Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחי קנה רכב רנו מגן סדן 2001 אוטומתית לפני חודש וקצת. הרכב עבר טיימיניג וטיפול כללי. לפני כמה ימים הוא החל להדליק מנורה של הגיר האוטומטי בדשבורד והגיר נכנס להילוך מצב בטוח [שלישי כזה] ולא סוחב בהתחלות. כשמכבים תמנוע זה היה מסתדר לזמן מה.

כשחברו את הרכב למחשב זה הראה על חיישן מסויים בגיר. חיישן זה הוחלף ובנוסף המוסך טען שהסיבה לשיגוע החיישן הם רעידות רציניות בגיר כיוון שתושבת הגיר הייתה שחוקה לחלוטין. הוחלף תושבת וחיישן בעלות 1000 שח כולל מעמ ועבודה

כעת. לאחר יומיים הרכב באמצע ירידה,החליט שאחרי הילוך ראשון הוא פשוט נכנס לניוטרל,מתחיל בראשון ואז קופץ לסרק,רוורס עדיין משתלב ואין שום מנורה שנדלקת בדשבורד.

לשאלה:

האם הטיפול ב1000 שח הגיוני למחיר? [400 על חישן ו600 על החלפת תושבת גיר]

מה יכולה אולי להיות הבעיה הפעם והאם היא בסבירות גבוהה קשורה לעבודה האחרונה על הגיר?

בתודה רבה מראש

אסי גורן :)

פורסם

אסי, לא רשמת איזה חיישן החליפו , אני מנחש שמדובר בחיישן לחץ השמן.

המחיר להחלפת חיישן כזה הוא סביר.

במודל הזה, במיוחד ב 2001 היו הרבה בעיות עם שסתום EVM, סיפור של כ 2000 ש"ח במוסך מורשה יבואן.

אני מקווה שלא צריך לעשות שיפוץ כללי לגיר (וזאת הסיבה למכירת הרכב לפני חודש וקצת).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדרך כלל בבעיה מהסוג שאתה מתאר (קרה לי אותו הדבר מגאן 2002 ) מחליפים את 2 השסתומים .

השסתום המדובר הוא שסתום לחץ אוויר או משהו כזה ויש 2 כאלו אחד ליד השני .

המוסכניק שלי החליף לי את שניהם והבעיה נפתרה .

בקשר לתושבת אני לא מכיר את הבעיה .

פורסם

לגבי העניין של השיפוץ הרכב עבר שיפוץ גיר לפני כמה חודשים. ולגבי הענין של החיישנים זה היה חיישן שמן כנראה .

עדכון מצב:

הצלחנו לסדר את הבעיה כנראה המחשב לא אופס לאחר פירוק הגיר. ניתקנו את המצבר ל10 דקות והבעיה נעלמה!

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...