אם יש) שרטוט של מקום התאונה ואיך היא התרחשה לטענתך, וכמובן חשוב חשוב - צילומים. של המקום, של הרכב שלך ושל הרכב שלו אם אתה יכול.

השופט לא מפגר, יכול להבין מה קרה, וגם יכול להיות מצב שבו הוא פשוט לא יכול להחליט והוא מחליט ש-2 הגרסאות סבירות ולכן מבטל את התביעה.

פורסם

שמענו את גירסתך

ובלשונך

גירסת הזקן

הקיצר אני עומד במסלול השמאלי ממתין ברמזור ולפתע בולם בחוזקה צעיר במסלול הימני, מתעסק במשהו.

כשמתחלף הרמזור לירוק אני מתחיל לפנות לאיטי במסלול שלי שמאלה והצעיר בקיצר נותן גז במסלול הימני חותך אותי למסלול השמאלי. בלמתי אבל זה לא עזר והרכב של הצעיר בקיצר נכנס בי עם הכנף השמאלית שלו בטמבון הימני קדמי שלי ועוקר גם את פנס האיתות ( וינקר בלשון העם ).

ראיתי את הנזק וביקשתי להזמין משטרה אבל הצעיר בקיצר אמר לי כי הוא יודיע לחברת הבטוח שלו שהוא אשם החלפנו פרטים ולמחרת הודעתי לחברת הבטוח שלי על המקרה ולהפתעתי נאמר לי כי הצעיר שינה את גירסתו והוא רוצה לתבוע אותי

חוצפנים החבר'ה הצעירים האלה.

אבל אני אגרור אותו לבית המשפט ואוציא ממנו את הנזק. כך סיכמתי עם סוכנת הבטוח החמודה שלי.

ובקיצר אם אני השופט הגירסה של הזקן אמינה עלי יותר מגירסתך נהג צעיר.היא גם יותר מתקבלת על הדעת .

בקיצר יהיה כאן חשיבות גם לעובדה מי יהיה התובע ומי יהיה הנתבע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

או קיי ישה,

אם כבר הגענו לזה, אני בכלל בעד לעגן בחוק שכל נהג מגיל מסויים יהיה חייב לעבור תאוריה או טסט מחדש, כי אני בטוח שאותו זקן, ועוד רבים כמותו לא מודעים לחוקי התנועה והתמרורים החדשים, ובכלל זמני התגובה שלהם, וטווח הראיה לא בדיוק כפי שהיו בצעירותם ומבחינת חוקי תנועה אני בטוח שהם עדיין תקועים באותו שנתון שהיו 30 תמרורים,ובערך 70 חוקים. וכן אני מודע שגם יום אחד יגיע הרגע שבו אני אצטרך לעבור את אותה תאוריה ואו טסט, ואם אני אכשל ומקומי לא על הכביש תוך סיכון חיי אנשים, אני אקבל בהבנה את אותה ההחלטה וארד מההגה.

פורסם

סקיפר לא יאשה . ישה.

מסכים כי יש לבדוק את כשירות הנהגים, ואכן דבר זה נעשה וככל שהגיל עולה מתבקש כי כך יעשה.

ואכן מעל גיל 80 כמדומני אתה אמור לעבור בדיקות במכון בתל השומר שיקבעו את כשירות נסיעתך.

אבל...

זה קשור למהירות התגובה ראיה שמיעה ועוד, לא בהכרח על ידע של חוקי התנועה תמרורים וכו'.

אבל.. נוסף

מבחינה סטטיטסטית ככל שעולה הגיל הסכוי שלהם להיות מעורבים בתאונות קטן , כך על פי חברות הבטוח עד שמגיל מסויים ומעלה זה עולה בשנית.

וחוץ מזה איך גירסת הזקן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סקיפר, בהנחה שלשניכם יש ביטוח, חברת הביטוח תשלח אליך חוקר תאונות מטעמם. אם הוא יחליט שאתה אכן לא אשם, היא תודיע לחברה השניה (שתשלח אף היא חוקר תאונות ללקוח שלה) והן יתבעו אחת את השניה.

אתה תזומן בתור עד, עו"ד של חברת הביטוח שלך יתדרך אותך ויעזור חל להשיב על השאלות.

השופט/ת יקבע מי מיכם אשם ואותו אחד יישא בנזק של ההשתתפות העצמית.

יכול להיות גם שהשופט יחליט שהאשמה מתחלקת שווה בשווה או בכל קומבינציה אחרת - ואז ההשתתפות העצמית תהיה בהתאם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

נכון ישה, ראיתי ותיקנתי את השם.

פששש ממש התעלית על עצמך בגרסאת הזקן. שאפו!!!! אני חושב שמגיעה לך עוד קסדה לפרופיל, אתה יודע מה, קח אפילו אופנוע שלם.

ואני חולק על דבריך בקשר לעובדה שככל שעולה הגיל,משתפרת חווית הנהיגה של אותם קשישים ממורמרים. נהיגה היא לא יין!!!

סתם בלי שום קשר,בשבת ראיתי תוכנית בדיסקאברי על תאונות ומרדפים מצולמים. ואחד השוטרים המרואיינים אמר שם ש 60 אחוז מכלל תאונות הדרים שקורות בארה"ב הם של אותם צעירים בנפשם., אז נכון אנחנו לא ארה"ב, ואולי אני המקרה היחידי בארץ, שקשיש החליט לייצב את מכוניתו תוך כדי עזרה בכנף האחורית שלי בכדי לסיים את הסיבוב בשלום. ואת האמת אני מאד מקווה שאני גם האחרון.

פורסם

ארילו, (אני מקווה שאייתתי את זה נכון)

תודה רבה לך על התגובה, ואני מקווה שלא נצטרך להתמודד עם מצב דומה שוב, לא אני ולא אף אחד מחברי הפורום.

ואכן אני מקווה שהסיפור יגמר על הצד הטוב ביותר.

שבוע נפלא שיהיה לכולנו.

פורסם
אז אמרתי לו אתה יודע מה, בוא נזמין משטרה, ואני מאמין שהם ידעו להעריך מה קרה פה. טוב את ההמשך לגבי המשטרע אתם כבר צופים בעצמכם. החלפנו פרטים והמשכנו איש איש לדרכו.

אם אתה מבקש שניידת תגיע, ניידת משטרה תגיע למקום.

בוחנים לא שולחים לזירות תאונות דרכים של נ"ב (נזק בלבד) בוחנים נשלחים רק כאשר יש נפגעים.

במקרים מהסוג הזה הדרך היחידה להוכיח את חפותך בנושא היא לצלם את זירת הארוע מכל כייון אפשרי, למצא עדים אשר היו עדים להתרחשות ולקחת מהם פרטים ליצירת קשר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ביקשתי שניידת תגיע, אך המוקדנית אמרה לי שהיא לא רואה בזה צורך כל עוד אין נפגעים והנזק נגרם רק לרכוש,ואת האמת לא הופתעתי, הרי אני לא בן של שופט או אישיות ציבורית אחרת, אלא רק אדם רגיל ופשוט,ולהוציא שוטרים בחום המעיק של הבוקר זה ממש מוגזם, אז לכן היא אמרה ,שאני והוא צריכים ללכת לתחנת ה"משטרע" הקרובה ולהגיש תלונה!

תלונה = שריפת חצי יום שבסופו של דבר לא יועילו לאיש.

ובאשר לצילומים, מחר אני הולך להקים סט צילומים של הצומת.

פורסם

סקיפר,

מעל גיל מסויים, נדרשים מחדשי רשיון לעבור בדיקות כשל מבקש רשיון.

כמדומני שמעל גיל 65, הדרישה היא לבדיקות כל שנתיים.

חברות ביטוח הן עסק כלכלי שמכניס בתחשיבים שלו את מקדמי הסיכון ובהתאמה גובים פרמיות.

מסתבר שקשיש בן 80, משלם הרבה פחות מצעיר בן 20. אם כך, אליבא דחברות הביטוח - הקשיש פחות מסוכן, או ליתר דיוק יותר זהיר מנהג צעיר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...