Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתכוון לקנות רכב בשבועיים הקרובים , התקציב הוא עד 50000K .

אני מעוניין ברכב יפני בגלל האמינות והסחירות

הציעו לי הונדה סיוויק 2005 עם 120000 ק"מ

האם זו אופציה טובה?

מה עלות האחזקה שלה?

האם תצרוכת הדלק שלה גבוהה?

איפה היא עומדת ביחס לסובארו אימפרזה / מאזדה 3 / טויוטה קורולה ?

פורסם

תעשה את הבדיקות הרגילות לפני לקיחה לבדיקה רצינית (נוזל קירור שהבעלים שם, תפתח מכסה מנוע תסתכל על הצינורות) פנים הרכב והבחוץ, וכמובן היסטוריית טיפולים.

בכללי הרכב טוב מאד, אני מחזיק בכזה ומאד מרוצה, רכב חסכוני מאד 13/14 לליטר אם אתה נוהג יחסית רגוע ועם קיקים מדיי פעם... מבחינת כוח היא בסדר גמור (120 סוסים בטח נשארו 110) רק לפעמים צריך רגל קצת כבדה על הגז בעקיפות, קח לבדיקה ואם נראה בסדר תתחדש!

פורסם
תעשה את הבדיקות הרגילות לפני לקיחה לבדיקה רצינית (נוזל קירור שהבעלים שם, תפתח מכסה מנוע תסתכל על הצינורות) פנים הרכב והבחוץ, וכמובן היסטוריית טיפולים.

בכללי הרכב טוב מאד, אני מחזיק בכזה ומאד מרוצה, רכב חסכוני מאד 13/14 לליטר אם אתה נוהג יחסית רגוע ועם קיקים מדיי פעם... מבחינת כוח היא בסדר גמור (120 סוסים בטח נשארו 110) רק לפעמים צריך רגל קצת כבדה על הגז בעקיפות, קח לבדיקה ואם נראה בסדר תתחדש!

אני קורא בהרבה מקומות שהטיפולים של הונדה יקרים יחסית למכוניות יפניות אחרות והביטוח יקר יותר

מדוע?

האם ידוע לך אם הרכב נסחר טוב בשוק?

פורסם

הרכב נסחר טוב בשוק, שוב זה שייך לכל המשפחטומתיות החדשות אין סיבה שתהיה בעיה למכור אחרי זה...

מעבר לזה הטיפולים הם רגילים אין משהו מיוחד, החלקים לא יקרים יותר (אולי פילטר שמן מקורי עולה פי שתיים מזה של מזדה 3) אבל זהו בערך כל שאר המכלולים זהים פחות או יותר במחיר...

כמובן שאם תטפל במוסך מורשה כך בחשבון שבלי קשר לסוג הרכב הטיפולים יהיו בהתאם.

פורסם

רכב אמין מאוד,חסכוני(אפילו יותר מהדגם חדש ואחרון כך זה אצלי לפחות)יש לי 2 סיוויקים חדש וישן.

110 כ"ס שזה רגיל למשפחתיות רגילות אבל לא להונדה שבדגם הקודם היה 125 כ"ס

מה עוד:אוטו מרווח מאוד.ישיבה נוחה מאוד.עלות של טיפולים רגילה+.

מה שאני ספיציפית לא אוהב בדגם הזה זה העיצוב המצבן שלה(לא ספורטיבי כמו כל הסיוויקים הקודמים)נראת לי זכנה מדי לדעתי.

אבל למסקנה סופית- מומלץ!

פורסם

ניתן לראות את מחירי הטיפולים, פירוט ותדירות שלהם במוסכי היבואן (נא לבחור את הדגם):

http://www.mct.co.il/mehiron/searchtipul.aspx

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...