Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סעפת פלטת גזים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

סעפת פליטת הגזים אצלי ברכב מחברת בין המנוע לאגזוז ,הוא חלק של כ 35 סמ מברזל יצוק שיורד למטה לכיוון המחבר הראשון לעבר הקטליזטור .

החלק התבקע בחלקו כ 10 סמ וכרגע נפלטים משם גזים והמנוע וכמובן שמפלס הרעש בתא הנסעים עלה .

השאלה שלי האם אפשר לרתך ברזל יצוק ולסגור את החריץ שנוצר

האם הגזים שנפלטים במקום זה גורמים לזיהום אויר שיכול לגרום לי לא לעבור טסט

והאם יש דבקים חזקים בשביל לאטום את החור .

אשמח לצרף תמונה במידת הצורך

תודה והמשך שבוע טוב

פורסם

תחליף סעפת,מה דבק יעזור לך יש שם חום של 900 מעלות בערך איזה דבק יכול לסבול כזה חום?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

ניתן לרתך ע"י אלטרודה מיוחדת ובעל מקצוע שיש לו נסיון בכך. לרוב כדי להצליח נדרש חימום מקדים והרפיה.

בגדול תיקון סעפות ברזל יצוקות לא מצליח במיוחד. עדיף שתנסה להשיג סעפת משומשת או שתבדוק אם ניתן לקנות חדשה במחיר סביר.

הבעיה העיקרית במצב הנוכחי היא שאתה נושם את כל הגזים הרעילים.

באיזה רכב מדובר?

• תוכן חדש...