Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

לצערי עושה רושם שחייו של הגיר שלי מתקרבים לסופם (לא תמיד נכנס לרוורס, או שלוקח לו כמה שניות עד שהוא נכנס להילוך ובעיות נוספות מהסוג הזה). מניסיון רע שהיה לי עם רכבים אחרים שעברו שיפוץ גיר במוסך מורשה, רציתי לשמוע אם למישהו פה היה ניסיון טוב עם שיפוץ גיר לגולף.

 

כמובן שאני מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה ואמינה. בעבר ברכבים שנסעתי עליהם שעברו שיפוץ גיר תמיד היו בעיות של העברת הילוך לא חלקה, פגיעה משמעותית בצריכת הדלק לאחר השיפוץ ודברים בסגנון הזה.

 

ממה שהבנתי במוסכים המורשים ובמוסך היבואן במילא לא משפצים את הגיר בעצמם, ושולחים אותו למוסכים שמתמחים בשיפוץ, ואז גם לרוב מקבלים גיר ששופץ מרכב אחר, ולאו דווקא את הגיר שהיה אצלי. מן הסתם הייתי מעדיף שישפצו את שלי ולא יתקינו לי גיר של מישהו אחר.

 

ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין לחכות שהגיר ימות מתישהו ואז לשפץ אותו, או לא לחכות ולהחליף את הרכב לפני שהמצב שלו יתדרדר. בסה"כ חוץ מזה הרכב במצב מעולה וחבל לי להחליף אותו כך שאני אשמח לשמוע על מוסכים אמינים טובים וישרים שמתחמים בנושא.

 

תודה

פורסם
אני ממליץ להגיע לירושלים למתמחה בגירים אוטומטיים - קובי גירים

אם רלבנטי עבורך דבר איתי

 

א. תתחדש על הרכב!

ב. יש לך ניסיון איתו?

פורסם
א. תתחדש על הרכב!

ב. יש לך ניסיון איתו?

לך לקובי גירים ותגיד לו שאורן עם הקליאו B שלך אותך אם אתה רוצה אני יבוא איתך לשם ואני יסגור איתו בשבלך דבר איתי אני מבין בגירים אוטומטים

דרך אגב לא נדלקת לך נורת חיווי של תקלה בגיר ? אולי זאת בעיה חשמלית בגיר

  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
לך לקובי גירים ותגיד לו שאורן עם הקליאו B שלך אותך אם אתה רוצה אני יבוא איתך לשם ואני יסגור איתו בשבלך דבר איתי אני מבין בגירים אוטומטים

דרך אגב לא נדלקת לך נורת חיווי של תקלה בגיר ? אולי זאת בעיה חשמלית בגיר

 

מה זאת אומרת בעייה חשמלית?

אם ההילוך נכנס באיחור או נותן דפיקה יכול להיות שזו בעייה חשמלית??

פורסם

הסימפטומים שאתה מתאר לא דומים לבעיות חשמל וזאת גם כנראה הסיבה שלא דולקת עדיין נורת התקלה.

רוב הסיכויים שהבעיה שלך היא מכנית.

יש פה מומחים לרכב הנ''ל כמו מוסך רון.

×
×
  • תוכן חדש...