Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

בפעם השנייה בחיי, אני נתקל בתופעה פשוט מעצבנת: מדיד השמן נשבר לי ביד בעת פעולת בדיקה שגרתית.

בפעם הקודמת זה היה עם דייהטסו גראן מוב, וקניתי מדיד בפרוקיה (ממנוע של דייהטסו אפלאוז - חצי מחיר מחדש).

הפעם נשבר מדיד של מאזדה לנטיס 1999. המדיד עשוי מפלסטיק - למה לעזאזל החלקים הללו כל כך רגישים?

העניין הוא שלא הצלחתי לשלוף אותו מהצינור.

האם ישנן מלקחיים מאד צרות וארוכות בעזרתן ניתן לשלוף את החלק השקוע?

אני מניח שארכוש גם הפעם מדיד שמן מפרוקיה - נראה לי מוגזם המחיר שהיבואנים דורשים עבור חלק שכזה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

סתם מתוך סקרנות,כמה עולה מדיד חדש וכמה משומש?

פורסם

טרם בררתי, אבל בדייהטסו זה עלה לפני שנה פחות מחצי מחיר: 100 שקל מפרוק לעומת 220 שקל חדש.

פורסם

פורסם

1. כן יש מלקחיים כאלה - אתה יכול לגשת למוסך ולבקש שינסו לשלוף לך את זה.

2. אם זה קרה לך כבר פעמיים בשני רכבים שונים - הייתי בודק מה לא בסדר אצלך ולא במדיד.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מבקש חוות דעת נוספות של הגולשים

בבקשה: גם לדעתי אם זה קרה לך כבר פעמיים בשני רכבים שונים - הייתי בודק מה לא בסדר אצלך ולא במדיד

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

לבן אדם יש בעייה ואתם נהנים לדרוך עליו ?

אופייני הייתי אומר .

אם המדיד שבור ואין לך אפשרות להוציא אותו , מקסימום תרוקן את השמן ותפרק את הצינורית .

שני ברגים וזהו .

ואז כשהיא בחוץ דחוף חוט ברזל ותוציא את החלק השבור .

להבא תזהר , היום רב החלקים במכונית עדינים והרבה רכיבים נשברים עקב כך .

פורסם

במוסך שלי אין להם מלקחיים כאלו - או לפחות זה מה שאמרו לי בכדי לבצע פעולת פירוק כללית של צינור מדיד השמן.

בינתיים טרם החלטתי מה לעשות, אני עדיין אופטימי שאכשהו אצליח לשלוף את המדיד השבור.

אגב, מדיד שמן מקורי של לנטיס עולה בסביבות 200 שקל, ועדיין לא דיברנו על התשלום אם אחליט שהמוסך יפרק את צינור המדיד.

ניסיתי לחפש בפירוקיות - מוזר שלפחות ב-8 פירוקיות אין להם - למרות שמאזדה לנטיס זה אחד הרכבים הפופולאריים בארץ!

אמרו לי כמה אנשים שאין סיכוי - אף אחד לא יפרק מדיד שמן מתוך מנוע, כי מוכרים מנוע קומפלט.

אני חולק על כך - כאמור, בעבר כבר רכשתי מפירוקיה מדיד שמן מתוך מכונית גרוטאה.

• תוכן חדש...