Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר

החלק הראשון אליך. קרא את הודעתך לפני הודעתי שורה 3 "וטבין":shock:

החלק של כבד את... לקברניט- סקיפר בלשון החבר'ה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה,

רגע של עברית:

בתחילת תגובתך הקודמת כתבת "אמיר" ולכן מי שקורא את הכותרת חושב שהכל מופנה אלי ואולי גם מדלג על כל התוכן כי עלול/עשוי להבין שזה כנראה ביני לבינך ואולי ידלג על התוכן כולו.

לענין שורה 3 - אם התכוונת אלי - אני אזרוק עליך קלחים :wink: . הינוקות לא יבינו אם "עליו" מיוחס אלי או "עליו" מיוחס אליו.

עברית קשה שפה.

http://www.youtube.com/watch?v=-mTHKIesQX0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אתה מוזמן לעזוב את המדינה כאן ועכשיו. חלאה

אם הבוחן לא יבוא למשפט להעיד חות דעתו שווה לכפרות.

קצת באיחור אבל אגיב בכל זאת.

אז כאמור הבוחן יגיע ועוד איך יגיע למשפט. הצד השני כ"כ עיצבן אותו שהוא כמעט הרביץ לו שם!

ולגבי העזיבה שלי אם לא הייתי לוחם בצה"ל אולי הייתי חושב לכיוון הזה.

פורסם

לא הייתי בונה על כך שהבוחן יגיע על חשבון זמנו הפנוי להעיד אבל בשבילך הלוואי ואתבדה

קבל חן חן על שאתה לוחם

לגבי החלק השני של המשפט , אין לי אלא להצטער.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תביעות מאין אלו מסתימות רק בבתי המשפט. רק 2 חברות ביטוח מוכרות בפוליסות שלהן כיסוי לעלויות פרקליט.

ניתן לרכוש כיסוי זה גם באופן פרטני.

פורסם

זה המיקרה הקלאסי שניתן לפיתרון רק בבית המשפט. פנה עוד היום לבית המשפט לתביעות קטנות באיזור מגוריך, אחוז ניכר מזמנו

של בית המשפט מוקדש למיקרים כגון זה. בהצלחה.

• תוכן חדש...