Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקראת רמזור ירוק - להאט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב, כי אתה נהג חדש אני אזרוק לך עוד משהו בחינם - כשאתה ברמזור אדום והוא מתחלף לירוק, אף פעם (!) אל תסע לפני שהירוק נמצא לשניה לפחות, ורצוי מאוד גם עם מבט לצדדים לראות אם מישהו מגיע. הדבר נכון שבעתיים (!!!) בצמתים שחוצות כבישים מהירים. רק לפני כמה חודשים אני מיישם את הכלל הזה באחת הצמתים שליד הכפר הירוק, מעל כביש 5, כש206CC עוברת באדום מלא באיזה 120 את הצומת. אני לא יכול להדגיש כמה הכלל הזה חשוב.

מצטרף, החיים שלי ניצלו בעקבות זה שהתמהמתי ברמזור ירוק עקב גשם ראשון בחורף שעבר (רציתי להמנע מהחלקה אז התחלתי לנסוע ממש לאט), שניה וחצי (!) אחרי הירוק עבר מצד שמאל לימין רכב במהירות גבוהה וכמעט נכנס בי (הוא היה צריך לסטות מעט). מאז אני לא ממהר אם אני ראשון בירוק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בזמן שממתינים שניה אחרי שהתחלף הירוק - כדאי להעיף מבט ימינה שמאלה. יש המון משוגעים שמקבלים את הסיפוק שלהם מלגנוב אדום.

• תוכן חדש...