Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשיש למטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כרגע נמצא בשיפוץ דירה, הגיע המטבח ועכשיו גם תורו של השיש.

נפגשתי היום עם מתקין שיש ,

הוצע לי שיש אבן קיסר , העניין הוא במחיר, קיבלתי הצעת מחיר של 5500-6000 ש"ח, על 3 מ"ר.

עוד לפני שדיברנו על כיור מוחלק בגובה השיש, התקנת כיריים, קנט וכו'. :|

בסופו של דבר כביקשתי שישאיר פרטים ונחזור אליו הוא נתן יציאה של "בג'לג'וליה יש שיש זול יותר תלכו לשם".

האם המחיר הוגן?, האם ניתן מצוא משהו זול יותר?.

תודה.

פורסם

חבר ביצע שיפוצים בדירה וביקש סיוע בבחירת בעל מקצוע טוב ומחיר הוגן לביצוע עבודות זכוכית ומראות.

דפי זהב נפתחו - הזגגים עלו לרגל, ובהם גם מהמפורסמים יותר בענף.

ההפרש במחיר היה של כמעט 40 אחוז בין גדול אחד לבין גדול שני.

כעבור מספר שנים - שיפצנו עסק ושוב נדרשו הצעות מחיר לויטרינות - שוב עלו לרגל כולם. הפעם התהפכו היוצרות וזכה זה שהפסיד בפעם קודמת בהפרש של כ-25 אחוז.

כעבור עוד מס' שנים שוב נדרשו ויטרנות למקום אחר, והפעם זכה שלישי.

ללמדך, שמי שזול פעם אחת, לא בהכרח זול גם בפעם הבאה.

לא צריך להתבייש - אתה יכול להזמין גם 10 בעלי מקצוע ולשמוע מה בפיהם. רק תוודא שאתה לא מזמין חאפר. אם הוא זול מידי ולא מוכר, גש לבית העסק לראות שאכן קיים ואת איכות העבודות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
קיבלתי הצעת מחיר של 5500-6000 ש"ח, על 3 מ"ר.

על פניו נשמע יקר מאוד.

אבל:

1. לא מחשבים מ"ר, אלא מטר אורך. רוחב משטח המטבח הוא 60 ס"מ, ומודדים מטר אורך של המשטח.

2. יש לבדוק מה כוללת ההצעה: פתח לכיור / פתח לכיריים / קדח לברז פרח / קדח לברז מטהר מים / לסבוניה. מהו הקאנט בקצה ? מה הפרט של מפגש המשטח עם הקיר ? האם הקיר מחופה גם הוא ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כשמודדים במטר אורך, מקובל למדוד פינה פעמיים, או שמודדים פעם אחת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בדיוק עכשיו אני סגרתי עיסקה על 9 מטר אורך שיש קיסר (מספר 2370 למי שמתעניין, עם מטבח שמנת מבריקה (היי-גלוס), ו -4.5 מטר מרובע חיפויים.

מטר אורך חושב לפי 1000 שקל למטר, כולל מע"מ עבודה, קנט 4 ס"מ כולל עוצר מים קטן, כולל כל הפתחים וחורים שצריך (כיורים, חיתוך לכיריים, ברזים).

החיפויים חושבו לפי 1400 שקל למטר מרובע, כולל מע"מ ועבודה. גם אותו סוג שיש.

כשמודדים את השיש במטר אורך, מודדים פשוט בקו החיצוני (שצמוד לקיר), כלומר כן כביכול אתה מודד את הפינה משני הכיוונים.

יש לציין כי סוגי השיש השונים בקיסר עולים מחירים שונים.

וכן, בג'לג'וליה באמת יותר זול, התקנתי פעם שיש בדירה שכורה, הבאתי איזה ערבי שהציע לי דמוי קיסר (ללא אחריות של קיסר, אחריות רק שלו), ב 600 שקל למטר אורך כולל הכל (אפילו קנט 5 ס"מ).

השיש נראה ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר, עד עכשיו אין תלונות על השיש. התקנה יפה ומקצועית.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
כלומר כן כביכול אתה מודד את הפינה משני הכיוונים.

מה שנקרא, משתינים עלינו בקשת ואנחנו צועקים "גשם, גשם!"

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממליץ מאוד על משטח מסוג סיליסטון

http://www.silestone.co.il/

זה מה שעשיתי אצלי, משטח עמיד וחזק בדיוק כמו שיש או אפילו יותר, נראה מצויין ולא מבדילים שזה לא שיש ואפילו אנטי בקטיריאלי.

אצלי כבר מעל 4 שנים משטח גדול ונראה מצויין.

אה ונ.ב הכי חשוב, זול יותר משיש.

פורסם

ההצעה שקיבלת היא לשיש סוג א' עם מדבקה צהובה, אתה יכול בקלות למצוא שיש מאיכות נמוכה יותר מבלי שתבחין בהבדל ולחסוך איזה 1500 ש"ח.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

יקר מאוד.

אני עשיתי 11 מטרים קיסר עם קנט 4 ס"מ קדימה וקנט אחורי ב 5,000 ש"ח אצל איש שיש לא זול במיוחד.

לפני שאתה סוגר בדוק שיש לו גורילה להדבקת המשטח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני עדיין לא בקטע של דירות או שיפוצים,

מישהו יכול להסביר לי מה זה "הגורילה" ששי ציין, ומה ההבדל בקנט 4 או 5 ס"מ ?

תודה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...