Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי היום אצל אדם מבוגר בן 75 לערך רופא במקצועו אדם יקי תוצרת הונגריה..

הקשיש הנחמד מוכר רנו סניק שנת 2003 יד 1 שהלכה רק 53,000 ק"מ.

החמודה היתה מטופלת אצל רופא מורשה וכל טיפוליה מתועדים הן במוסך והן בספר הרכב(כולל את כל הקבלות).

דרישותיו של הד"ר היו מעל המחירון של לוי יצחק או ליתר דיוק המחיר נבע מהמחירון+שיקלול ק"מ+יד 1=47,000 ש"ח.

במאמץ הצלחתי להפחית את הנזק ל44,000 ש"ח וזאת בגלל שהסאן רופ הקידמי לא עובד(יכול להיות בעיית חשמל קטנה או בעיית מנוע גדולה).

נעשה זיכרון דברים וביום א' נפגשים לסגור.

האם עדיף לשקט הנפשי לבצע בדיקה במכון רישוי, או לאור מצבו המתועד והגלוי לסגור ללא בדיקה ו"לחסוך" 450 ש"ח?

פורסם

לדעתי תמיד עדיף לקחת לבדיקה וזה לא משנה רופא זגג או זבלן.

דרך אגב איפה עושים בדיקה ב450 ?לפני שבוע מכרתי הונדה והקונה שילם 600 שח בקומפיוטסט.

פורסם

גם במ.מ.מ הבדיקה עולה 420 ש"ח.

אני לא הייתי רוכש רכב (זול או יקר) ללא בדיקה.

מגוף ראשון אני יודע שגם אם הרכב הוא של רופא, לפעמים יש לו בנים או בנות שנוהגים ברכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לדעתי תמיד עדיף לקחת לבדיקה וזה לא משנה רופא זגג או זבלן.

דרך אגב איפה עושים בדיקה ב450 ?לפני שבוע מכרתי הונדה והקונה שילם 600 שח בקומפיוטסט.

מה ז"א איפה? בקומפיוטסט בעפולה\חיפה...

אתה צודק אבל הבעיה שבמכוני בדיקה ירשמו על רכב חדש שירד כרגע מהאוניה שיש לו נקישות בגיר\נזילות\צריך להחליף בלמים\וכו'..

לכן השאלה אם לא מספיק ללכת למוסך מורשה שבו היא טופלה ולהוציא תיעוד מלא?

פורסם

עדיף להוציא 450 שקל ולהיות בטוחים שאין ריקבון פנימי, מאשר לחסוך 450 ש"ח ולחיות עם פצצת זמן(במידה והיא קיימת).

אל תסתכן זה לא לחסוך 450 שקל אלא להמר על 450 או 44,000!

פורסם

לדעתי, אסור לקנות רכב ללא בדיקה, זה טוב לך ולשקט הנפשי שלך, חוץ מזה שככה תוכל להעריך מה עלות יישור קו של הרכב, כי הרי בכל רכב צריך להשלים משהו.

פורסם

הייתי מסתפק בבדיקת שילדה בלבד.

על הרכב הייתי עושה סיבוב רציני.

מרגיש את הרכב, שומע את המנוע, בודק את העברת ההילוכים.

בודק את כל החישמול.

בדיקת רכב ברובה היא כסת"ח.

אם יש לך אפשרות לבקש ממישהו שמכיר את הרכב להצטרף לנסיעה, מה טוב.

אולי לדבר עם המוסך בו טופל הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הנתונים ה"יבשים" שנתת (פותח השרשור) - טובים (בתור נתוני פתיחה).

אני כן הייתי לוקח למכון בדיקה רק בשביל השקט הנפשי, או למוסך מורשה (לבדיקה מכאנית + בסורק) + לפחח שאני סומך עליו ע"מ לבדוק שלדה ולשלול תאונות רציניות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני רוצה לאודות לכם על ההמלצות, בסוף בדקתי את הרכב בקומפיוטסט והרכב נמצא תקין לחלוטין ועל כן רכשתי :)

שוב תודה!

• תוכן חדש...