Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או , מזל טוב , באמת תודה לך (יש לאמר במבטא פולני כבד) :lol: , בשעה טובה ומוצלחת , כמה זמן צריך לחכות לך ?

נו , לא חשוב אני אזכה לראות אותה נוסעת עד הפנסיה ......

יופי, דני... לא עושים דבר כזה לפולנים. עכשיו מציק לי המצפון, ואני לא אוכל לישון בלילה בחושך, לבד... :wink:

היום כמעט והחלפתי בין מקומות החניה של הלוטוס ושל הרום. מדוע? הלוטוס על הליפט והרום בפינה. בסוף החלטתי לחכות עוד כמה ימים לפני שאני נחפז. הלוטוס עוד צריכה את הליפט.

אבל זה עניין של ימים.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

דני לו אני במקומך

פונה במכתב רשום לאון ומבקש חזרה את הרכב לאחר שהוא הפר ברגל בוטה את סעיף 72.5 של ההסכם ביניכם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נו .... יופטפויומט !

הרגת אותי , החזרת אותי לחיים ושוב הרגת ....... :shock:

מה אני יכול לעשות, דני, הלוטוס הנידית הזו לא עוזבת אותי. רוצה עוד ועוד תשומת לב... הייתי משוכנע שהשבוע אני חוזר לטינה, הצהרתי על כך קבל עם ועדה. והלוטוס לא נותנת לי... מבטיח שזה יקרה. ממש בקרוב. אולי כבר בשבוע הבא. בינתיים אני שולח אלייך את רענן עם הרום כרמל שלו, ביחד עם צוות החייאה, אז תחזיק מעמד!

דני לו אני במקומך

פונה במכתב רשום לאון ומבקש חזרה את הרכב לאחר שהוא הפר ברגל בוטה את סעיף 72.5 של ההסכם ביניכם.

ישה, אתה סכסכן גדול אתה... :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
דני לו אני במקומך

הסעיף הוא 72.58723 בערך ...... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
הסעיף הוא 72.58723 בערך ...... :lol:

נשמע רציני... נשמע כמו הפרה בוטה של החוזה... אז מה קורה עכשיו, דני, הגרר בדרך, או שתתן לי הזדמנות שניה (או שלישית, או רביעית, או חמישית) להשלים את האוטו?

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

ואז יבוא הגרר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

במסגרת השיטוטים הליליים באי.ביי, נתקלתי לא אחת בכל מיני ואריאציות להזנת דלק למנוע ההילמן אוונג'ר. ברגיל מגיע שם (וברום) קרבורטור סטרומבורג CD150. פה ושם ראיתי הסבות ל-CD175. בגרסאות הספורטיביות של האוונג'ר (שנקראו טייגר) הגיע מנוע 1.6 ליטר עם שיפורים בדומה למקובל במנוע פורד המקביל (שרשרת טיימינג כפולה, שסתומים גדולים יותר, גל זיזים חם, יחס דחיסה גבוה) וכן סעפת יניקה המתאימה לשני קרבורטורים CD150 זה לצד זה.

אז הרעיון להפוך את הטנדר הקשיש לשורף אספלט אפילו לא עבר במוחי. מה שכן עבר במוח זה העובדה שהמנוע הקטן ופעוט הסוסים כבר לא מספיק לקצב החיים המודרני. אז האפשרות להזריק לו קצת מרץ בכדי לא לעקב את התנועה - זו הייתה מטרתי. מאחר שחלקים לאוונג'ר נמכרים באי.בי במחירים מצחיקים לחלוטין, הצלחתי לשים יד על סעפת כפולה שכזו במחיר ארוחה משפחתית במקדונלדס. אלא שעליה וקוץ בה: הסעפת מותאמת למכוניות עם הגה ימני ומשאבות בלם מימין. הימצאותה של משאבת הבלם באותו הצד של הסעפת במכונית בעלת הגה שמאלי מונעת את השימוש בסעפת בעלת שני הקרבורטורים. אז הרעיון נזנח. לא מתכוון להיכנס לשינויים במערכת הבלימה. לא לכך התכנסנו כאן.

מפה לשם, נתקלתי בעוד סידור שדווקא כן יכול לעבוד וגם הופיע בהילמן אוונג'ר: סעפת יניקה הבנויה לקרבורטור וובר מודרני יותר, המורכב מלמעלה ולא מהצד. המדובר בקרבורטור כפול שפועל במדורג. מה שמבטיח תחילת נסיעה ומומנט טוב בסל"ד נמוך ובוסט של כוח בסל"ד גבוה.

אז הנה הקרבורטור והסעפות. במיוחד בשבילך, צביקה.

1. הסעפת החלופית, בה הקרבורטור מורכב מלמעלה ולא מהצד.

2. החיבורים של הסעפת לראש המנוע - זהים לחלוטין.

3. הנה הסעפת "החדשה" ומתחתיה הסעפת המקורית. הצורה - זהה.

4. הסעפת והקרבורטור.

5. הצד של המשנק (צ'וק).

6. הצד של המצערת. זהו למעשה החלק שחסר לי. המתאם לכבל הגז.

7. ועוד תמונה של הקרבורטור לבדו.

צביקה, לא מוצא על הקרבורטור מספר דגם, או כל ספרה, למעט העובדה שמדובר בוובר.

תמונה 602.jpg

תמונה 603.jpg

תמונה 605.jpg

תמונה 606.jpg

תמונה 607.jpg

תמונה 608.jpg

תמונה 604.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

החלפת סעפת היניקה היא שידרוג\שיפור נפוץ גם בוולבו 144 שמשתמשת במאייד סטרומברג CD175.

לעיניין המאייד עצמו; פרק אותו מהסעפת ומדוד עם קליבר את הלועות בחלק התחתון, ולפי זה תדע איזה דגם המאייד ולאיזה קיט שיפוץ תזדקק.

אם הלוע הראשונה קטנה יותר מהשניה, המומנט לא יפגע וצריכת הדלק לא תעלה (לא שזה מדאיג..).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמה שאני אוהב את הקרבורטור הזה (וובר 32/36)

אם יש למישהוא למכירה שישלח לי בפרטי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
נראה כמו וובר 32/36

שלום רב !

אופי ידידי צר לי, אך זה לא קרבורטור וויבר 32/36 !

בקישור המצורף ניתן לראות קרבורטור וויבר 32/36:

http://www.webercarbsdirect.com/32_36_DGEV_p/22680.033b.htm

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, אם כל הכבוד הקישור ששמת הוא ל - 32/36 מהדגם החדש. לי היה מורכב בג'יפ 32/36 מדגמים ישנים והוא שונה לגמרי מהדגמים החדשים שמורכבים אצל חברים שלי בג'יפים היום.

בגלל זה ציינתי נראה כמו... כי ישנם כמה דגמים שחיצונית נראים אותו דבר.

בגלל שאון ציין שהוא דו דרגתי, כלומר לוע אחת עובדת כל הזמן והשנייה נפתחת בשלב מאוחר של המצערת, הערכתי שזה 32/36 שהוא הנפוץ יותר בארץ בתצורה הזאת.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

1. מוריס שלום רב !
  2. עם כל הכבוד, התמונה של הקרבורטור וויבר, שאון יעקובסון צרף, אינה תמונה של קרבורטור וויבר 32/36.
  3. בברכה
  4. צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
  1. מוריס שלום רב !
  2. עם כל הכבוד, התמונה של הקרבורטור וויבר, שאון יעקובסון צרף, אינה תמונה של קרבורטור וויבר 32/36.
  3. בברכה
  4. צביקה

או.קי. מה זה לא - הבנתי. מה זה כן? בתחילת שבוע אמדוד קטרים של הפתחים. הם ממש לא זהים. הראשון שעובד כל הזמן קטן יותר מהשני.

אגב, ראיתי את הקישור. הקרבורטור שם הוא עם צ׳וק אלקטרוני. זה שאצלי הוא בהפעלה עם כבל מיכני הכי פשוט שיש.

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...