Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברשותי דייהטסו שרייד שנת 93 אוטומטית מנוע 1300 .

ידית פתיחת דלת הנהג שלי מהצד החיצוני של הרכב לא עובדת, היא ממש רופפת ולא ניתן לפתוח את הדלת באמצעותה.

האם ניתן לקנות ידית בחנות חלפים ולהרכיב את הידית בעצמי? ואם כן כמה תעלה לי הידית ואשמח גם לקבל תדרוך כיצד לעשות זאת כי ממבט ראשוני שלי לא הצלחתי להבין כיצד להוציא את הידית הבלויה.

אם עלי ללכת למוסך כי העניין יותר מדי מסובך זה גם סבבה רק שאלתי היא כמה אמורה לעלות ידית מסוג זה + עבודת ההחלפה ?

תודה רבה!

פורסם

לא תוכל כנראה לקנות ידית בחנות חלפים, אבל תוכל לקנות ידית במגרש פירוקי רכב (פירוקיה)

רוב הסיכויים שבידית שלך נשבר איזה פלסטיק, שמושך את המנגנון של המנעול.

אתה יכול להחליף את הידית בעצמך, בשביל זה צריך לפרק את הריפוד הפנימי של הדלת, משם זה לא אמור להיות מסובך.

עלות סבירה של הידית מפירוק - בין 50 ל 100 שקל.

פורסם

אני קניתי ידית חדשה לרכב הנ"ל לפני שנה.

בערך 60 ש"ח.

ההתקנה פשוטה, אבל קשה להסביר דרך המקלדת.

בגדול צריך לפרק את הדיפון הפנימי, ואז לפתוח 2 אומים שמחזיקים את הידית לפח.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מחפש ידית לרכב מסוג רובר MG שנת 98 ידית פתיחה חיצונית צד נהג אשמח מאדדדדדדדדדדדדדדדדדד אם מישהו יעזור {חוץ מהחברה איזה מקום לחלקי חילוף שאתם מכירים או רכב מושבת..}תודה וחג פורים שמח:-P

• תוכן חדש...