Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למדיח על השיש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות מדיח שישב על השיש.

מעיון בזאפ ראיתי שיש מותגי מדבקה כמו אלקטרה ונורמנדי שנראים לי לא איכותיים

ויש את בוש ואלקטרולוקס.

מה עדיף מבין המותגים היותר איכותיים?

באלקטרולוקס ראיתי שיש דגם ברוחב 45 ודגם ברוחב 55. ההבדל משמעותי? כי ההפרש במחיר מגיע ל400 ש"ח.

במחסני חשמל מוכרים את האלקטרולוקס בתוספת 150 ש"ח לאחריות 3 שנים. שווה?

אם יש מותגים אחרים אני פתוח להצעות עד ה2000 ש"ח.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אההמ...

עריכה - אני יכול להמליץ לך לא לקנות למשל את המדיח הקטן של בוש (נסיון לא הכי טוב אצל קרובי משפחה).

לי אין את הבעיה הזו (כי אני שוטף את הכלים בבית).

אשתי ? גם היא התחילה לשטוף ידנית (והמדיח הגדול מגדל לו בנחת פטריות ועובשים...)

z134274208[1].jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

מניסיון עם כמה רק אלקטרולוקס. הראשון חי אצלי 13 שנים והשני (מהדגם שנמכר היום) כבר בן 4 ומשרת את אחי לשביעותצ רצונו המלאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי מדיח על השיש של בוש,

מיוצר בספרד. עובד כבר כמה חודשים (חצי שנה בערך).

אם כבר, ללכת על מותג איכותי, ולא משהו שאתה לא מכיר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אחלה.

תודה רבה.

יש טעם לקנות אחריות בתוספת 150 ש"ח?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
הבנאדם קונה בוש שיוצר בספרד ומבסוט. זה היה צריך להיות גרמניה.אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אם היה תוצרת גרמניה לא היתה התלבטות:-(

150 ש"ח לאחריות? תלוי כמה עולה המדיח. 1700 ש"ח

12345

• תוכן חדש...