Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך אפשרות להביא עם מישהו שמגיע מארה"ב-

אני קניתי את זה-

http://www.amazon.com/JVC-Motorized-Widescreen-Bluetooth%C2%AE-Satellite/dp/B0015KDIIA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1276721738&sr=8-1

יצא לי בזמנו 1250 שקל ואני ממש מבסוט ממנו.

הדיבורית שלו סבירה, לא יותר מזה (המיקרופון נמצא בפאנל, עם כל מה שמשתמע מזה),

אבל היא עושה את העבודה.

איכות הצליל טובה, ולגבי הוידאו- לא נראה לי שיש מכשיר DIN1 שאפשר לראות בו וידאו וגם להנות, והמכשיר הזה לא יוצא דופן :-)

פורסם

יש לך את זה:

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=KDAVX44&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=104&aff=Zap&lang=he

היה לי אותו (למעשה עדיין יש לי אותו שוכב בארון)

מכשיר מעולה, למעט דיבורית הבלוטות המובנית שאיכותה לא מספקת.

3 יציאות RCA, כניסת USB, דיבורית מובנית, TC (אם כי פשוט קצת) ועוד הרבה פונקציות.

שווה עיון מעמיק יותר

אלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדובר באותו דגם שיש לי - הADV49 הוא פשוט השם החדש שלו (אין שינוי פרט לשם).

לגבי מסך נשלף- שאלה טובה -

אני הנחתי מהלינק לפרמייר במעלה הת'רד שהכוונה היא לפאנל נשלף וההמלצות היו בהתאם...

פורסם

ה KD-AVX44 הוא לא בעל מסך מובנה, אלא מכשיר 1 דין שרובו מסך.

חיברתי את הר"ד הזה אצלי ברכב (במעבר מקלריון 775 ל P90) ואני חייב לציין שמדובר במכשיר איכותי וברמה גבוהה.

איכות הסאונד בו לא נפלה מהקלריון שהיה לי לפני כן, ממשק נוח ואיכותי, פונקציונאליות גבוהה, טיים קורקשיין, יציאות קדם מגבר חזקות (יותר מהקלריון שהיה לי וכנראה שגם יותר מהפיוניר שיש לי עכשיו).

עוש משהו שאהבתי בו- הוא פשוט סקסי ! כולו שחור חלק, מסך מגע עם צבע מלא ברזולוציה גבוהה. חברה שלי התבאסה כששמתי את ה- P9, היא טענה שהוא פחות חתיך. לך תסביר בה שהוא שולט 4WAY...

החיסרון היחידי שלו לעומת מכשירים מהליגה הגבוהה, הוא שאין לו קרוסאובר מלא, וזה רלוונטי אם אתה רוצה להגביר אקטיבית.

אם לא חשובה לך ההגברה האקטיבית, ואין לך כוונה להתממשק איתו עם כל מיני מכשירים מיוחדים המצריכים חיבור אופטי- המכשיר הזה הוא אחד המכשירים היותר רציניים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לא חשובה לך ההגברה האקטיבית, ואין לך כוונה להתממשק איתו עם כל מיני מכשירים מיוחדים המצריכים חיבור אופטי- המכשיר הזה הוא אחד המכשירים היותר רציניים.

או שתקנה ביט1 בנוסף :wink:

פורסם

ממש לא מחייב, יש קרוסאוברים אקטיביים שמיועדים בדיוק לדברים האלה.

אם מישהו זוכר את ה TRU F1B או ה XETEC F.A.C.T או את ה AUDISON SXR 4, אלו קרוסים אנלוגיים שולטים 3WAY (חלקם 4WAY) ברמה גבוהה (חלקם יותר מהאחרים).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב אז ככה,

ניראה לי שאני ארד מהקטע של ה DVD בתקציב הזה כי אז גם הסאונד יהיה ככה וכ',

איזה רדיו דיסק מעולה שאני לא אתחרט עליו אפשר לקנות ב 1400 שקל?

הכי אכפת לי שיהיה USB. וזהו.

ועם אפשרות לכמה שיותר פרא אווט למגבר כמה שיותר גבוהה

הסט אפ שלי הוא:

קדימה דוטק אובשיין.

אחורה טמפו 6X9

סאב CVR 12

מגבר:

קיקר ZX 700.5

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• תוכן חדש...