Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מחר בבוקר בע"ה אני אמור להתייצב בניר צבי כדי לקחת את הרכב החדש.

אני מתכנן להגיע סביב השעה 9 וחצי בבוקר. כמה זמן לוקח תהליך מסירת הרכב?

מה כולל התהליך? האם אני אספיק לצאת משם תוך שעה או שזה לא ריאלי?

אם יש לך טיפים ועצות נוספות אשמח לשמוע אותן.

תודה מראש ושבע טוב,

אבי

פורסם

איך שאתה מגיע לפני שאתה חותם על מסירת הרכב, תעבור סנטימטר סנטימטר על הרכב ותחפש פאקים, פתח באגז', תבדוק שיש שמן ,מים , תוודא הימצאות גלגל ספייר וערכה להרמת רכב , תבדוק שכל המערכות ברכב עובדות ללא יוצא דופן, ותראה שאתה מקבל כל מה שהובטח לך במעמד סגירת העסקה.

שיהיה מזל טוב ותהנה , אם יורשה לשאול ,על איזה רכב מדובר?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בד"כ יש שם תור? או שישר אני מגיע, בודק את הרכב, חותם ונוסע?

תנסה להגיע כמה שיותר מוקדם,למשל שהלכתי לאסוף את המאזדה שלי הגענו ללא תור ולאחר חמש דק' הגיעו 3 או 4 אנשים לקבל את רכבם.

הכי חשוב תשאל את הסוכן ספציפית איזה מאזדה היא שלך ותחפש בנרות פאקים באוטו,הבדלי צבע,שריטות אם יש גלגל רזרבי וכדומה...

וכמו שהזכירו תבדוק שמן מים.

פורסם

קבלת רכב אחרון ערכה בדיוק 5 דקות של הדרכה שהאיש התעקש להעביר לי.

מידע חשוב היחיד היה בדבר לחץ אויר.

היה גשום, לכן ויתרתי על טקס זכוכית המגדלת. רשמנו "נמסר בגשם" והלכתי לדרכי. זה היה בסוכנות מקומית. הרכב הגיע לשם כמה ימים קודם והיו איתי בקשר לגבי מה צריך להיות ואיך בהתקנת איבזור.

רכבי השני קיבלתי בנקודת מסירה רשמית של יבואן והיא ערכה איזה שעה וחצי וכללה כל מיני טקסים של מתנות, איתחול איתוראן וכל מני שטויות אחרות שלא דאגו לוודא איתי בטרם מסירה.

אני רק בודק את האבזור שמותקן בארץ. כל השאר לא מעניין.

פורסם

מיד אחרי המסירה לך לתחנת דלק ותמלא אוויר. לי מסרו רכב עם יותר מ- 10 PSI מיותרים בשלושה מהגלגלים. אחרי שתיקנתי את הבעיה גיליתי שההגה מושך ולא ממורכז. במוסך הפנו אותי מיד לכיוון פרונט על חשבון היבואן. כדאי לשים לב כי אחרי כמה קילומטרים הם כבר מנסים להתנער, כי אולי נכנסת לאיזה בור בכביש.

• תוכן חדש...