Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שהספיק להתעדכן, אתמול בשעה טובה סיים את חייו הסאב שלי (cerwin vega hed 12)

כאמור נכנסתי לדיכאון עמוק והמערכת ברכב פשוט נשמעה חסרת חיים וכמו פלאפון עם רמקול ממש טוב,

אבל נטולת באס באופן מזוויע, בין חיפושי הסאב הבא ברשת, נתקלתי באתר של "תומקאר"

עקב דלות התקציב (300 שקלים חדשים), משך את תשומת ליבי הסאב kiker c12,

ומיד לאחריו ראיתי סאב של kenwood, שניהם היו במחיר שנכנס בול בתקציב (ואולי קצת עודף)

במקום לשאול שאלות מיותרות, נכנסתי לרכב והתחלתי לנסוע,

הגעתי למקום בלי בעיה, ושם חיכה לי תומר (דובר על הבחור הרבה בפורום, באמת בחור טוב)

סיפרתי לו את סיפורי, והוא הציע לי מקום הקיקר לקחת סאב אחר של חברה בשם Cliff Designs,

מאחר ואני מעולם לא שמעתי עליה, הצעת הבחור נשמעה לי לא רע, והוא גם אמר בתוקף שהכליף דיזיינס,

יעשה עבודה יותר טובה מהקיקר (האומנם?), אחרי קצת הרכבה, החלפת תיבות (הוא היה בתיבה פתוחה,

ועבר דירה לתיבה סגורה), הוא נשמע דווקא לא רע.

סיכום סיפור, נראה כמו הצלחה, בכל זאת מעוניין לשמוע דעות, מכירים את החברה Cliff Designs ?

בהשוואה לקיקר מי יותר טוב?

(המגבר הינו מגבר kenwood 2 ערוצים old scholl שלא חסר לו כוח)

פורסם

מה? ושוב, מה? (לזה שמעליי - אונו)

לפותח הת'רד - תריץ חיפוש על קליף דיזיין בפורום - תמצא כבר לא מעט מידע על החברה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הבנתי נכון, אז Cliff Designs חברת בת של רוקפורד,

ככה שלא מדובר בזבל סיני.

פורסם

כל הוויגא נשרף מהר מנסיון, לא עוצמה לא איכות ולא אורך חיים.

התכוונתי שהC12 יותר חזק מהוויגא.

• תוכן חדש...