Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם.

התחילה לי לאחרונה בעיה מציקה: המנוע התחיל לזייף בסרק, והיו מעין "נפילות מתח" בעיקר בעת האצות. המצב החמיר לאחרונה עד שהאוטו לא הצליח לטפס אפילו עליות מתונות (אני לוחץ על הגז והאוטו לא זז). נכנסתי למרכזי "יונדאי" ולאחר בדיקות (כולל סריקת תקלות ממוחשבת), החליפו חוטי הצתה. זה שיפר קצת את המצב, ועכשיו התקלה חזרה להיות כמו בהתחלה לפני ההידרדרות במצב (כלומר, סל"ד סרק לא יציב ונפילות בכוח בזמן נסיעה שגורמות לאוטו לרעוד בצורה מפחידה).

מה עוד יכול להיות?

אקסנט 99, ידני, 226.000 ק"מ

פורסם

כאשר מזגן ומערכת עובדים לפעמים הסלד קופץ למעלה ולמטה, המזגן הוא המשפיע העיקרי לרוב, אם שיפרת את המערכת שלך זה גם יכול להיות הבעיה.

תנסה לסוע ללא מזגן קצת ושתעביר לניוטרל תראה עם הסלד עדיין קופץ. אם הוא לא קופץ אז הכל בסדר אתה גם יכול להפעיל מזגן ולסוע זה טבעי למנוע קשה בחום של ישראל =]

פורסם

תודה על המענה.

הבעיה קיימת גם ללא המזגן, אבל המזגן מחמיר אותה עוד יותר. המערכת לא משופרת כלל.

כאמור, הבעיה התחילה רק בשבועות האחרונים- עד אז הכל היה דבש.

האם יכול להיות שאני אצטרך להחליף קוייל? כמה זה אמור להעלות?

• תוכן חדש...