Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS reference R1073

snir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש את הרמקולים הנ"ל. ומעניין אותי לשמוע את דעתכם האם משתלם להזמין אותם מחול במחיר של 1400 שקלים כולל משלוח או שחבל על הכסף (כי בסכום הזה אפשר לקנות HU חדש) או שאולי ניתן למצוא אותם בארץ במחיר דומה.

האם לדעתכם יכולים הרמקולים לשמש כתחליף לסאב לפי הנתונים וגודלם 7X10. ניתן לקרוא עליהם באתר - http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_617.

חשובים לי מאד האיכות וגם כן שלא יהיה חוסר בבאס ותחום רחב של תדרים נמוכים שהרמקול יכול להוציא.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

רמקול חזק מאוד ומדוייק בהגברה נכונה

עדיף תלך על שניי הסטים הבאים

http://www.ahuvishay.co.il/aecommerce/c14110/8929.php

http://www.ahuvishay.co.il/aecommerce/c14110/8931.php

דבר גם עם אהובי שי

אולי תקבל הנחה ממנו:lol:

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

ב 1400 ש"ח אתה יכול למצוא אחלה סאב, שמן הסתם יעשה את מה שסאב אמור לעשות.

אגב, אם אתה לא מתכוון להתקין אותם בתיבות בנפח מתאים לא תקבל מהם יותר באס מ 6X9 בעלי אותו מפרט.

מתחדשת*

פורסם

אגב, אם אתה לא מתכוון להתקין אותם בתיבות בנפח מתאים לא תקבל מהם יותר באס מ 6X9 בעלי אותו מפרט.

למה שאני לא אקבל מהם יותר באס כשהקוטר שלהם גדול יותר, הם אמורים לשבת על המגש כמו שיושבים ה6X9 הנוכחיים.

דרך אגב אני לא יודע אם שמתם לב תחום התדרים רחב מאד 30 - 20.000 Hz ומראה שהם יכולים לרדת ל 30 הרץ שזה תחום של סאבים. אני יודע שיש 6X9 מסדרות שנחשבות פשוטות יחסית אצל כמה חברות ושיש להם תחום תדרים דומה וזה לא משקף את מה שבאמת נשמע מהם, אבל אצל הDLS זה נראה לי יותר הגיוני בגלל המידות הגדולות והמבנה.

לגבי ההצעות למשהו יותר איכותי בתקציב הזה מה ההמלצות שלכם?

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

קומפוננט וסאב קטן יתנו מענה טוב יותר מכל רמקול 6*9 full-range,

אבל אם החלטת שאתה זקוק לרמקול מהסוג הזה, הרפרנס הוא בחירה מצויינת,

אחד מהטובים מסוגו.

הרפרנס מתבסס על קונפיגרציה ותיקה של DLS שרצה כבר כמה שנים טובות.

-

פורסם
קומפוננט וסאב קטן יתנו מענה טוב יותר מכל רמקול 6*9 full-range,

אבל אם החלטת שאתה זקוק לרמקול מהסוג הזה, הרפרנס הוא בחירה מצויינת,

אחד מהטובים מסוגו.

הרפרנס מתבסס על קונפיגרציה ותיקה של DLS שרצה כבר כמה שנים טובות.

העניין הוא שמדובר ברמקול בגודל "7X10 (ולא 6X9) שהוא גם קומפוננט. סאב תופס הרבה מקום שאין לי בבגאז' (206 XS) ולכן אני מחפש משהו שיוכל להוציא באס ותדרים נמוכים הקרובים לרמה של סאב ולא יתפוס מקום אלא יתלבש במקום ה6X9 שעל המדף.

Pontiac Bonneville SSEI

• תוכן חדש...