Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט, מאזדה או ניסאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשתי ואני מתכננים לקנות רכב בתקציב של 35K לערך.

עד היום נהגתי באודי 80 שנת 83 אוטו נהדר ששרת אותי בצורה נהדרת.

אשתי קיבלה לא מזמן רישיון ואני מחפש רכב שיתאים גם לה.

דרישות הרכב הם: אוטומט, ביטוח זול , וכמובן, חסכוני בדלק ושלא יראה מוסך (מי לא רוצה דבר כזה?).

ההתלבטויות שלי הם בין מאזדה 323 1800, ניסאן 1800 וסיאט לאון או טולדו 1800 (שנתונים 2001-2002). אני לא נעול על הדגמים ואשמח לשמוע המלצות.

בתודה

נ.ב.

ראיתי סיאט 2002 עם 89000 ק"מ ולפי בעליו הוא כבר עבר טיפול טיימינג. זה הגיוני בק"מ כלכך נמוך? אולי הוא הריץ אחורה את הק"מ? אם זה אפשר בכלל היום?

פורסם

אוטומטי, זול לביטוח ואחזקה ובעל תצרוכת דלק ממוצעת = ניסאן אלמרה. גם ה323 קולעת לא רע למשבצת הזאת.

לגבי הטיימינג - ברוב המקרים הוראות היצרן מדברות על החלפה של הרצועה אחרי X קילומטרים או Y שנים. גם אם הרכב עבר מעט קילומטרים, עפ"י הוראות היצרן צריך להחליף רצועה אחרי כמה שנים, לרוב 3 או 5 שנים.

אפשר להריץ אחורה קילומטראז' היום. למעשה, ברכבים מודרניים בהם לוח השעונים דיגיטלי זה אפילו הרבה יותר קל. אולי בשנה הבאה, אחרי שיתחילו לעשות תיעוד של קילומטראז' בטסט השנתי, יהיה קשה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...