Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע אם העצה הבאה שלי היא פטנט טוב, אך בכל זאת אספר.

לפני מס' חודשים קרתה לי גם כן תאונה שבה בוודאות לא אני אשם, אך רק לפי הממצאים הקיימים בשטח אפשר להוכיח ולהבין זאת.

אי לכך מייד התקשרתי למשטרה (הרי אני נהג חדש ואם אצא איך שהוא שאני אשם רישיון הנהיגה שלי אבוד.) וכמובן אמרו לי

שאם אין נפגעים, לא שולחים ניידת. כששמעתי את זה, אמרתי לעצמי שאני לא מוותר ולא יעזור בית דין אני מבין ניידת! אמרתי לשוטרת

אוקיי, אין נפגעים אבל האדם שניכנס בי ע"פ התנהגותו ונהיגתו ניראה לי שיכור ואני מפחד לצאת מהרכב! לאחר המילים האלה מייד הגיעה

ניידת למקום (אומנם הוא באמת היה שתוי אך גם במקרה שהוא לא היה זה ניראה לי רעיון טוב לא?!) ולאחר שהגיעה הניידת, אמרתי

לשוטרים שהוא ניכנס בי, הראתי להם בידיוק מה קרה, וביקשתי שיגיע בוחן תנועה לאמת את דבריי ואכן כך היה!

לסקרנים שבניינו, ארחיב ואספר שבמדינת ישראל הכל מחורבן, ולמרות האשמות, חוות הדעת של הבוחן נשלחה לבית המשפט ורק בעוד כשנה

יתבצע המשפט בוא יוכרע מי האשם בתאונה, ורק אז!!! אוכל לקבל את הכסף שמגיע לי. (אה, וזה מכיוון שהוא טוען שאני נכנסתי בו)

פורסם

לצערי אני יכול לספר שבתאונה דומה לפני מספר שנים איזה נהגת החליטה לצמצם את הפניה שמאלה לתוך הנתיב הפנימי [שלי].

אחרי התאונה וחילופי האשמות הדדיים פנינו לחברות הביטוח,

חברת הביטוח שלי יעצה לי לפנות לבית משפט ,לאחר המשפט השופט פסק ששנינו אשמים באותה המידה ואילץ את שנינו לשלם את הוצעות המשפט ולחלק את סכום התיקונים בין שנינו , מכיוון שהיה לה רכב יקר יותר יצא בפועל שהיא "ניצחה" במשפט מכיוון שאני שילמתי לה על התיקונים היקרים שלה ואילו היא שילמה רק הוצאות משפט.

המלצתי תן לחברות הביטוח לסגור את זה בינן לבין עצמן אם זה אפשרי ,כי אם היא לא תזרוק נעל על שופט הסיכוי לזכות הוא די רולטה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לסקרנים שבניינו, ארחיב ואספר שבמדינת ישראל הכל מחורבן, ולמרות האשמות, חוות הדעת של הבוחן נשלחה לבית המשפט ורק בעוד כשנה

יתבצע המשפט בוא יוכרע מי האשם בתאונה, ורק אז!!! אוכל לקבל את הכסף שמגיע לי. (אה, וזה מכיוון שהוא טוען שאני נכנסתי בו)

אתה מוזמן לעזוב את המדינה כאן ועכשיו. חלאה

אם הבוחן לא יבוא למשפט להעיד חות דעתו שווה לכפרות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תוך כדי שיחה עם הסוכנת ביטוח שלי, מסתבר שהוא כבר התקשר וטען שאני נכנסתי בו.

הוא קרא מה כתב ישה בשירשור אחר

האם זה לא קרה כאשר שניכם עמדתם בפקק בעליה והוא הדרדר אחורה

ללמדך שקוראי הפורום הם מכל הגילאים ובכל גיל אפשר ללמוד משהו חדש :wink: .

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני יודע, ובטוח בזה שתמיד אפשרי ורצוי ללמוד משהו חדש.הרי מכל מלמדי השכלתי.

אבל מהשעור האחרון למדתי שזקנים הם שקרנים, תאבי בצע, ומתנערים מאחריות.

ולמדתי גם עוד משהו קטן, במידה ואני עומד ברמזור ויש קשיש מצדדי, אין סיכוי שאני אזוז מילימטר, עד שאותו נהג זהיר וותיק שמכיר את כל חוקי התנועה וכל רמ"ח אייבריו פועלים במוטוריות מדוייקת יסיים את הפניה.

וגם להבא אני לא זז מילימטר, עד שמגיעה ניידת ובוחן. אז כן למדתי כמה דברים הפעם.

ובאשר אליך אמיר שליט,מה קראתי בדיוק,ואיפה? את זה לא הבנתי. אודה לך באם תשפוך קצת אור על ההודעה שלך.

פורסם

סקיפר,

כתבתי שהזקן קרא את דבריו של ישה ולמד מהם.

יש לך קישורים בתגובה קודמת שלי, תיכנס, תקרא, תשכיל.

ולענין בוחן תנועה - אתה יכול לחכות עד מחרתיים שהוא יגיע. אם הוא מחליט שהמקרה שלך לא בעדיפות, לכל היותר יגיע למקום שוטר סיור שיבקש ממך לפנות הכביש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היה לי אותו מקרה בדיוק לפני כשנה עם מאבטח של מועדונים שבהתחלה רצה לסגור הכל ביפה והודה, אחרי יומיים התהפך וטען שאני בכלל נכנסתי בו.

הלכנו לתביעות קטנות, הוא אפילו לא הגיע למשפט..השופטת הסתכלה עליי ועל התביעה ושאלה אם אני זה אני ואם מה שכתוב זה אמת. אמרתי לה שכן תוך 20 שניות נגמר המשפט.

היא פסקה לטובתי, הוא לא שילם, הלכתי להוצל"פ ונגמר הסיפור.

המסקנה שלי - תתבע אותו

פורסם
שמענו את גירסתך

ובלשונך

גירסת הזקן

הקיצר אני עומד במסלול השמאלי ממתין ברמזור ולפתע בולם בחוזקה צעיר במסלול הימני, מתעסק במשהו.

כשמתחלף הרמזור לירוק אני מתחיל לפנות לאיטי במסלול שלי שמאלה והצעיר בקיצר נותן גז במסלול הימני חותך אותי למסלול השמאלי. בלמתי אבל זה לא עזר והרכב של הצעיר בקיצר נכנס בי עם הכנף השמאלית שלו בטמבון הימני קדמי שלי ועוקר גם את פנס האיתות ( וינקר בלשון העם ).

ראיתי את הנזק וביקשתי להזמין משטרה אבל הצעיר בקיצר אמר לי כי הוא יודיע לחברת הבטוח שלו שהוא אשם החלפנו פרטים ולמחרת הודעתי לחברת הבטוח שלי על המקרה ולהפתעתי נאמר לי כי הצעיר שינה את גירסתו והוא רוצה לתבוע אותי

חוצפנים החבר'ה הצעירים האלה.

אבל אני אגרור אותו לבית המשפט ואוציא ממנו את הנזק. כך סיכמתי עם סוכנת הבטוח החמודה שלי.

ובקיצר אם אני השופט הגירסה של הזקן אמינה עלי יותר מגירסתך נהג צעיר.היא גם יותר מתקבלת על הדעת .

בקיצר יהיה כאן חשיבות גם לעובדה מי יהיה התובע ומי יהיה הנתבע

אמיר לא צריך לשלוח אותו לשום מקום.

כאן בשרשור כבר נמסרה גירסת הזקן.

ובשרשור שם הוגדרה גירסת הבחורה "הסיפור" שורה או שתיים מתחת לציטטה שהבאת.

סקיפר - עשה לי ולך טובה אל תעשה הכללות לא לגבי זקנים ולא לגבי צעירים ולא בכלל.

שמענו את סיפורך הוא לא טוב מהסיפור שהמצאתי, שהוא יותר מתקבל על הדעת מבחינת המציאות בשטח מהסיפור שלך , וזאת על סמך הנתונים שאתה הבאת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חבל על העור של האצבעות שאתם שוחקים על המקלדת.

שמאי רכב מיומן יכול לקבוע עפ"י מוקד הנזק (בעיקר ברכב של ה"זקן") מי פגע במי.

משהו עם הקשר בין "מוקד הפגיעה" (המעיכה) וה"שובל" (ה"מריחה"/שפשוף) לכוון התנועה ולמי עמד ומי היה בתנועה.

יותר מזה יקשה עלי לפרט. פשוט לא מבין בזה מספיק.

במקרה דומה שהיה לי, דו"ח השמאי קבע חד משמעית לפי הנזק ברכב שלי על כיוון הפגיעה וזכיתי במשפט.

ולמרות המיומנות הספרותית של ישה-מאחר וה"תחת" של הרכב (כמו זה של רובנו) נגרר אחרי ה"אף" ואין לו אפשרות "היגוי" משלו-סביר שהרכב שהגיע מאחור פגע ולא להיפך.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נתקו

לפני השופט יעמדו שני דוחות של שמאי וכל אחד מהשמאים יטען בלהט שהשני אשם. מוקד פגיעה שובל מריחה ושאר ירקות.

גירסת הזקן וגירסת הצעיר לגבי הנזק זהה.

הגירסה שונה כיצד קרה הנזק

הצעיר טוען כי הוא פנה מהמסלול הימני שמאלה ( ועל פי החיצים פניה כזו הייתה מותרת לו )והזקן שהיה במסלול השמאלי מתוך השניים לפניה שמאלה , החליט ככה סתם לנסוע ישר במקום לפנות שמאלה וכך קרתה התאונה.

הזקן טוען כי הוא פנה שמאלה והצעיר מהמסלול הימני חתך לכיוון המסלול השמאלי בו היה הזקן וכך קרתה התאונה.

הסבירות של גירסת הזקן גבוהה יותר מאשר הסבירות של גירסת הצעיר, לדעתי לפחות.

ואילו אתה הוא האדון שופט??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, סקיפר,

1. קשה לדעת למי יאמין שופט ואיזו גירסה תתועד במהימנות יתרה, שהרי במחלוקת הזאת השופט צריך רק 51 אחוז כדי לקבל גירסת צד מסויים.

2, מאוד יכול להיות שהזקן טעה, אבל בדיוק באותה מידה יכול להיות שהינוקא סטה לנתיבו של הזקן.

3. בלי קשר, ההתנסחות כאילו זקנים אבד עליהם הקלח ושילכו לערבות הקרח, צורם גם לי, לא רק בבחינת והדרת פני זקן אלא בגלל דרך המחשבה של סקיפר שמזכירה "אני ואפסי עוד".

4. אם סקיפר חושב שזקנים מועדים לגרימת תאונות, הוא חייב לקחת בחשבון שבכביש גם הם נוסעים ולתכנן נסיעתו כך שיוכל להימע מתאונה אם זקן אחר טעה. באותה מידה זקנים יודעים שבכביש יש גם צעירים המועדים לגרימת תאונות ולכן הם אמורים לתכנן נהיגתם כך שגם הם יוכלו להימנע מתאונה כאשר צעיר טועה - הרי גם בזה נמדדת נהיגה מונעת.

.

פורסם

שופט? אפילו בתחרות תופסת אפרוחים במתנ"ס רעננה לא יתנו לי לשפוט.:-P

אני יותר ממסכים שגם גירסתך אפשרית.

מה סביר יותר? לא יודע. אני מניח ששתי הגירסאות סבירות באותה מידה.

חמש פעמים בשנה מישהו עושה לי את התרגיל של להמשיך ישר מנתיב שמיועד לפניה בלבד.

חמש פעמים בשבוע חותכים לתוך הנתיב שלי בצורה מסוכנת. אבל בתוך צומת בזמן פניה-די נדיר.

ולא שהסטטיסטיקה הפרטית שלי קבילה באיזשהו בית דין.

לפני חצי שנה היתה לאשתי תקרית בכיכר, בה הבחור ה(מאד)צעיר המעורב היה בטוח שהוא צודק. למרות שהנזק הסתכם בפנס איתות פלסטי שבור הוא החל להתלהם,סירב למסור פרטים, ודרש שאשתי תודה באשמה ותחתום לו על מסמך (...). כשהיא סירבה לעשות כן והציעה לו לקרוא לאביו ע"מ לסיים את הפרשה בהחלפת פרטים ,ברוח טובה ולחיצת יד (אם ע"י הפעלת הביטוח או ע"י פשרה "פנימית") הוא (לאחר שסירבו לשלוח לו ניידת משטרה) החליט שכואב לו הגב. אשתי בלי היסוס הזמינה לו ניידת מד"א וניידת משטרה.

אז הגיע גם בוחן.

נכון להיום-הבחור בשלילה מנהלתית. הגב שלו הבריא באמבולנס בדרך למיון (שאחרת איך יתכן שלא נמצאה אצלו כל בעיה רפואית?)מחברת הביטוח שלי התקשרו לשאול מדוע לא שלחתי חשבונית על הנזק-(תשובה:כי הוא היה בערך בשווי הבול)-חברת הביטוח של הבחור של הבחור מודה בחבות ומוכנה לשלם...

המסקנה היא אפילו לא "אל תהיה צודק תהיה חכם". זה פשוט שכדאי לוודא שאתה באמת צודק לפני שאתה מתחיל להשתולל.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אמיר

כנס לכאן:shock:

http://www.safa-ivrit.org/expressions/kelah.php

כתוב בעשרת הדיברות

כבד את אביך ואת אמך למען יאריכון ימיך...

לא ימי אבותיך אלא הפרס הוא לך, ימיך.

פני הדור כפני הכלב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...