Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

התקנת 6X9 במקום 6.5'


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במגש האחורי רמקולים 6.5 והביאו לי 6X9,עכשיו עם הגבהה הרמקולים יושבים יפה אבל אני מרגיש התנגדות של המגנט ברמקול למגש(מגש פח).

זה אמור להיות ככה?אם לא זה הורס את הרמקולים?רדיו דיסק?

תודה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב

פורסם

במגש האחורי באוטו יש מקום לרמקול 6.5.

קיבלתי מתנה רמקולים 6X9,בדקתי איך הם יושבים עם הגבהות.הם יושבים טוב,אבל אני מרגיש התנגדות של המגנט(שיש בחלק התחתון של הרמקול) למגש(מגש פח).

 

ההתנגדות הזאת צריכה להיות?אם לא זה יכול להרוס משהו?

פורסם

עם אני יפשט את דברי הבחור :

 

הוא מתכון שהמגנט של הרמקול החדש שלו נמשך לפח גוף הרכב ושואל אם יש בכך הפרעה או משהו לא תקין בשמיעת המוסיקה או בסאנד ?

 

אני אישית חושב שכן אבל לא בטוח ,תחכה לתשובות בטוחות יותר.

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

כל עוד אין לחץ על אחד מחלקי הרמקול מגוף חיצוני אין השפעה על הסאונד שיתקבל מהרמקול במקרה הזה.

מתחדשת*

פורסם

תודה רבה לכם!

מה שיותר חשוב לי זה אם אין לזה השפעה שיכולהל הרוס את המערכת או כל דבר אחר?

×
×
  • תוכן חדש...