Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשמונה חודשים בערך, השתתפנו דרור ואני בצילומי הסרט "פעם הייתי" של אבי נשר. הסרט צולם ברובו בחיפה. היום, אחרי שהסרט הוקרן בבכורה בפסטיבל בבאר-שבע ובסינמטק חיפה, אני מרשה לעצמי לפרסם כמה תמונות נחמדות שצילמתי מהסט. הרבה בזכות התפאורה המדהימה שנבנתה בסט הצילומים, ועם עזרה מעריכה ממוחשבת שלי, יצאו תמונות מדליקות - ממש כאילו צולמו פעם ! טוב נו, לסרט קוראים "פעם הייתי".

ד"א, האופל שלי מופיע בערך שמינית שניה, האופל של דרור מופיע קצת יותר. ישנן עוד כמה מכוניות שמופיעות הרבה יותר.

ולגבי הסרט - שהיום כאמור ראינו אותו לראשונה. אני מאוד מאוד ממליץ, משחק נהדר של אדיר מילר ומאיה דגן, עלילה מעניינת ומרגשת, תסריט זורם, פס קול פנטסטי (מסתבר שהלחין אותו אחד המלחינים שהלחין גם לרומן פולנסקי, לא פחות ולא יותר) וצילומים נהדרים שנותנים הרגשה שבאמת צולמו פעם. סרט שמדבר על נושאים חשובים - אהבה ושואה, מחזיר את הצופה אחורה לשנות ה - 60 המאוחרות. מאוד מהנה, לא כבד ולא קליל מדי - בקיצור - מומלץ !

לחצו על הפוסטר לצפיה בטריילר. תהנו !

once.jpg

dror2medium.jpg

dror1medium.jpg

dror3medium.jpg

alon1new3medium.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חברים יקרים ,

לאוהבי הנוסטלגיה , סרט מומלץ ביותר ,

משחק מעולה של מאיה דגן ואדיר מילר ,

מציג את תקופת שנות השישים בעיר התחתית חיפה ובכלל

על האווירה הכללית בתקופה זו .

ביצוע מעולה של הסרט .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אלון, התמונות מעולות. להתמוגג.

כחיפאי, כמובן שאראה את הסרט. ואולם, לאור הטריילר(קדימון), עושה רושם שאבי נשר קלקל את רוחו של הספר הנהדר עליו התבסס הסרט(בשבילה גבורים עפים). סרטיו של אבי נשר אולי קלים לצפייה וזורמים, אך לא הייתי מגדירם כקולנוע משובח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ואבי נשר הבטיח שיצור עמי קשר לצלם את הלארק :)שפגשתי אותו היכן שאני עובד,אפשר ששכח על כל פנים כל הכבוד לכם על לקיחת חלק בעשייה הקולונעית :)אבי נשר מייטיב לעשות סרטים טובים,זויות צילום טובות,והעברת הסיפור באופן נחמד

עופר בן צבי

• תוכן חדש...