Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וונלי באמת צמיג עלוב (ואני נוסע קבוע על סיניים :roll:).

לפני חודשיים הרכבתי רביעיית אינפיניטי (סיני כמובן) והם בסדר גמור, אני מעדיף להחליף רביעייה כל שנה מאשר "לסחוב" על צמיגים טובים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לנצ'יהוליסט - אתה בעצם חי באשליה שאתה נוסע על צמיגים טובים כי אתה מחליף כל שנה, אבל אתה נמצא במצב פחות או יותר קבוע של נסיעה על צמיגים גרועים כחדשים.

ממליץ לך לעיין בלפחות 2 שרשורים נוכחיים (בטכני ובשיפורים אאל"ט) עם המלצות לצמיגים טובים מאוד במחיר שפוי.

מה שלא יעלה הרבה יותר מהסיניים, יאפשר החלפה פעם בכ-3 שנים, והכי חשוב יהיה הרבה יותר בטיחותי.

ז"א שבסופו של דבר גם תחסוך כסף, וגם תשמור יותר טוב על החיים שלך.

ולמי שאמר שלא מצא מחיר טוב בצפון - מאיפה אתה?

בכל אופן במקום לנסוע למרכז, יש לך 2 צמיגיות טובות (אמינים, עבודה טובה, סחורה טרייה ואיכותית, מחיר הוגן) באזה"ת של קרית חיים - צמיגי בזק וצמיגי תמר.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
וונלי באמת צמיג עלוב (ואני נוסע קבוע על סיניים :roll:).

לפני חודשיים הרכבתי רביעיית אינפיניטי (סיני כמובן) והם בסדר גמור, אני מעדיף להחליף רביעייה כל שנה מאשר "לסחוב" על צמיגים טובים.

מאוד מאכזב לשמוע כזה דבר מאדם שאמור להיות חובב רכב.

מצד אחד קונה רכבים ספורטיביים ומשפר אותם, אבל בסעיף הכי חשוב - מתקמצן.

חבל.

איך אפשר לנסוע נסיעה חזקה עם הרכב כאשר הקשר שלך לכביש הוא רעוע והצמיג עלול להתפרק בכל רגע גם כשהוא חדש?

מי ישמע כמה כבר עולים צמיגים ספורטיביים במידה 17, 600 ליחידה ?

ואם לא אז צמיגים נמוכים של יצרן מוכר בקצת פחות....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המחיר בצפון עבור הפאלקן גבוה ב-100 ש"ח ליחידה.

איכשהו אפילו ה-WANLI יותר יקר מהפאלקן... לפי TIRES4U

נכנסת ללינק, שבו 1200 תגובות על פאלקן מצביעות על צמיג ברמה די טובה,

ו 83 תגובות על WANLI מדברות על צמיג גרוע?

פאלקן יותר זול מ WANLI?

אולי זה רק לפי האתר הספציפי (שזה לא קודש מסיני)?

בכל מיקרה, 100 ש"ח הפרש בין הצמיגים האלה , זה לא מה שצריך להשפיע על ההחלטה .

לדעתי, גם 150 ש"ח זה לא משהו רציני כאשר מדובר בעניין בטיחותי.

אבל כבר כתבו לך את כל זה..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפותח השרשור,

הרי תוציא 600 ש"ח על איזה קשקוש אחר שישב על איזה מדף בבית (אני אומר את זה בחיוך כן?), אז על בטיחות מדרגה ראשונה לא? כל פעם השאלה הזאת מפתיעה אותי מחדש.

יודע מה, לא צריך להיות בעל רכב ספורטיבי או ביצועיסט בשביל צמיגים סבירים. לי יש לדוגמא מיצובישי גאלאנט 92, שמורה שמורה בעיקר עקב סיבות סנטימנטליות (אני לוקח אותה לסיבוב רחיצה ונשימת אויר פעם בשבוע:wink:). שהיה צורך להחליף צמיגים נכנסתי לאוטו דיפו (אפילו לא השוותי ובדקתי מחירים) ולקחתי רביעיית גודייר שהיו במבצע כלשהוא.לא יודע איזה דגם, לא בדקתי ולא שאלתי. רציתי רק צמיג טרי מבית טוב כי בכל זאת הכבישים בישראל רותחים ולוהטים בקיץ, וממש לא בא לי לאבד שליטה בכביש מהיר בגלל איזה צמיג שלא עמד בעומס.

עשה לעצמך טובה. את תתפשר בבטיחות שלך ושל הנוסעים ברכב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מי ישמע כמה כבר עולים צמיגים ספורטיביים במידה 17, 600 ליחידה ?

TOYO PROXES T1-R רבעייה לפני חודש 215/50/17 במחיר של כ-500 ש''ח ליח'.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בכוונה הגזמתי בהנחה שהוא לא יילך לחרוש פנצ'ריות ולחפש את המחיר הטוב ביותר... :)

אחלה מחיר אני חייב לציין, אני שילמתי קצת יותר במידה שלי. (קניתי רביעיה לפני שבועיים)

מה עם SPORTIVA הצמיג ה"טוב ביותר בעולם" מ"בית קונטיננטל"? ירדת ממנו?:wink:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לבסוף נקנו רביעיית צמיגי KUMHO טריים, בעלות של 500 לצמיג.

המבחר לא גדול בצפון וגם המחירים לא גמישים ממש, כך שיחסית אני מחשיב את זה כקניה טובה.

אני מאמין שאפשר לסגור את הדיון.

פורסם

מה עם SPORTIVA הצמיג ה"טוב ביותר בעולם" מ"בית קונטיננטל"? ירדת ממנו?:wink:

אם כבר שאלת..... עברתי על SPORTIVA 205/55/16 במאזדה שלי כ-50,000 ק''מ והייתה בערך 3/4 שחיקה. רציתי סט חדש וכדי לגוון חיפשתי משהו יותר "מותגי" בין 500 ל-600 ש''ח לצמיג. ההתלבטת הסופית הייתה בין ContiPremiumContact2 לבין GoodYear EfficientGrip.... שניהם תוצרת צרפת.

בחרתי CONTINENTAL ContiPremiumContact2 רביעייה במחיר לא נמוך של כ-560 ש''ח לצמיג. תאריך הייצור רבעון הראשון של 2010. כרגע נסעתי איתם 5,000 ק''מ ולהלן ההתרשמויות וההשוואת:

*) אחיזה פחות טובה של הקונטי

*) עם לחץ אויר תקין הרכב מרגיש יותר קופצני ופחות נעים ללא סיבה מיוחדת

*) היגוי פחות חד

*) במהירות גבוהה בפניות הרכב מרגיש במקצת פחות בטוח

*) קוד מהירות יותר נמוך, אין מגן ג'אנט (FR)

*) תמורה פחות טובה לכסף

בשורה התחתונה, אני לא מרגיש שום יתרון ממשי של הקונטי על פני ספורטיבה. מצטער לומר את זה, אבל זאת האמת. קיוויתי שיהיה שיפור כל שהוא במעבר לצמיגים שהושקע בהם פרסום רב, אך לצערי אין שום נקודה בה אני יכול לומר שקיבלתי שיפור. ההפך הוא הנכון. וכסף לא משחק פה תפקיד, לא משנה לי כמה הם עלו. אני כותב בדיוק מה שאני מרגיש מה קורה עם הרכב. ברגע שה"קונטי" ייגמרו לא קונה אותם יותר. אחפש משהו אחר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אפרופו קומהו ואפרופו שחיקה, היו לי כאלה על הגולף 1.6 שהיתה לי בעבר,

הדבר היחיד שאני זוכר לגבי הדגם שהיה לי (קומהו אקסטה סופרה) זה שלא ניכרת עליהם שחיקה בצורה ויזואלית אלא פשוט מרגישים ירידה באחיזה ככל שהזמן והק"מ חולפים אבל הצמיג ויזואלית נראה חדש.

50K לצמיג זה המון, גם עם TRED גבוה...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...